Tinjauan buku: Ora Ana Tembung Papat Huruf, dening Chris Jericho

>

Aku bakal jujur ​​karo kowe kabeh. Aku durung maca telung buku liyane sing ditulis Chris Jericho nganti saiki. Nanging, sawise ngetutake karier ing gelut sajrone rong puluh taun lan luwih saka kepinteran saka petualangan saka dunia rock n 'roll, aku entuk kesempatan kanggo maneh buku iki kanggo Wrestling Sportskeeda.

Apa aku ujar manawa aku uga ngrungokake Podcast saben minggune? Kanggo wong sing ora pati ngerti karo pria kasebut, buku kasebut, ing sepisanan, bisa uga katon kaya latihan kanggo nyelehake jeneng. Nanging, sing ngerti Yerikho liwat karyane, bakal ngerti yen wong kasebut minangka penggemar seni lan pangayoman sajrone urip, bisa uga ana ing ring utawa ing panggung.

Liwat anekdot lan crita sing nyenengake saka macem-macem aspek ing uripe, Yerikho nyoba mbuktekake liwat buku 'pitulung diri' iki yen ujar 'ora' pancen ora bisa dadi pilihan yen sampeyan pengin entuk apa-apa.



Yen sejatine buku kasebut cocog karo panjelasan sampeyan, aja nganti lali. Intine yaiku koleksi crita lan pengalaman, sing kabeh nyenengake yen sampeyan penggemar Chris pegulat, musisi utawa pria kasebut.

Sawetara wong menehi hasil anekdot babagan Vince McMahon (menehi ide marang bos, sing ora ngganggu daging), Keith Richards (narik senar kanggo ketemu gitaris legendaris lan mbenerake wektu) lan Yoko Ono (ngunci jamban kanggo ketemu ikon budaya pop).



Wong sing hebat kaya Chris Yerikho, utamane ing dunia gulat profesional, sampeyan bakal ngerti liwat buku iki sing nggawe dheweke beda karo wong liya yaiku dheweke terus sinau saka wong liya. Dheweke ora nate mandheg ngasah kerajinane lan ngunggahake ante sanajan wis tuwa nalika umure pria nggantungake sepatune lan nuli mlebu srengenge surup.

carane nggawe sampeyan luwih menarik

Iki minangka buku sing paling disaranake, ora mung minangka manual pitulung dhiri, nanging uga kanggo maca kanthi sithik, utawa nalika sampeyan mung pengin ngguyu. Yen ana apa-apa, buku iki nggawe aku yakin yen aku kudu maca babagan volume liyane sing ditulis dening Yerikho, supaya aku ora bisa mlebu ing dhaptar kasebut.


Sampeyan bisa njupuk buku kasebut ing kene