75 pegulat WWE sing topeng sing main karakter sing ora bisa dilalekake

>

Sawetara pegulat paling gedhe ing sejarah WWE nganggo topeng minangka karaktere.

Topeng duwe pinunjul banget ing gaya gulat profesional Meksiko. Luchadores asring ditrapake nganggo topeng gulat tradisional. Gawan topeng ing budaya Lucha Libre diwiwiti wiwit wiwitan abad kaping 20. Nanging, pegulat ing sanjabane Meksiko wis nggabungake minangka gimik uga.

WWE nampilake pirang-pirang pegulat topeng ing saindenging sejarah, sawetara sing disenengi para penonton lan sing liyane disengiti. Ayo goleki sawetara conto sing populer.






# 1 Rey Mysterio

King Mistery

King Mistery

kepiye sampeyan ngerti yen seneng karo bocah lanang

Rey Mysterio bisa uga dianggep dadi pegulat topeng paling misuwur ing kabeh jaman. Sanajan Lucha Libre wis ana pirang-pirang dasawarsa, Mysterio dadi pamimpin utama kanggo para pegulat kaya ngono ing abad kaping 21.



Mysterio gabung karo WWE ing taun 2002, lan cocog karo munggah internet. Tingkat tambah aksesibilitas menyang pameran WWE nggawe Mysterio minangka perwakilan pegulat Meksiko topeng kanggo pamirsa utama.


# 2 Kane

Kane, Petugas Makarya

Kane, sedulur lanang Undertaker

Kane nggawe pengaruh gedhe nalika pungkasan taun 90an. Dhemit topeng dikenalake minangka sedulur lanang Undertaker ing taun 1997. Saliyane para penggemar, malah Undertaker uga wedi karo Kane.



carane ngrampungake dadi empath

Kane banjur dadi salah sawijining bintang WWE sing paling dikenal wiwit debut. Sanajan dheweke gelut tanpa topeng sajrone pirang-pirang puteran, versi topeng Kane luwih populer ing para penggemar.


# 3 Manungsa

Paul Bearer (kiwa) lan Manungsa (tengen)

Paul Bearer (kiwa) lan Manungsa (tengen)

Mick Foley nggambarake sawetara karakter ing WWE. Minangka manungsa sing topeng, Foley minangka bagean integral saka Era Sikap.

Menarik, topeng ikonik Manungsa sejatine minangka salah sawijining prototipe kanggo tampilan Undertaker nalika sing pungkasan patah tulang orbit ing 1995.

Manungsa minangka bagean saka Neraka ing Pertandhingan Sel karo Petugas Pertanian ing King of the Ring 1998. Iki tetep dadi salah sawijining pertandingan paling edan lan paling misuwur kabeh jaman. Manungsa melu sawetara wektu sing ora bisa dilalekake pirang-pirang taun, nggawe dheweke dadi karakter topeng sing penting ing sejarah WWE.


# 4 Bapak

Bapak

Bapak

Vader minangka salah sawijining bintang sing luwih misuwur amarga kerja ing sanjabane WWE. Mastadon judhul SummerSlam 1996 karo Shawn Michaels. Dheweke uga dadi bagean saka pertandingan Eliminasi Fatal-Papat-Cara sing diakoni kanthi kritis ing Ing Omah Sampeyan acara ing taun 1997.

Sawise dheweke lunga saka WWE ing taun 1998, Vader isih bakal sok katon promosi wiwit pirang-pirang taun. Amarga prestasine ing dunia gulat profesional, Vader diakoni minangka salah sawijining pegulat topeng paling populer ing kabeh jaman.


# 5 Topan Topan

Badai

Badai

Pegulat topeng ing WWE asring ngalami alur cerita konyol utawa komedi. Sawetara ide bisa digunakake, lan liyane ora. Hurricane tetep dadi conto karakter komedi sing apik sing sukses.

kepiye ngerti yen dheweke seneng karo aku

Topeng Hurricane minangka bagean saka kostum pahlawan super. Ganti-ego Gregory Helms pasulayan karo hebat banget kayata The Rock, ngalahake The Great One sajrone pertandingan ing taun 2003. Aliansi pahlawan super heroine karo Molly Holly lan Rosey uga nyenengake.


Pegulat topeng terkenal liyane ing sejarah WWE

Aku isih tresna banget karo Cody Rhodes, katon apik ing topeng sing bening, mbengok, 'Aja Golek MEEEEEEE!' kaya dheweke minangka jinis makhluk rawa pic.twitter.com/qG31DijyCU

- SuperNerdLand: Akun Fan Lance Reddick (@SuperNerdLand) 30 Januari 2018
  • Aldo Montoya (Justin Kredibel)
  • Avatar (Al Salju)
  • Perang Kat
  • Batman - ing WWWF
  • Mesin Besar (Blackjack Mulligan)
  • Ksatria Ireng (Jeff Gaylord, Barry Horowitz)
  • Black Phantom (David Heath / Gangrel)
  • Macan Ireng (Marc Rocco)
  • Venus Ireng
  • Blazer Biru (Owen Hart)
  • Ksatria Biru (Greg Valentine)
  • Calgary Kid (Miz)
  • CM Punk - ing taun 2010
  • Cobra
  • Cody Rhodes - ing taun 2011
  • The Conquistador (Jose Luis Rivera, José Estrada Sr., Edge, Christian, Matt Hardy, Jeff Hardy, Rob Conway, Eugene, lan Kurt Angle)

BENAR, BENAR tenan! @RealKurtAngle kejut @BaronCorbinWWE lan wis nduweni kualifikasi kanggo #WWEWorldCup ing #WWECrownJewel ! #Raw pic.twitter.com/WrDGLZzGIB

- WWE (@WWE) 9 Oktober 2018
  • Diego (sedulur)
  • Dr. X (Tom Prichard)
  • El Gran Luchadore (Paul London, Shannon Moore, Eddie Guerrero, lan Kurt Angle)
  • Putraning Roh
  • El Olympico - ing WWWF
  • Bantheng
  • Tramp (Elias)
  • Algojo (Killer Kowalski, Big John Studd, Nikolai Volkoff, Buddy Rose, Terry Gordy, Duane Gill, lan Barry Hardy)
  • Fernando (Epik)
  • The Fiend (Bray Wyatt)
  • Mesin Raksasa (André the Giant)

Wawancara tegese Gene Okerlund Mesin (Mesin Super lan Mesin Giant) ing taun 1986. Mesin Super yaiku Bill Eadie (Masked Superstar / Demolition Ax), Mesin Raksasa mesthi Andre. pic.twitter.com/6M8Q4MLQOg

starmart star beanie feldstein, sing main molly, yaiku sadulur saka selebriti endi?
- Rasslin 'History 101 (@WrestlingIsKing) 6 September 2020
  • Golga (Gempa Bumi)
  • Metalik Hebat
  • Gladiator
  • Sasuke Agung
  • Mesin Hulk (Hulk Hogan)
  • Jimmy Jack Funk
  • Jushin Liger
  • Callisto
  • Kato (Paul Diamond)
  • Kim Chee (Jim Dalton, Steve Lombardi)
  • Kwang (Savio Vega)
  • La Luchadora (Becky Lynch, Deonna Purrazzo, Alexa Bliss, lan Mickie James)
  • Golden Lynx
  • Mace (Dio Maddin)
  • Mantaur
  • Max Moon (Konnan, Paul Diamond)
  • Topeng Ewonan
  • Pak Elang
  • Pak Amerika (Hulk Hogan)
  • Bp. NXT (Bo Dallas)
  • Pak X
  • Patriot
  • Psikosis
  • Pitungan (Mia Yim)
  • Ksatria Abang (Barry Horowitz, Steve Lombardi)
  • Repo Man (Smash)
  • Shadow I (Moondog Rex)
  • Shadow II (José Estrada Sr.)
  • Shinobi (Al Salju)
  • Sin Cara (Luis Ignacio Urive Alvirde, Jorge Arriaga)
  • Sin Cara Negro (Jorge Arriaga)

Elingi nalika ngganti cahya kanggo tandhing sin .. #wwe pic.twitter.com/U9Lbvghone

- Kade (@Kadeddt) 9 Januari 2021
  • Slapjack (Shane Thorne)
  • Spider Lady (Moolah Apik)
  • Spoiler
  • Sultan (Rikishi)
  • Mesin Super (Bill Eadie / Ax)
  • Super Ninja (Rip Oliver)
  • T-Bar (Dominik Dijakovic)
  • Topeng Tiger I (Satoru Sayama)
  • Naga Pungkasan
  • Undertaker - ing 1995/1996
  • Venus Putih (Peggy Patterson) - ing WWWF
  • Who (Jim Neidhart)

Sawetara prestasi pegulat topeng ing WWE

Pegulat topeng wis entuk macem-macem prestasi ing WWE sajrone pirang-pirang taun. Tiger Mask (Satoru Sayama) menang WWF Junior Heavyweight Championship kaping telu ing karir.

Watake Masker Macan pancen pengaruhe gedhe banget kanggo aku. Sayama (Tiger Mask 1) minangka pahlawanku, lan kaloro Kanemoto (Tiger Mask 3) lan Tiger Mask 4 minangka Sempai kanggo aku nalika isih cilik ing NJPW ing taun 2002. Topeng Tiger 4 seneng banget amarga topeng kasebut lengenku 🤘 pic.twitter.com/fnVYvzfgFD

- 🇺🇸 TJ Perkins @ (@MegaTJP) 17 Oktober 2019

Ing wulan Desember 1972, Mil Máscaras dadi pegulat topeng pisanan sing saingan ing Madison Square Garden ing New York. Ing taun 2006, Rey Mysterio menang ing pertandingan Royal Rumble lan bebarengan nggawe sejarah kanggo pegulat topeng ing WWE. Mysterio uga menang pirang-pirang juara dunia sajrone karir.

Minangka Manungsa, Mick Foley menang kabeh telung gelar jagad WWE. Persona sing topeng uga dadi bagean saka salah sawijining segmen paling dhuwur ing sejarah RAW - 'This Is Your Life' - tanggal 27 September 1999.

Bray Wyatt wis ngliwati alangan crito kreatif ing WWE amarga dheweke dadi top-ego, The Fiend. Kanthi pitulung saka karakter iki, Wyatt nampilake tingkat crita canggih sing durung nate dingerteni ing WWE. Pertandhingan Firefly Fun House lan Firefly Inferno minangka conto sing padha.

Matur nuwun ⭕️ pic.twitter.com/NlhvR0rz74

- Bray Wyatt (@WWEBrayWyatt) 21 Desember 2020

Budaya pegulat topeng wis berkembang nganti pirang-pirang dekade. Sapa wae pegulat WWE favoritmu kabeh wektu? Ayo ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki.