Angelina Jolie x Gosip kencan ing Minggu saya hebat sawise duo kasebut nemokake 'tanggal rahasia' ing konser pribadi

>

Angelina Jolie lan Weeknd dilaporake nemokake 'tanggal rahasia' liyane ing konser pribadi, nggawe romantisme gosip luwih adoh Duo kasebut sadurunge difoto ing njaba restoran Italia Giorgio Baldi ing Los Angeles awal wulan iki.

Aktor lan tanggal makan malam rapper kasebut nggunakake internet kanthi badai lan nuntun para penggemar kanggo spekulasi babagan percintaan sing tuwuh ing antarane kekarone. Sumber sing cedhak karo Minggu kasebut Kaca Nenem nalika nedha bengi luwih kanggo tujuan profesional tinimbang sing romantis:

Dheweke jelas ora nyoba ndhelikake [tanggal nedha bengi]. Dheweke pancen mesthi fokus ing bisnis film. Dheweke duwe seri HBO anyar sing dibintangi.

. @theweeknd ditemokake karo Angelina Jolie ing gambar anyar pic.twitter.com/4gsOxDYl6t





- Grafik Minggu (@WeekndChart) 1 Juli 2021

Nanging, spekulasi babagan romansa sing bisa saya tambah saya angel sawise Angelina Jolie lan acara paling anyar ing Weeknd. Pasangan kasebut dilaporake bebarengan ing konser pribadi Mustafa the Poet. Aktor Maleficent kasebut dilaporake ana ing acara kasebut karo anak-anake.

Uga Waca: Penggemar nanggepi nalika Angelina Jolie lan The Weeknd nyebabake desas desus pacaran



pratandha durung diwasa emosi ing wanita

Penggemar menehi reaksi nalika Angelina Jolie lan Weeknd nyebabake desas-desus romansa sawise tanggal konser rahasia

Angelina Jolie nyebabake desas-desus kencan karo Weeknd ing tengah-tengah perang asile karo mantan bojone Brad Pitt. Pasangan sing saiki dadi pengajuan pegatan ing 2016, sing banjur dirampungake ing taun 2019.

Duo kasebut nuduhake enem bocah, Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14), lan kembar Vivienne lan Knox (13). Aktor pemenang penghargaan Grammy kasebut negesake anak-anake, nanging Brad Pitt dilaporake ngajokake hak asasi bebarengan.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)



kenapa aku isih jomblo?

Sajrone sidhang paling anyar, hakim ngumumake keputusan sementara sing nyedhiyakake hak asasi bareng kanggo para bintang Hollywood kanggo wektu iki. Sementara, Angelina Jolie ana gandhengane karo bojone sing pertama, Jonny Lee Miller, wulan kepungkur sawise dheweke metu saka apartemen.

Sanajan ora dingerteni nalika bintang Beowulf pisanan ketemu Weeknd, rapper kasebut dilaporake nate tresna karo aktor kanggo sawetara wektu. Dheweke malah nyebutake Angelina Jolie ing lirik lagune Party Monster 2016.

Miturut Sun, Jolie dilaporake nggawa putrane, Pax, kanggo ketemu karo penyanyi Wicked Games sajrone lelungan kulawarga ing New York wulan pungkasan. Sumber kasebut uga nyebutake, sanajan duo kasebut mung kanca, Jolie wis suwe ngobrol karo Minggu:

'Dheweke ketemu mangan awan ing pribadi. Dheweke njupuk Pax amarga dheweke penggemar banget lan dheweke bisa urip bareng, dheweke pancen seneng banget. Dheweke mung kanca, nanging sing ngerti bisa uga mbesuk, dheweke ora ndhelik manawa dheweke tresna banget karo dheweke. '

Miturut informasi deuxmoi wong njero, The Weeknd lan Angelina Jolie ditemokake bebarengan ing wengi pungkasan ing sawijining acara ing LA. pic.twitter.com/pmXX2KyXba

- Berita Minggu (@NewsWeeknd) 11 Juli 2021

Sawise desas desus kencan paling anyar, para penggemar njupuk Twitter kanggo nuduhake reaksi marang Angelina Jolie lan tanggal rahasia The Weeknd ing konser pribadi.

lagu tema wwe shawn michaels

Minggu lan Angelina Jolie ana ing konser, bareng ??? pic.twitter.com/dPkhGoWw6c

- mel (@marondrozm) 11 Juli 2021

Minggu lan Angelina Jolie https://t.co/5UuyH12O4F

- Marissa✨ (@ gvgm50) 11 Juli 2021

Angelina Jolie lan The Weeknd ing konser bebarengan? Ya, sugeng rawuh ing industri musik, Angie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nggawe maneh Angelina Jolie minangka Lanie Kerrigan kanggo Urip utawa Kaya Kuwi (2002) pic.twitter.com/XzNw8bAxcp

- jam (@joliesgem) 11 Juli 2021

dadi pasangan utawa kanca, aku wis seneng duo iki bebarengan. #AngelinaJolie #Gawean pic.twitter.com/CK5I0dKMck

- Rincian Angelina jolie (@detailsjolie) 11 Juli 2021

Aku sejatine mikir The Weeknd lan Angelina Jolie bakal bisa kerja bareng kanthi apik

- Ellie (@elliefogel) 11 Juli 2021

Akhir minggu sawise ngantongi Angelina Jolie pic.twitter.com/zJahu7gxgO

- M (@mlasuIi) 11 Juli 2021

Sejatine yen The Weeknd lan Angelina Jolie wiwit pacaran, aku kabeh ora prelu. Dheweke ratu ayu

alice ing Wonderland ngutip kabeh sing paling apik
- Caitlin (@ctlnrbcca) 11 Juli 2021

ing minggu lan Angelina Jolie i-

- doubleM⁷🧈 (@jeontaepjm) 11 Juli 2021

Angelina jolie lan minggu lagi pacaran ??? wtf iki minangka hookup celeb sing paling ora dikarepake

- aad (@ Aad1111Aad) 11 Juli 2021

Hol'up ...... Minggu sing ditemokake karo Angelina Jolie ????? Dadi acak, nanging aku mrene ???

apa sampeyan ngadhepi wanita liyane?
- Aquagal $ (@VertShouldeRoll) 11 Juli 2021

Nalika spekulasi terus diluncurake kanthi online, Angelina Jolie lan The Weeknd terus nggawe bisu babagan masalah kasebut. Perlu dingerteni manawa pasangan kasebut bakal ngatasi desas-desus ing dina mbesuk.


Uga Waca: Sapa sing kencan karo Bella Hadid? Kabeh babagan pacare sing anyar Marc Kalman minangka pasangan sing kayane ngonfirmasi romansa


Bantuan Sportskeeda ningkatake liputan warta budaya pop. Coba survey 3 menit saiki .