Bruiser Brody: Urip lan jaman bocah ala asli gulat

>

Bruiser Brody minangka tokoh legendaris ing gulat pro. Iki sebabe.

undertaker lan kane vs kulawarga wyatt

Bruiser Brody minangka kabeh sing sampeyan ngarepake utawa pengin saka pegulat profesional.

Gedhe, otot, kanthi rambut ireng ireng kriting lan jenggot bristly. Hiasan, kuat, lan bisa uga ana ing ambalan pas apoplectic ing irungnya topi. Para promotor lan kanca pegulat uga nggolongake Brody minangka edan, angel lan malah mbebayani kanggo digarap utawa ana ing sekitar.





Nanging wong lanang ing gimik Bruiser Brody, Frank Goodish, uga dikenang minangka kulawarga kulawarga sing tresna, bojo lan bapak sing kerja kanthi rajin banget kanggo nyediakake taraf urip sing layak. Katoné Brody minangka tokoh polarisasi; salah siji tresna utawa sengit.

pegulat sing tilar donya sajrone 10 taun kepungkur

Nalika nerangake penggemar gulat, nanging ora ana sangsi manawa Brody ditresnani. Nalika gulat isih dadi bisnis regional, Brody minangka salah sawijining pria elit sing bisa narik dodolan tiket lan rawuh kanthi menehi jeneng ing kertu kasebut.



Mangkene sepuluh legendaris, kondhang, utawa mung ora bisa dipercaya saka karir Bruiser Brody.


# 10 Judhul kaping pisanan dadi raja karo legenda Texas, Stan Hansen

Bruiser Brody lan Stan Hansen minangka juara tag.

Bruiser Brody lan Stan Hansen minangka juara tag.

Kanthi mung pengalaman setaun ing sabuk, Brody nyekel emas pertama ing jagad gulat.



Timing karo salah sawijining wong sing paling angel ing gulat - Stan 'the Lariat' Hansen - Brody mrentah minangka setengah saka juara tim tag Amerika Serikat NWA. (Gulat tag misuwur lan kompetitif ing taun 70-an lan 80-an, nganti pirang-pirang promosi duwe kejuaraan tag level kertu tengah lan acara utama.)

apa sing kudu ditindakake nalika bosen karo urip

Cetha, iki minangka wiwitan karir legendaris. Iki Bruiser lan Hansen ngadhepi Funk Brothers ing pertandingan bintang lima.

1/10 SEBELUK