Big Show ngandhakake apa sing dikandhani Brock Lesnar enom marang Vince McMahon babagan dheweke

>

Big Show veteran WWE minangka Hall of Famer sing bakal sukses sing wis entuk prestasi sajrone karir sing misuwur. Raksasa kasebut bubar ngobrol karo Alex McCarthy saka TalkSPORT lan ngrembug pasulayane karo Brock Lesnar, bali ing taun 2002-03.

Big Show ngelingake yen Superstar ora kejawab mlayu menyang pertunjukan langsung lan dheweke dadi lawan Lesnar. Wong loro kasebut nyuwil omah lan laporan kasebut langsung dikirim menyang Vince McMahon. Ketua WWE wis diskusi karo Big Show uga Lesnar, sing ora bisa memuji raksasa kasebut, mula mula perselisihan kasebut.

sipat sing kudu digoleki ing wong lanang
Vince kandha marang aku ‘dadi sampeyan kerja apik banget karo Brock?’ Lan dakkandhakake ‘iya.’ Banjur terus lan dheweke takon karo Brock sapa sing pengin dikerjakake lan dheweke kandha. Dheweke ujar manawa 'dheweke raksasa sing bisa kerja.' Dadi dukungan kaya ngono, dheweke kepeksa ndeleng maneh lan aku bisa nggunakake paling kesempatan kasebut.

Brock Lesnar lan Big Show adhep-adhepan:





Perselisihan Brock Lesnar lan Big Show minangka puncak SmackDown ing pungkasan taun 2002

Brock Lesnar ngalahake The Rock ing SummerSlam 2002 dadi Juara WWE paling enom ing sejarah. Dheweke sukses ngalahake Undertaker ing neraka In A Cell kanggo njaga sabuk, nanging kalah karo Big Show ing Survivor Series nalika Paul Heyman nguripake The Beast lan selaras karo raksasa kasebut.

pratandha ketegangan seksual ing papan kerja

Lesnar terus menang ing pertandingan Royal Rumble lan ngalahake Kurt Angle ing acara utama WrestleMania 19 kanggo menang sabuk maneh. Lesnar lan Big Show musuhan sawetara maneh, pirang-pirang minggu sadurunge Lesnar malih dadi tumit ing merek SmackDown.