8 Kulawarga Gulat sing Terlibat ing 'Pasulayan Kulawarga'

>

Kulawarga minangka bagean gedhe ing urip wong. Pasulayan bisa muncul nalika gelut, amarga pegulat profesional biasane ing dalan, sing ora akeh wektu kanggo kulawargane. Nanging ing sawetara kasus, kulawargane uga melu ing bisnis gulat, lan bisa nggawe sawetara crita sing narik kawigaten.

Ayo diadhepi; kabeh wong duwe drama kulawarga, nanging ora kabeh pengin ing ngarep. Ing jagad gulat, yen kulawarga sampeyan melu, kadang-kadang mainake karakter pegulat ing layar.

Penggemar pengin bisa sesambungan karo lintang lan masarakat mesthi ana gandhengane karo drama kulawarga. Wis akeh crita ing gulat profesional sing ana ing gegeran kulawarga.





kepiye ngerti yen sampeyan seneng karo bocah lanang

Umume dalane crito kasebut mung kalebu anggota kulawarga layar, dudu kulawarga biologis lintang kasebut. Contone, Kane lan The Undertaker dudu sedulur kandung biologis, nanging dheweke pancen padha karo WWE Universe.

Ana akeh kulawarga gulat sing misuwur ing bisnis kasebut. Sawetara kulawarga kasebut wis pirang-pirang taun suwene. Contone, The Rock asale saka kulawarga Anona’i. Juara Universal WWE Universal Reigns Romawi uga dadi bagean saka kulawarga kasebut.



The Usos, Nia Jax, Tamina; kabeh anggota daptar tugas WWE saiki kalebu garis keturunan iki.

Roman Reigns lan The Usos saiki lagi crito karo The Mysterios. Iki minangka conto sampurna saka rong kulawarga gulat sing beda-beda sing diadhepake ing dering.

Iki minangka dhaptar sawetara perselisihan kulawarga sing misuwur sing kedadeyan sajrone sejarah gulat. Dhaptar iki disusun ora mung kulawarga lan kulawarga liyane, nanging uga pasulayan ing kulawarga sing padha.




# 8. Perselisihan Sedulur Steiners

Rick lan Scott Steiner

Rick lan Scott Steiner

Rick lan Scott Steiner minangka salah sawijining sadulur nyata sing misuwur lan paling gedhe ing gulat profesional. Dheweke wiwit gelut bareng ing pungkasan taun 1980an lan wiwit menang pirang-pirang kejuaraan.

Dheweke dominasi divisi tim tag ing wiwitan nganti pertengahan 90-an, nanging kedadeyan cepet ing pungkasan taun 90-an sajrone WCW.

pira dhuwit duweke dr dre

Sedulur Steiner duwe perselisihan sing hebat karo Stevie Ray lan Booker T Harlem Heat (sing bakal dianggep minangka pakurmatan ing dhaptar iki amarga duwe perselisihan kulawarga sing sithik)

Kirimake musuhan kasebut, Scott Steiner bakal lara lan metu sawetara wektu. Nalika bali, dheweke duwe tampilan sing beda banget. Dheweke ngethok rambut, duwe goatee, lan malah luwih gedhe tinimbang sadurunge.

Nalika loro bersaudara kasebut gelut karo Kevin Nash lan Scott Hall ing NWO, kabeh pancen wiwit owah.

Scott lagi lara karo sedulure lan bakal nolak menehi tag Rick, sing asring kerja bareng. Rick banjur frustasi amarga Scott ora nglilani dheweke nulungi pertandingan kasebut.

Sajrone pertandingan karo Nash lan Hall ing SuperBrawl VIII, Scott Steiner bakal nguripake adhine lan melu Orde Dunia Baru. Scott nyerang Rick, lan mungkasi time kabeh.

nalika karukunan musna ing sesambetan

Wengi sabanjure dheweke ganti rupane lan dadi Big Pappa Pump, nganggo rambut pirang lan goatee. Dheweke bakal nyelarasake awake karo anggota NWO Buff Bagwell , karo dheweke uga duwe pasulayan sing misuwur.

Scott Steiner | WWE

Iki bakal nggawe Rick Steiner luwih nesu lan loro kasebut bakal dikalahake kaping pirang-pirang ing kompetisi tim tunggal lan tim tag. Rick kayane ora bisa pulih maneh saka perpisahan kasebut.

Scott bakal terus duwe jomblo sing sukses banget ing pirang-pirang promosi beda sawise WCW tiba. Kangge, Rick bakal gelut ing macem-macem promosi, nanging bakal adoh saka kadohan, mung katon siji-sijine.

Pamisahan Steiner Brothers pancen kaget banget, nanging saiki, sejarah wis dadi perselisihan kulawarga ing gulat. Kalorone gabung bebarengan ing sawetara promosi nalika Scott butuh mitra tim tag nanging perselisihane kayane dadi pungkasan lomba tim tag bersejarah.

1/8 SEBELUK