9 Ora Ana Bullsh * t Tandha Wong Lanang Seneng Sampeyan Nanging Wedi lan Ndhelikake Raosane

Apa sampeyan duwe titik sing alus kanggo wong lanang tartamtu?

Apa sampeyan curiga yen dheweke seneng karo sampeyan, nanging sampeyan ora yakin manawa?

Sampeyan ora mung siji…



Manungsa minangka makhluk sing kompleks banget, lan kadang-kadang bisa angel maca sinyal liyane.

Nalika sampeyan nggawe romansa lan anggota saka jender sing beda-beda nyoba ngerti liyane, asring angel manawa ana perasaan ing kana.



Iki mau yaiku ora nate langsung.

Iki bakal ngirit wektu lan wektu sing angel banget, yen kita seneng karo wong liya, kita kabeh kudu nyepetake dheweke lan ngandhani.

Nanging, ing sisih liyane, yen kita jujur, mula bakal akeh kesenengan.



'Apa padha, apa ora' bisa dadi stres lan malah nglarani, luwih-luwih yen suwe banget, nanging uga bakal nambah rempah-rempah!

Yen sampeyan maca iki, sampeyan bisa uga bakal entuk tinta sing disenengi wong lanang, nanging sampeyan mikir wedi nahan dheweke.

Ana macem-macem alasan kenapa wong lanang gugup arep pindah.

Mungkin sampeyan kanca, lan dheweke kuwatir ngrusak.

Mbok menawa dheweke utawa sampeyan duwe mantan sing nggawe masalah dadi rumit.

kasunyatan sing nyenengake babagan sampeyan dhewe kanggo ngandhani wong liya

Mbok menawa dheweke wedi karo kekuwataning pangrasane, utawa ora yakin manawa pengin kekarepan sing serius, mula ora pengin pindah nganti dheweke ngerti.

Mungkin dheweke kuwatir yen sampeyan ora seneng dheweke bali.

Wanita ora duwe monopoli wedi ditolak , kaya sing bisa kita rasakake kaya ngono.

Apa wae, ing ngisor iki ana sawetara pratandha sing kudu dielingake manawa dheweke nuduhake ndhelikake utawa nindhes pangrasane amarga wedi.

Luangake wektu kanggo mikir apa perkara kasebut cocog karo kahanan sampeyan. Ngerti apa tegese bisa mbantu sampeyan mutusake apa sing bakal ditindakake.

1. Dheweke tumindak beda ing sekitar sampeyan.

Yen dheweke seneng karo sampeyan, sampeyan bakal sok dong mirsani cara dheweke tumindak. Beda banget karo tumindake karo kanca utawa kanca wanita liyane.

Yen dheweke nguripake pesona, mesthine dheweke ora wedi karo perasaane, nanging mung menehi wektu lan ngidini dheweke berkembang.

Nanging yen dheweke kuwatir karo kahanan kasebut, dheweke bisa uga nuduhake tandha gugup nalika ana ing sekitar sampeyan.

Contone, dheweke bisa uga ndadak sepi banget utawa ngupayakake ngucapake omongane. Utawa dheweke bisa uga arah sing ngelawan lan ngomong kanthi cepet lan dawa supaya ora bisu.

2. Yen sampeyan kekancan, polahane wis beda.

Apa dheweke dadi kanca apik sampeyan?

pacaran sepira kerepe kanggo ndeleng

Sampeyan mesthi ora genah nalika nandhang rasa romantis karo wong sing dikira aman zona kanca , lan sampeyan kudu dadi aktor sing apik banget supaya ora nuduhake perubahan perasaan sampeyan.

Apa sampeyan biyen duwe sesambetan tresno , kanthi rangkulan grapyak lan liya-liyane platonic kontak fisik?

Apa iki mandheg utawa dadi kurang asring utawa anget?

Yen dheweke dumadakan luwih formal lan adoh , bisa uga dadi tandha manawa dheweke kuwatir menehi perasaan lan nyoba tumindak 'normal'.

Mesthi wae, biasane yen sampeyan wis biasa tumindak siji lan saiki tumindak beda.

kepiye ngomong karo mantan sampeyan pengin bali

3. Sampeyan nyekel dheweke ndeleng.

Nyekel dheweke sing ndeleng sampeyan minangka hadiah sing paling gampang nanging paling gedhe yaiku ana perasaan sing umpluk ing ngisor permukaan.

Sawise kabeh, nalika sampeyan seneng karo wong liya, sampeyan ora bisa nonton lan ngujo nalika ana ing cedhak.

Nanging yen sampeyan bali mripate, dheweke bakal noleh. Dheweke wedi ngumumke perasaane karo sampeyan njaga kontak mripat .

4. Dheweke guyon babagan seneng karo sampeyan.

Yen ditolak manawa dheweke wedi, ujare komitmen, dheweke bakal kepengin ngerti apa sing dirasakake sadurunge takon.

Wong lanang bakal kerep nindakake iki kanthi menehi komentar komentar babagan seneng karo sampeyan utawa kalorone sing kencan…

… Nanging dheweke nindakake kanthi cara kaya ngono yen sampeyan menehi reaksi sing ala, dheweke mung bisa ngguyu. Dheweke bisa ndalang dheweke ora sengaja lan nylametake egone supaya bisa ngrusak.

Yen reaksi sampeyan nyengkuyung, sawise nindakake sawetara kaping, pungkasane dheweke bisa uga yakin yen takon sampeyan metu utawa pitutur marang kowe apa sing dirasakake .

5. Sampeyan mesthi nabrak dheweke.

Yen dheweke nyoba ngerti apa perasaan kasebut ana ing salah siji utawa ora, mula bisa uga golek cara kreatif kanggo nglampahi wektu karo sampeyan supaya bisa nindakake iku.

Yen wedi ditolak, dheweke bakal pengin nglampahi cukup wektu ing perusahaan sampeyan kanggo ngerti apa sing bakal ditanggepi yen dheweke njaluk wani njaluk sampeyan kencan.

Dheweke bakal kepincut karo sampeyan, mula dheweke bisa uga bakal nemoni acara sosial sing padha.

Yen sampeyan kolega, dheweke bisa uga njupuk secangkir kopi ing wektu sing padha kaya sing luwih asring tinimbang sampeyan tanpa ketepakan.

6. Yen sampeyan lagi bebarengan, apik tenan.

Yen ana perkara sing kudu dipikirake lan sampeyan wis ngenteni wektu, bisa uga tanggal resmi utawa ora,sampeyan bisa uga entuk sinyal campuran saka dheweke.

Sampeyan duwe wektu sing apik banget lan sampeyan bakal dadi kaya omah sing ora kobongan, nanging sampeyan ora nate sms utawa nduwe kontak kaping pirang-pirang.

Iki minangka pratandha manawa dheweke ora bisa ngindhari njaga nalika ana ing kowe, nanging wedi njupuk nalika sampeyan ora ana lan dheweke yakin manawa dheweke sejatine ora seneng karo sampeyan (utawa sampeyan ora seneng dheweke kanthi cara kasebut).

7. Dheweke ngetokake panas lan adhem.

Apa sampeyan ora ana hubungan antara sampeyan utawa sampeyan wis nate sawetara tanggal, dheweke bisa uga bakal ngalami surut yen krasa wedi.

Siji menit dheweke bakal ndeleng sampeyan kanthi tresna, lan mbesuk dheweke bakal yakin manawa kabeh iku salah utawa rada kewalahan lan dumadakan dadi adoh.

aku gampang tresno

8. Dheweke kayane meri.

Dheweke bisa uga ora bakal ngakoni, amarga bakal nyebabake pacelathon sing kikuk, nanging sampeyan bisa uga ngerteni yen polah lan basa awake owah nalika ndeleng sampeyan lagi ngobrol karo wong lanang liyane.

Dheweke bisa uga rada abang, nesu untu, utawa mandeng sampeyan tanpa ngerti apa sing ditindakake.

Iku amarga, wedi, dheweke ora bisa nulungi sampeyan.

Dheweke ora bisa njaga rasa drengki , amarga dheweke meh wedi karo sampeyan kumpul karo wong liya kaya sing dirasakake.

9. Sampeyan mung ngerti.

Rungokake naluri sampeyan.

Yen kabeh cara sampeyan sesambungan njerit yen dheweke seneng karo sampeyan, mula dheweke uga seneng. Pancen angel banget kanggo ndhelikake perasaan kita nganti suwene wektu.

Priksa manawa sampeyan kabeh jujur ​​karo awak dhewe. Ngakoni apa sampeyan mung pengin iku bener lan nggawe pratandha yen ora ana, utawa sampeyan sejatine entuk geter saka dheweke.

Apa sing bisa ditindakake?

Yen sampeyan entuk kabeh sinyal sing bener saka wong sing disenengi, nanging ora ana kedadeyan sing bener utawa maju, bisa uga frustasi.

Apa sing bisa sampeyan lakoni umume gumantung saka apa sing sampeyan pikirake pancen wedi.

Sampeyan bisa uga ora mesthi ngalahake pucuk ing sirahe, nanging sampeyan kudu bisa ngerti saka tumindak apa sing ngalang-alangi dheweke.

Yen sampeyan curiga wedi yen ditolak sing nggawe dheweke tenang, kabar apik yaiku akeh sing bisa ditindakake kanggo ngatasi rasa kuwatir.

Melu karo dheweke, ngrungokake, kontak lan eseman.

Yen dheweke menehi komentar babagan komentar yen sampeyan seneng karo sampeyan, guyon maneh, lan supaya basa awak sampeyan nuduhake manawa sampeyan mbukak ide kasebut.

nalika bojo nilar garwane kanggo wanita liya

Utawa, yen sampeyan mikir manawa dheweke ora nate gugup utawa sampeyan ora pengin mbuwang-mbuwang wektu ngenteni, banjur njupuk bantheng ing sungu lan kandhani apa sing sampeyan rasakake.

Yen sampeyan duwe kekancan sing apik lan sampeyan mikir manawa wedi ngrusak perkara kasebut yaiku apa sing bakal ditindakake, mula, sampeyan bisa dadi pemimpin lan ngandhani apa sing sampeyan rasakake.

Yen wis rampung, yakinake manawa kekancan sampeyan dadi penting banget kanggo sampeyan lan minangka perkara sing pengin dilestarekake, mula dheweke ngerti yen sampeyan sakloron ana ing kaca sing padha.

Yen, ing sisih liya, dheweke pancen bener wedi komitmen utawa saiki durung siyap kanggo sesambetan, nggawe langkah kapisan bisa uga ora dadi strategi sing paling cerdas.

Sampeyan bisa uga mung ajrih, sing jelas sampeyan ora pengin.

Yen ngono, sampeyan duwe keputusan ...

… Apa sampeyan seneng terus menehi tandha kepinteran lan ngenteni dheweke mlebu ing papan sing kepengin njupuk langkah sabanjure?

Utawa, apa sampeyan kudu ngilangi kapitunan, terus, lan tetep mbukak supaya bisa nemokake wong sing wis siyap komitmen karo sampeyan?

Sampeyan bakal ngerti ing ati ati apa sing kudu ditindakake.

Dadi apik dhewe, lan nikmati rollercoaster!

Isih durung yakin kepiye cara nyedhaki wong iki? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: