Mekanisme Ngatasi Nalika Ninggalake Mitra Narsisistik

Siji-sijine program pemulihan planggaran narkis sampeyan bakal butuh.
Klik ing kene kanggo sinau luwih lengkap.

Sampeyan wis ngatasi masalah lan wektu iki sampeyan pancen masalah yaiku amarga hubungan sampeyan karo mitra narsisistik wis nggawe sampeyan rentan marang dheweke (aku bakal tetep tetep karo 'dheweke' kanggo sisa artikel. , nanging bisa uga gampang dadi 'manipulasi' kanggo mbujuk.

Narcissist ora bakal ninggalake sampeyan dhewe nalika sampeyan lunga - kanthi mental lan fisik, dheweke bakal nyoba tetep urip lan mulane sampeyan butuh kabeh trik lan teknik sing kasedhiya kanggo nyegah dheweke mbatalake.





Yen sampeyan nyoba nyoba uwal saka sesambetan kaya ngono, priksa manawa sampeyan kudu menehi perhatian khusus ing ngisor iki.

Ngerti Jagad Narcissist

Narsis pancen percaya manawa dheweke minangka pusat jagad raya sing didhisiki lan mesthi bener. Narcissists rada mandheg emosional lan ora duwe empati kanggo nimbang pengaruh sing ditrapake tumrap wong-wong ing sekitare.



Dheweke asring dadi wong sing ora seneng banget (preduli saka njaba) lan dheweke ora seneng nggawe proyek kasebut ing wong liya kanthi pangarep-arep supaya bisa nyebabake konflik - kucing sing nyata kanggo para narcissists.

Narcissist minangka pandhuan fakultas - dheweke bisa nguripake pesona nalika nyelehake topi lan senyawa ing ngapusi supaya bisa ngupayakake lan ngganggu ego. Dheweke nggoleki pemicu emosi wong ing wiwitan lan nggunakake sapisan marang dheweke periode bulan madu wis rampung .

Narcissist minangka pangguna - dheweke menehi sethithik kanggo anget asli marang mitra, nanging negesake aliran sing terus-terusan. Dheweke mbutuhake pujian lan tembung apikan kanthi rutin lan bakal nyoba ngukum mitra yen ora bisa ditindakake.



Dheweke ndeleng sesambetan murni minangka sumber pasokan perhatian lan katresnan sanajan dheweke ora bisa mbalekake sing terakhir.

Nalika mitra nyoba adoh saka narcissist, dheweke ora bakal ilang yen ilang, nanging luwih akeh nahan suplai iki. Dheweke diadhepi karo ego sing lara lan kuatir babagan kepiye carane bakal memenuhi persyaratane. Iki minangka salah sawijining alesan kenapa dheweke cenderung nyoba lan ngrampungake hubungan sing ilang - dudu amarga dheweke tresna utawa peduli karo pasangan, nanging amarga dheweke ora bisa tanpa perhatian lan tresno.

Ngerti Peran Narcissist Muter Ing Pisah

Nalika nyoba ninggalake mitra narsis, sampeyan bakal ngalami manipulasi mental, lan kajaba sampeyan bisa ngerti apa sejatine, sampeyan bakal nandhang sangsara banget amarga sampeyan.

Narcissist bakal nyoba nyalahake kabeh ing ngarep sampeyan, dheweke bakal muter versi acara sing kepungkur lan nyoba ngyakinake sampeyan. Dheweke bakal ngapusi, trik, lan mbantah kanthi cara supaya ora mung nggawe dheweke yakin yen dheweke bener, nanging uga nggawe sampeyan ragu karo awak dhewe lan kahanan pamisahan sampeyan.

Sampeyan kudu tetep kuwat mental lan njaga pemahaman kasunyatan ing kabeh wektu. Aja ngapusi dheweke nggambar gambar sing beda kanggo sing sejatine sampeyan alami sajrone sesambetan.

carane ngatasi pengkhianatan dening kulawarga

Narsis bakal ngupayakake sampeyan rumangsa luput lan ora ana gandhengane kanggo nyoba supaya awake luwih apik. Minangka angel banget kanggo nolak upaya kasebut, sampeyan kudu nyoba ndeleng liwat mripate kanggo ngerti sebabe dheweke ngucapake kabeh perkara sing nglarani kasebut. Iki bakal mbantu sampeyan nyuda efek ing sampeyan.

Setel tenan, wates sing migunani

Yen sampeyan pengin ninggalake mitra narsis, sampeyan meh bakal nemokake resisten. Kaya sing dicritakake ing ndhuwur, dheweke bakal ndeleng tumindak sampeyan minangka ancaman tumrap ego lan mandhiri pasokan sing diwenehake, lan bisa uga nyoba cacing bali menyang urip sampeyan.

Dheweke bakal ngakoni tumindak kasebut maneh lan iki bisa uga bisa katon kaya dheweke pancen wis ganti, yen dheweke wis mratobat, lan sampeyan wis nuduhake dalane. Ora ana barang kasebut sing sejatine minangka pesona lan kasihan sing dicoba saka sampeyan mung luwih akeh game pikiran kanggo masker apa sing sejatine lan ing ngisor iki.

Kanggo nglawan iki, sampeyan kudu nemtokake watesan konkrit sing nyegah supaya narcissist bisa main game kasebut luwih dhisik.

Sampeyan bisa uga isih tresna karo dheweke, dadi angel banget, nanging kanthi jarak adoh - sanajan sampeyan kiasan - sampeyan bakal menehi wektu kanggo pikiran sing jelas lan ndeleng apa sing sejatine.

Saenipun sampeyan ora bakal njupuk telpon, ndeleng, utawa kontak kanthi lengkap, nanging yen sampeyan rumangsa duwe utang (yen sampeyan ora kudu), utawa sampeyan kudu njaga kontak amarga alasan liyane ( kayata bocah), banjur tindakake miturut katemtuan sampeyan. Setel wektu, papan lan suwene kontak banjur critakake yen bakal rampung nalika ndeleng tumindak prilaku sepele, swara munggah utawa komentar sing ngeselake.

Luwih becik, yen sampeyan kudu ndeleng dheweke kanthi alesan apa wae (ujar manawa sampeyan duwe hak asuh bocah), coba coba gunakake cara Grey Rock kanggo komunikasi karo wong-wong mau kanthi cara sing bakal nyuda risiko sampeyan lara maneh.

Maca narsis penting liyane (artikel terus ing ngisor iki):

Coba Mbangun Sistem Dhukungan Kuat

Nyingkirake cengkraman narsis ora gampang lan bakal ana wektu nalika sampeyan rumangsa pengin menehi lan bali menyang dheweke. Mula, sampeyan kudu golek wong sing bisa menehi kekuwatan sing dibutuhake kanggo ngatasi wektu kangelan.

Sayange, minangka bagean saka game pikirane, narcissist bisa uga wis ngubungi kanca lan kulawarga kanggo gawe uwong yakin yen dheweke nindakake kesalahan lan sanajan dheweke durung nindakake, akeh wong sing bakal berjuang ngerti karo wong sing sampeyan jelasake - elinga, bisa uga dheweke wis nganggo pesona ing wong liya.

Nanging ing endi wae sampeyan nemokake - lan bisa uga sampeyan kudu golek wong sing wis ana ing kahanan sampeyan lan ngerti apa sing sampeyan alami - priksa manawa sampeyan tetep ora bisa ngindhari rasa ragu lan nyerah.

Ayo padha ngerti wates sing wis sampeyan aturake lan dhawuhe supaya ngundang sampeyan, manawa sampeyan ngidini wates kasebut nyimpang utawa tiba. Sampeyan bisa uga ngerti yen sampeyan duwe pasulayan karo para pendukung, nanging luwih dhisik kudu dingerteni manawa sampeyan ngormati kabeh sing ditindakake kanggo sampeyan.

Kenali Kapercayan Watesan Sampeyan dhewe

Duwe narsis kanggo pasangan sampeyan bisa uga ora repot lan asil sampeyan bisa uga dadi sawetara kapercayan sing mbatesi babagan sampeyan, dheweke, lan hubungan sampeyan.

Contone, sampeyan bisa uga percaya:

  • dheweke pancen tresna tenan karo sampeyan
  • katresnan sampeyan kanggo wong-wong mau bisa menang wektu
  • sampeyan disalahake amarga pungkasan hubungan kasebut
  • dheweke nggawa sampeyan rasa seneng sing ora bakal bisa ditemokake ing papan liya
  • samubarang bisa bali kaya biyen
  • dheweke wis tau ndeleng kesalahan ing lakune
  • sampeyan bisa ndandani lan dadi tugas sampeyan tetep lan mbantu
  • dheweke rasane padha karo sing sampeyan rasakake

Ora salah sawijining perkara sing bener. Dheweke ora bisa tresna, tegese tresnamu ora bakal bisa menang. Sampeyan ora disalahake lan sampeyan bisa nemokake rasa seneng sing luwih gedhe ing papan liya. Bab-bab sing ora bisa dibalekake maneh ing kahanane lan tetep ngono amarga durung weruh kesalahan ing cara. Sampeyan ora bisa ngatasi lan uga dudu tanggung jawab sampeyan, lan mesthine dheweke ora rumangsa padha karo sampeyan.

Praktek Kabecikan lan Pangerten Dhewe

Komponen penting kanggo pamitan narsis ing urip sampeyan yaiku dadi apik kanggo sampeyan ing proses kasebut .

Sajrone sampeyan bebarengan, dheweke bakal ngrusak sampeyan bola-bali lan nggawe sampeyan ragu, kaendahan (batin lan njaba), lan kemampuan sampeyan bisa digunakake tanpa dheweke.

Cukup ngerti yen sampeyan luwih pantes. Sampeyan duwe kekuwatan sing wis didhelikake ing bayang-bayang lan sampeyan mung kudu sinau ngundang maneh.

Bakal mbutuhake wektu luwih akeh tinimbang mbuwang-mbuwang hubungan sing sehat. Sampeyan kudu menehi sawetara kesenengan lan ngerti yen wektu angel wis ana lan dheweke bakal nyoba tekad sampeyan.

Nanging kabecikan kanggo awake dhewe minangka perkara sing kuat yen sampeyan nindakake, luwih akeh sing njero ati. Sampeyan kudu tumindak ora sabar marang awakmu dhewe saben dina nganti dadi alami maneh.

Mbangun maneh Gambar Dhewe

Narcissist ing sesambetan sampeyan bakal nyoba ngilangi gambar sing sampeyan nyekel lan nggawe maneh kaya sing dikarepake cocog. Dadi, nalika sampeyan ninggalake dheweke, apa sing sampeyan tingali ing kaca bisa beda banget karo sing sampeyan tingali sadurunge sampeyan ketemu.

Bagéyan saka penyembuhan sampeyan yaiku kanggo nemokake apa tegese dadi sampeyan bakal ana sawetara bekas luka sing ditrapake dening mantan pasangan sampeyan, nanging batin sampeyan pungkasane bakal katon maneh.

Kiriman sing gegandhengan: 7 Penegasan Medhot Kanggo Korban Penyalahgunaan Narkis .

Sampeyan bisa uga butuh terapi profesional utawa bisa uga sampeyan entuk pitulung karo wong sing dikasihi, nanging njupuk fragmen saka sejatine sampeyan lan nggabungake maneh penting yen sampeyan pengin ngindhari hubungan sing padha ing mbesuk.

Coba Sedina wae

Bakal mbutuhake wektu narsis sawetara wektu kanggo nyandhang sampeyan lan nyetak kaya sing dikarepake, mula aja gumun yen ngerti yen mbutuhake wektu kanggo bali menyang awakmu sing lawas.

Ora ana pigura wektu sing tepat kanggo pulih - bakal gumantung saka ambane lan keruwetan rasa lara lan suwene wektu sampeyan nandhang lara.

Kiriman sing gegandhengan: Rollercoaster Recovery Saka Penyalahgunaan Narkis .

Siji-sijine sing bisa sampeyan lakoni yaiku njupuk samubarang saben dina . Yen sampeyan bisa nambah saben dinane luwih kuat, mula iku menang kanggo narcissist lan sanajan sampeyan mesthi bakal ngalami kemunduran, njaga lintasan munggah minangka siji-sijine cara sing bisa nggayuh sampeyan.

Lan sing paling penting, wenehi mitra narsis lan hubungan sing sampeyan lakoni, mulang babagan piwulang. Aja nganti drajate lan kekuwatan sampeyan ilang maneh - saiki sampeyan kudu luwih siyap tinimbang sing paling umum kanggo ngenali narsis, mula aja nganti uwal!

Priksa iki kursus online dirancang kanggo mbantu wong liya waras saka planggaran narkis .
Klik ing kene kanggo sinau luwih lengkap.

Kaca iki ngemot tautan afiliasi. Aku nampa komisi cilik yen sampeyan milih tuku apa-apa sawise ngeklik.