'Brutal': Internet menehi reaksi nalika Billie Eilish katon ora sengaja nglirwakake penggemar sajrone sesi Q&A

>

Billie Eilish saiki lagi misuwur amarga kontroversi, kalebu panggunaan 'blaccent', slur ras, lan males karo promosi album nomer loro.

Bebarengan karo asosiasi Eilish sing dikenal karo pacar Matthew Tyler Vorce, masalah kasebut ndadekake penyanyi 'Bad Guy' enom kasebut katon negatif dening komunitas online.

Ing tanggal 29 Juli, TikTok dituduhake kanthi online sing nggambarake Billie Eilish ing wawancara langsung. Sajrone acara kasebut, penggemar melu rapat Zoom lan ngumumake tresnane kanggo penyanyi kasebut.





'Ora masalah, nanging, matur nuwun, aku tresna banget karo sampeyan, Billie.'

Penggemar ngenteni beat dawa, bebarengan karo pewawancara, supaya Billie Eilish nanggapi, nanging dheweke tetep meneng. Wawancara langsung pindhah nalika penggemar metu, karo lintang kasebut ndhelikake cangkeme, kaya-kaya mesem.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening Def Noodles (@defnoodles)




Netizen nanggapi sing paling anyar saka Billie Eilish

TikTok sing nuduhake interaksi kikuk dituduhake ing Instagram dening defnoodles pangguna. Wis entuk luwih saka nem atus suka lan patang puluh komentar nalika nulis.

apa bedane tresna lan tresna marang wong liya

Akeh pangguna sing takon babagan kekarepan Billie Eilish lan apa dheweke ora pengin nggatekake penggemar kasebut. Sawetara netizen ujar manawa rapat online kasebut ditundha, tegese penyanyi-penulis lagu remaja kasebut ora bakal nate krungu penggemar / nanggapi pas wektune para penggemar bisa dirungokake.

Wong liya kuwatir karo kesejahteraan Eilish, sawetara takon apa dheweke apik-apik lan apa dheweke ora katon kaya awake dhewe.



Siji komentator guyon:

'' Apa sampeyan ngrungokake sumn? ''

Pangguna liyane nyatakake:

'Aku rumangsa ora apik karo bocah wadon kasebut, sampeyan bisa ndeleng dheweke wis lara nalika ora ana wangsulan.'
Screenshot saka defnoodle

Screenshot komentar defnoodle's Instagram (1/7)

Screenshot saka defnoodle

Screenshot komentar defnoodle's Instagram (2/7)

Screenshot saka defnoodle

Screenshot komentar defnoodle's Instagram (3/7)

Screenshot saka defnoodle

Screenshot komentar defnoodle's Instagram (4/7)

apa sing kudu dak lakoni kanggo ulang taun pacarku
Screenshot saka defnoodle

Screenshot komentar defnoodle's Instagram (5/7)

Screenshot saka defnoodle

Screenshot komentar defnoodle's Instagram (6/7)

Screenshot saka defnoodle

Screenshot komentar defnoodle's Instagram (7/7)

Iki minangka tumindak paling anyar Billie Eilish sawise ulang taune lan pengumuman album taun kaping loro. Ing pungkasan Juni 2021, video dituduhake menyang Twitter sing nuduhake bocah umur 19 taun kasebut miturut omongane uwong ujar slur ras nalika nggunakake aksen sing moyoki.

Ing wiwitan wulan Juli, warga asli Los Angeles nampa reaksi amarga nelpon a karakter putih saka 'The Boondocks' watak sing disenengi. Watake kasebut, Cindy, paling misuwur amarga asring nemu 'blaccent' lan dadi 'wulung budaya.'

Paling anyar, Eilish nampa kritik sawise dheweke Tutup edisi winates 'dicet tangan' CD sing luwih bahagia tinimbang Ever. Proses saben sampul 'siji-sijine' direkam minangka Billie nyebarke CD-CD sing wis dilapis nganggo cat putih. Akeh pamireng ngarani 'kurang trampil' lan 'males'.

Nalika nulis, ora ana Billie Eilish utawa time ngakoni interaksi kikuk kasebut. Dheweke uga durung komentar babagan tumindak sing biyen.

Uga maca: 'Muga-muga sampeyan ndeleng iki sejatine': Anna Campbell nesu kanthi tanggap marang Trisha Paytas sawise kasebut ing video YouTube paling anyar

Bantuan Sportskeeda ningkatake liputan warta budaya pop. Coba survey 3 menit saiki.