8 Bab sing Ora Penting Kaya Sing Dikira

Penting, prelu duwe prekara sing penting banget kanggo sampeyan, lan duwe kebebasan milih apa sing duwe nilai.

Akeh wong sing bisa milih dhaptar apa sing penting kanggo kita - kulawarga, kanca, kerja, kesehatan, lsp.

Nanging babagan liyane sing mbutuhake wektu lan tenaga tanpa kita sadhar?





Ing ngisor iki ana 8 perkara sing sampeyan kudu ngeculake amarga ora penting banget…

1. Sukses

Sukses tegese beda kanggo kabeh wong , nanging ana uga umum, konstruksi sukses sosial sing kabeh kita lakoni.



Citra wong sing sukses cenderung dadi wong liya nengsemake lan sehat kanthi pakaryan kanthi bayaran uga mobil sing apik. Kita penting banget karo cita-cita iki, mula kita lali karo kesuksesan dhewe.

Kanggo sawetara wong, sukses minangka gaji 6-tokoh lan preinan sing boros kanggo wong liya, nambah bocah sing seneng.

Comparison duwe nilai banget ing masarakat iki, lan minangka biasane pakulinan sing ora sehat. Media sosial nggambarake gambar lan standar sing salah sing kita lakoni, sing bakal nggawe kita rumangsa ora puas utawa ora nyukupi ing urip.



2. Nindakake Kasedhiya

Akeh wong sing rumangsa kudu nindakake perkara amarga ana sebab sing salah - asring amarga kita akeh banget menehi rega.

Nindakake prekara kasebut kudu ora bisa dihindari ing wektu tartamtu, kayata nalika golek dhuwit kanggo mbayar hipotek, nanging bisa mbuwang energi ing wektu liyane.

Kita penting banget kanggo ritual utawa kegiatan tartamtu sing sejatine ora dingerteni. Tinimbang nindakake perkara kanggo kepentingan kasebut, kita kudu nindakake perkara amarga seneng nindakake, utawa amarga ana gunane kanggo kita.

Akeh wong sing mikir yen prekara-prekara sing luwih penting tinimbang sing sejatine, mung amarga kita wis biasa nindakake. Kita terjebak ing kebiasaan utawa siklus tumindak lan mandheg takon ngopo kita pancen nindakake apa sing lagi ditindakake.

3. Validasi Media Sosial

Kita bakal kepenak babagan kepiye carane bisa nemokake ing media sosial, nganti jumlah 'suka' sing ditemokake ing foto utawa kiriman mrentah.

Kepiye rumangsa awake dhewe wis kena pengaruh media sosial, lan kita menehi rega banget marang gambar sing diprogram dhewe.

Akeh wong sing ngerteni 'gram' - kita ngupayakake nindakake perkara supaya bisa motret, utawa 'boomerangs'. Jujur - apa sampeyan ngatur ulang tuwung kopi sadurunge ngirim sawetara gambar nalika mriksa ing kafe trendi?

kepiye supaya wong liya ngapura sampeyan amarga nyengsarakke dheweke

Deleng ing sekitar sampeyan ing wayah wengi - pirang-pirang wong sing seneng-seneng lan pirang-pirang wong njupuk foto saka awake dhewe 'Seneng-seneng'?

Yen sampeyan meksa nindakake perkara tartamtu supaya sampeyan bisa nyathet kanthi online, pikirake kenapa sampeyan pancen nindakake.

Media sosial bisa dadi alat sing apik, nanging bisa nyebabake validasi sing salah lan kita penting banget babagan kepiye carane nggawe.

Gesang nyata nggawe kenangan nyata, lan iku sing kudu dadi tujuwane.

4. Katon Kita

Kita kabeh ngerti manawa sing siji iki bakal teka! Mesthi, akeh wong sing pancen penting banget babagan penampilan kita.

Nggawe kebanggaan kanggo penampilan sampeyan sehat lan normal - nyenengake yen rumangsa sampeyan tampil lan gaweyan kadang-kadang.

Masalah muncul nalika penampilan kita dadi fiksasi lan awake dhewe kritik banget.

Kita nganggep, amarga kita mikir babagan awak, rambut lan dandanan, asring uga wong liya uga mikir. Kasunyatane, umume wong liya sibuk mikir babagan dheweke duweke dhewe penampilan.

Minangka pangeling-eling dhasar - pirang-pirang wong asing sing sampeyan lakoni saiki lan pinten sing isih sampeyan pikirake?

Sampeyan bisa uga duwe keputusan sing cepet, kayata. 'Rambute apik,' 'apik banget,' utawa 'jas ora apik,' nanging apa sampeyan pancen butuh wektu utawa gaweyan kanggo mikir babagan wong-wong kasebut?

Elinga manawa umume wong ora bakal mbutuhake wektu mikir babagan sampeyan!

Cara kita ndeleng lan label ing sandhangan lan aspek dangkal liyane ing urip kita ora penting kaya sing kita anggep. Umume wong mikir babagan awake dhewe luwih akeh tinimbang sing dipikirake wong liya.

Aku rumangsa yen sampeyan ora pengin aku ngubengi

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

5. Panemu

Sawetara pendapat penting. Wong sing ditresnani sampeyan duwe kepentingan sing paling apik, mula sampeyan kudu ngrungokake saran lan menehi pendapat ing lapangan.

Panemu liyane pancen ora pati penting kaya sing kita anggep, utawa kaya sing diidini. Gampang digantung karo apa sing dipikirake wong liya babagan sampeyan, nanging akeh kita kudu sinau kanggo mandheg preduli .

Agonis tanpa wates tinimbang pendapat wong liya ora sehat lan nyebabake akeh masalah kapercayan lan kesehatan mental.

Mesthi, pikirake babagan pendapat sing pancen penting, nanging aja nganti pendapat sing ora ngrusak pola pikir sampeyan.

Sanajan penting kanggo waspada, akeh wong kudu sinau supaya ora ngeculake apa sing wis ora bisa diladeni lan terus urip.

Luwih gampang tinimbang rampung? Mesthi, nanging ana tujuan sing kudu dituju.

6. Kesan Pertama

Akeh wong sing ora peduli karo kesan pertama, sing bisa dingerteni, nanging minangka prekara sing kudu diluncurake.

Cara pisanan ndeleng wong liya bisa uga penting, lan dipercaya karo insting sampeyan minangka perkara sing bisa nguntungake.

Ngandika, kita asring ngadili wong liya adhedhasar tampilan lan kanthi cepet nggawe keputusan babagan perasaan kita marang dheweke.

Jujur, kita kabeh bisa uga ora nemoni kemungkinan kekancan utawa sesambetan amarga kita nganggep ora bakal bisa nggandheng wong adhedhasar penampilane.

'Bocah wadon kuwi ora katon kaya kancaku' yaiku keputusan sing cepet sing bisa mandheg ngobrol karo wong sing pancen bisa ditemoni kanthi bener.

'Dheweke cendhak banget' minangka prekara sing bisa diucapake akeh wong nalika metu ing wayah wengi - amarga sampeyan ngerti, wong kasebut bisa uga duwe kesamaan karo sampeyan.

Kita penting banget kanggo kesan kaping pisanan iki lan asring kliwat kesempatan amarga kita ora gelem budi pekerti .

kepiye ngerti yen sampeyan seneng banget karo wong liya

7. Sambungan Online

Internet minangka alat sing apik banget nalika nggawe lan njaga koneksi - kepiye maneh sampeyan bisa komunikasi karo kanca ing saindenging jagad?

Saliyane, garis kasebut asring kabur nalika nerangake koneksi, amarga gampang banget nggawe 'persahabatan' online sing ora asli.

Cara sing kita temokake lan penekanan ing hubungan online bisa dadi ora sehat.

Internet asring nggambarake pengalaman sing beda banget karo kasunyatan, lan gampang banget yen sampeyan yakin manawa ana prekara sing penting.

Sanajan seneng yen ngobrol karo online, lan internet bisa dadi alat komunikasi sing apik, ora kabeh sesambungan online ora pati penting kaya sing dakkarepake.

8. Pengin Pengin Pengin!

Ing cathetan superficiality, akeh wong sing penting banget kanggo barang material.

Kita urip ing masarakat konsumen lan intine mung ngupayakake 'perkara liya 'sabanjure. Iki bisa uga kalebu mobil anyar utawa jins anyar, nanging isih kalebu aspek ing sajroning urip kita.

Apa ana perbandingan media sosial iki, masarakat umume, utawa media, kita 'dilatih' mikir yen bandha luwih penting tinimbang sing sejatine.

Sawetara tuku barang supaya bisa ngisi 'batal' ing urip kita, sing dadi masalah sing beda-beda, lan ana sing seneng barang-barang . Loro-lorone, kita menehi rega banget kanggo barang-barang material.