7 Penyiar mburi paling monjo ing WWE

>

Panggunaan wawancara ing mburi panggung kanggo nyurung alur crita dadi bagean integral saka bisnis gulat wiwit entuk papan ing televisi. Amarga penting banget wawancara ing mburi panggung, kepribadian sing tumindak padha uga dadi kategori wajib kanggo meh kabeh promosi gulat.

Nalika katrampilan mikrofon minangka alat utami sing dibutuhake, umume, pewawancara ing mburi panggung nyewo dening WWE babagan penampilane. Iki kedadeyan nalika peran pewawancara mburi panggung alon-alon mung ngadeg ing jejere pegulat sing njupuk panggung tengah. Pendekatan mata-permen kanggo nyewa ngasilake sawetara pewawancara ing mburi panggung sing mlaku ing WWE lan ing ngisor iki bisa dideleng.

7: Maria

Wong sing pengin dikunjungi penggemar bali menyang WWE





Ora, Maria teka luwih awal ora ateges dheweke ora panas. Kasunyatane, Maria mesthi bakal dadi dhaptar paling dhuwur yen dheweke dadi pewawancara mburi mburi wektu. Nanging, mayoritas bagean karier Maria ing WWE kedadeyan ing njero dering, nanging karir wawancara ing mburi panggung cukup suwe kanggo entuk dhaptar ing dhaptar iki: mula dadi papan pungkasan.

Saiki, Maria minangka wong sing ora prelu dikenalake. Nganti saiki, ana penggemar sing pengin ndeleng dheweke bali ing WWE lan amarga dheweke wis nambah akeh wiwit mangkat saka WWE, kekarepan kasebut bisa diselehake.



1/7 SEBELUK