Video Charli D'Amelio sing medhot karo JT saka 'City Girls' ndadekake internet dadi beda

>

TikTok lintang Charli D'Amelio isih diobong maneh, wektu iki kanggo twerking ing pesta karo rapper 28 taun JT saka City Girls. Video kasebut dikirim ing crita Instagram JT. Penggemar khawatir ndeleng TikToker sing umure 17 taun ing sawijining pesta karo wong diwasa. Beyonce lan Lil Uzi Vert uga diarani nekani pesta kasebut.

Ana wong uga ujar, Kepiye Charlie D'Amelio ing klub umur 17 taun nalika Rihanna, wanita sing wis diwasa, diuripake? Iki kanggo referensi Rihanna lan A $ AP Rocky ditolak mlebu klub ing Harlem, New York, sawise ora ngasilake identitas. Kaloro penyanyi kasebut wis diwasa dikirim dening bouncer klub kasebut.

kualitas kanggo goleki ing wong lanang

Siji wong ujar Kepiye Charli Damelio ing klub umur 17 taun nalika Rihanna, wanita diwasa wis dibalik? pic.twitter.com/9CQlfXmXUl





- Def Mi (@defnoodles) 5 Juli 2021

Internet dadi aneh yen ndeleng bocah cilik ing klub sing lagi rame bareng penyanyi diwasa. Sawetara penggemar uga ora nemokake masalah karo tumindak pangaribawa sing ujar manawa dheweke nindakake apa sing bakal ditindakake para remaja liyane nalika umure.

sawetara wong kelangan pikirane nyoba mbela dheweke. dadi lemma ngomong iki. ora sengit karo charli. nanging dakkira rada aneh yen dheweke mbuwang bali karo akeh wong diwasa pic.twitter.com/IkUrfHAbDm



- big barbie (@ thoujada11) 5 Juli 2021

iki nggawe aku ora betah tetep mlebu sekolah https://t.co/jEBuA6GTU3

- Cliff 𓊗 (@PolarizedAway) 5 Juli 2021

charli twerking minangka prekara sing ora dakkarepake dina iki pic.twitter.com/5lLeFDdm3z

pamrentahan roman lan para usos
- lux (@dojanickiari_) 5 Juli 2021

dadi charli. sing isih bocah. ana ing klub kasebut karo Jt. lan uzi lagi istirahat nari ing ruangan sing padha pic.twitter.com/bBKLvjFYeO



- big barbie (@ thoujada11) 5 Juli 2021

Charli seneng-seneng kaya bocah cilik sing normal aku wis gojeg-gegeg wiwit umur enem taun

- Pasukan pertahanan Kayla-Charli D'amelio (@Chasehatebot) 5 Juli 2021

Aku sengit karo kabeh wong supaya charli duwe istirahat bocah wadonku malah ora bisa seneng-seneng tanpa diserang maneh pic.twitter.com/fkjCDu3Qym

- Ge (@hudsmelio) 5 Juli 2021

Charli D'Amelio sing terus diawasi

Charli D'Amelio bubar ditimbali dening host bareng The View, Sunny Hosting, amarga nyolong tarian sing digawe dening TikTokers ireng lan ora menehi kredit.

apa rasane duwe kanca

Ing Sensasi TikTok uga ilang yuta yuta pengikut sawise dheweke lan adhine Dixie D'Amelio mbantah masak koki Aaron May ing seri YouTube kulawarga D'Amelio, Dinner karo D'Amelios. Charli D'Amelio katon gagging sawise ngicipi paella sing digawe koki lan terus takon, Apa kita duwe nugget dino?

Sajrone episode kasebut, Charli D'Amelio uga ngeluh amarga durung entuk 100 yuta aplikasi ing app kasebut. TikToker duwe 98 yuta pandherekipun ing wulan November 2020 sing arep dirujuk. Ing tengah reaksi sing katon ora sopan, Charli D'Amelio banjur kelangan 500.000 pengikut.

Charli D'Amelio dadi misuwur ing platform sawise ngirim video dheweke nari menyang lagu Lotre (Renegade) lan banjur gabung karo TikTok's Hype House. Suster Charli lan Dixie D'Amelio ninggalake Hype House ing Mei 2020 yen kudu misah bisnis saka kolektif Hype House sing kreatif.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening cd (@charlidamelio)

Pengaruh media sosial wis menehi hasil merek karo sawetara merek paling gedhe kalebu HULU, Morphe, Pura Vida, Hollister, Dunkin Donuts, perawatan kulit EOS, penawaran buku, lan bubar ngluncurake karakter kartun Squeaky lan Roy, karo mbakyune Dixie ing media sosial.

apa eddie guerrero mati ing dering

Ketenaran Charli D'Amelio ing TikTok mbukak lintang kanthi akeh kesempatan, nanging uga akeh pengawasan saka masarakat. Umur 17 taun kudu eling karo kabeh gerakan sing ditindakake lan ing internet amarga dheweke dadi pengaruh lan ora bisa nemokake apa-apa sing cocog karo merek dheweke.