Brock Lesnar & Sable: Crita katresnan sing berkembang ing WWE lan sekitar WWE

>

Nalika sampeyan krungu wong ngomong babagan pasangan kekuwatan WWE, 'sampeyan bisa uga nganggep dheweke nuduhake Triple H lan Stephanie McMahon. Nanging, yen sampeyan ngomong babagan kekuwatan murni, mung ana siji pasangan sing bisa negesake status kasebut kanthi bener, yaiku Brock Lesnar lan garwane Sable.

Akhir-akhir iki, siji-sijine crita sing sampeyan nate ngerteni babagan Brock lan Sable yaiku babagan penggemar sing kecewa sing nolak, nalika nyoba nyedhaki pasangan ing bandara kasebut kanggo njupuk foto selfie.

Sanajan dheweke pancen pancen bisa dilindhungi undhang-undhang nalika ana interaksi penggemar, ana crita sing apik banget babagan kepiye, ing ngendi dheweke ketemu lan kepiye hubungane kabeh lan ya, sampeyan entuk ... kabeh ana ing sekitar WWE





Uga maca: Latihan Brock Lesnar - kepiye Beast Incarnate njaga fisik?

Lair Rena Greek, Sable dibesarkan ing kuthane ing Jacksonville, ing sadawane pesisir Atlantik sing apik ing Sunshine State, Florida. Sajrone masa kanak-kanak, Rena kurang luwih kaya bocah liya ing jamane.



Dheweke melu kegiatan ekstra-kurikuler, kayata nunggang jaran, senam lan olahraga sekolah tinggi, kayata softball. Dheweke pungkasane melu kontes kecantikan, ing ngendi dheweke nemokake katresnan pertamane, yaiku modeling.

Ing wiwitan taun 1990an, Rena wiwit modele kanggo perusahaan kaya Pepsi, Guess? lan L'Oréal. Nalika semana, Rena urip karo garwane sing pertama, Wayne Richardson lan putrine, Mariah.

Uga maca: Napa Brock Lesnar ninggalake WWE lan gabung karo NFL?



Sayange, Wayne tilar donya nalika mabuk ing taun 1991. Tragedi iki nalika Rena dadi model sing sukses banget lan kabeh kedadeyan katon apik banget.

Ing taun 1993, Rena ketemu banjur petinju dadi pegulat profesional, Marc Mero. Wong loro kasebut cepet banget diwiwiti lan dhaup ing taun 1994. Rena ndeleng garwane sing anyar sukses karo karir ing WCW lan dheweke dadi kepincut karo industri kasebut. Ora let suwe sadurunge Marc miwiti nglatih garwane supaya bisa uga duwe masa depan.

Sable karo bojone sing nomer loro, 'Wildman' Marc Mero.

Ing taun 1996, jagad gulat profesional ana ing titik penting. Ana pegulat sing bouncing saka siji perusahaan menyang perusahaan liyane. Perang Wengi Senin bubar diwiwiti lan persaingan banget tegang ing antarane rong juggernauts, WCW lan banjur WWF.

Bojone lan pelatih Rena uga ana ing limbo. Dheweke ora seneng karo alur cerita, lan dheweke dijaluk melu Kimberly Page, garwane Diamond Dallas Page. Mero mangkat saka WCW mengko. Kangge, Rena kepengin ndeleng karir ing industri sing padha kaya sing dialami bojone.

Uga maca: Karir UFC Brock Lesnar - kenapa dheweke pensiun?

Ing Wrestlemania 12, Rena miwiti debut minangka pangiring kanggo Triple H, nalika main karo Ultimate Warrior.

Marc Mero uga bakal nggawe debut WWF ing taun 1996. Ora suwe sadurunge Mero lan Sable wiwit kerja bareng ing macem-macem alur cerita lan saingan. Mero bakal ngalami cedera ing taun 1997, nanging ora nyuda bojone, paling ora.

Kasunyatane, sajrone pirang-pirang taun sabanjure, Sable bakal nggawe jeneng kanggo awake dhewe, kanthi cara sing amba. Dheweke pungkasane dadi bintang wanita paling dhuwur ing WWF lan amarga sifat Era Sikap, Sable uga minangka simbol seks utama.

carane ngerti dheweke tresna sampeyan nanging wedi

Ing taun 1998, Sable bakal tekan puncak gunung gulat wanita, nalika dheweke menang WWF Womens Championship ing Survivor Series, nglawan juara kasebut, Jacqueline.

Sukses Sable saw, dadi kepala metu lan industri gulat. Ing taun 1999, dheweke tampil dadi gadis sampingan kanggo Playboy.

Sawise sukses nyebarake Playboy, Sable bali dadi tumit sing didorong dening ego. Nanging, kanthi sukses, kadang nyebabake kontroversi. Sable banjur ngalami perselisihan karo WWF, nuntut perusahaan kasebut nindakake praktik kerja ala, kalebu pelecehan seksual.

Sable nuntut WWE kanthi rega $ 110 yuta dolar ing klaim kasebut manawa dheweke diprentah nindakake perkara sing ora dikarepake, kayata ngilangi ndhuwur kanggo alur crita tartamtu. Ora akeh sing ngerti babagan rincian sing kedadeyan saka tuntutan hukum kasebut. Nanging, mung sawetara wulan mengko, Sable metu ing pengadilan karo WWE.

Nalika kabeh iki kedadeyan ing urip Sable, sampul Playboy, tuntutan ukum lan liya-liyane, calon garwane sibuk nindakake kekarepane dhewe ... ing kuliah ing kabeh papan. Brock Lesnar sekolah ing Universitas Minnesota, ing kana dheweke dadi atlit olahraga loro sing misuwur.

Brock lagi wae arep dadi pegulat All American kaping pindho karo Minnesota. Dheweke uga menang Kejuaraan Sepuluh Besar uga. Sadurunge teka ing Universitas Minnesota, Lesnar menang Junior Junior Heavyweight Championship ing Bismark State College.

Brock minangka kewan absolut (sing dituju), nalika ing perguruan tinggi, entuk rekor perguruan tinggi suwene patang taun kanthi menang 106, kanthi mung 5 kapitunan.

Nindakake tuntutan ukum lan tuduhan kasebut sing ditindakake Sable nglawan WWE, ora ana sing ngarep-arep bisa bali maneh karo perusahaan sing dheweke nate golek dhuwit satus yuta dolar. Cukup kaget, Sable pancen bakal bali menyang perusahaan sing sadurunge dikutuk.

Tanggal 3 April 2003, dunia gulat kaget nalika Sable ngasilake WWE, sajrone episode Smackdown. Nalika semana, Torrie Wilson dadi wanita paling dhuwur ing perusahaan kasebut.

Kaya Sable, Torrie uga ditampilake ing Playboy lan kayane bali iki luwih akeh babagan Sable maneh sing ngrebut tahta, tinimbang mbesuk amarga tresna karo bisnis. Uga sajrone iki, ana praupan anyar ing WWE, jenenge Brock Lesnar.

Lesnar lagi mlaku ing kejuaraan lan meh melu dhaptar WWE. Brock lagi dicetak dadi superstar perennial sing kabeh kita kenal kaya saiki.

Uga waca: Nilai lan gaji Brock Lesnar

Ora sengaja, perkawinan Sable karo Marc Mero uga nalika semana lan ora suwe, dheweke bakal narik minat ing perusahaan anyar, sing jelas Lesnar.

Nalika ana crita sing mbantah nalika wong loro kasebut bisa ndeleng siji liyane, dipercaya manawa Brock lan Sable wiwitane pacaran sawise bali ing taun 2003. Sable resmi dipegat karo Mero ing taun 2004, uga nalika hubungane karo Lesnar dadi luwih jelas lan jelas wis entuk tahap serius.

Nalika kekarone wiwit pacaran, Brock umur 26 taun, lan Sable umur 35 taun. Sanajan beda umur meh sepuluh taun, kekarone katon seneng bareng lan hubungane katon kuwat.

Ora perlu dicritakake, yaiku perusahaan sing padha karo Sable sing mbenci lan diarani seksis, sing saiki dadi papan pertemuan kanggo wong sing bakal ditresnani. Kadhangkala lucu yen bisa uga.

Bubar, Marc Mero tampil ing podcast Jim Ross. Salah sawijining topik sing dibahas yaiku hubungane, perkawinan lan pegatan karo Sable. Nalika Jim takon karo Marc kepiye dheweke pisanan ngerti babagan Sable of Brock sing ndeleng siji liyane, iki sing bakal dheweke ucapake:

Nalika semana kita isih omah-omah, nanging ora nate weruh .... Aku ora ngerti, iki ambruk. Aku kelingan nelpon dheweke lan dheweke ora mangsuli telpon lan aku nesu banget. Ing kene aku, ngira yen dheweke ndeleng pegulat liyane. Aku kelingan mikir 'yen aku ngerti sapa wong iki, aku bakal dadi tar saka dheweke!' Ya, nalika ngerti yen Brock Lesnar, pangaksumo menehi makna anyar.

Ora suwe sawise para penggemar lan kabeh wong ing industri gulat ngerti hubungan Brock lan Sables, dheweke mutusake dheweke kepengin lunga saka bisnis kanthi bebarengan, kanthi pratelan kudu ana ing omah lan fokus ing urip kulawarga.

Nanging, saya jelas manawa Sable ora puas karo arah lakune lan alur cerita. Dheweke pengin apa sing perusahaan ora gelem nawakake nalika semana, mula ing pertengahan Agustus 2004, Sable dibebasake saka kontrak WWE.

Lesnar minangka Juara Kelas Berat Dunia IWGP.

carane ngerteni sapa sejatine sampeyan

Cukup ironis, ing taun sing padha Sable mangkat WWE, Brock uga bakal budhal ing Jepang. Sajrone pirang-pirang taun sabanjure, Brock bakal mlaku ing puncak adu gulat Jepang, malah menang Kejuaraan Heavyweight Dunia IWGP sing prestisius.

Kaya Sable, Brock uga bakal duwe bagean masalah hukum karo WWE, amarga perusahaan kasebut bakal ngetutake dheweke amarga klausa non-saingan ing kontrak kasebut. Nanging, loro-lorone pungkasane bakal bisa ngrampungake sadurunge proses ing pengadilan.

Ing tengah jabatane NJPW, Brock lan Sable bakal entuk wektu kanggo tonggak sejarah liyane, pesta pernikahane. Pasangan kasebut resmi ngikat tali ing tanggal 6 Mei 2006.

1/2 SEBELUK