Dragon Ball Super Musim 2: Rilis desas-desus tanggal lan kabeh sing dingerteni nganti saiki

>

Musim pertama Dragon Ball Super njupuk komunitas anime kanthi badai. Alur cerita sing apik lan animasi sing apik ora ana sing bisa dadi mahakarya.

Akeh alur crita ing seri kasebut duwe pangembangan apik, lan ana sawetara transformasi karakter sing apik tenan. Arc Tournament of Power minangka salah sawijining busur paling apik ing Bal Naga seri wis tanggal.

Musim kaping pisanan rampung ing wulan Maret 2018, sawise Dragon Ball Legends diluncurake. Nalika game kasebut apik, para penggemar paling seneng ngerti kapan musim Dragon Ball Super bakal dirilis.





carane tanggung jawab tumindak sampeyan

Kapan musim 2 Dragon Ball Super metu?

Dragon Ball mengeti ulang taune kaping 30 ing 2019. Ana spekulasi yen Musim 2 saka Dragon Ball Super bakal tekan wulan Juli 2019, nanging ora kedadeyan.

Banjur pandemi nyerang jagad iki, ngirim saben proyek aktif mandheg. Kanthi jagad iki alon-alon nyetel karo normal sing anyar, proyek-proyek bakal bisa mlaku kanthi cepet.



Sanajan ana desas-desus manawa musim Dragon Ball Super kaping pindho tekan taun 2021, Toei Animation durung ujar babagan tanggal rilis.

@ToeiAnimation nganyari Dragonball Super musim 2?

- Iki Lemah Dhuwur Kanggo Aku (@_RealJalil) 18 Januari 2021

Kapan main bal super dragon musim 2 @ToeiAnimation



kurt angle vs brock lesnar
- Tweet Moe (@MoeDarYt) 5 Februari 2021

Wis luwih saka rong taun wiwit seri rampung, lan para penggemar isih nuntut musim anyar Dragon Ball Super.

nanging addison apa bakal nerbitake werni naga super musim 2?

- TGX (@ItsTGx) 5 Februari 2021

Aku nonton bal naga super akeh
Musim 2 apa dheweke bakal entuk

- ChackoSyaki (omah-omah) (@chackosyaki) 4 Februari 2021

Sanajan ora ana informasi babagan musim kaping loro, para penggemar percaya yen bakal diumumake. Manga kasebut kudu luwih maju sadurunge musim kaping loro diluncurake.

carane muter hard kanggo ngrampungake teks

Miturut salah sawijining pangguna Twitter, nalika Musim siji Dragon Ball Super dirilis, manga kasebut wis ana ing Goku vs Hit. Sawise manga nggawe kemajuan kanthi Musim Kedua, seri kasebut bakal bisa uga metu.

Musim 2 mesthi bakal teka. Manga kasebut kudu luwih adoh mula kontene wis ora ana. Nalika super anime pisanan miwiti manga wis ana ing goku vs hit. Kabeh mau mung sabar

- Gogeta (Pahlawan) (@Parody_Gogeta) 4 Februari 2021

Kanggo nggawe kasunyatan manawa Dragon Ball Super Musim 2 wis dikonfirmasi kedadeyan, manga terus, crita ora rampung mung amarga busur Turnamen Kekuwatan, isih bisa ditindakake pic.twitter.com/BPpy9EcAEw

- Frank Zekken (@yuukisimp) 7 Februari 2021

Dragon Ball Super, disusul karo Dragon Ball Super: Broly, nyetel bar sing paling dhuwur kanggo seri Dragon Ball. Penggemar ngarep-arep supaya musim kapindho bisa ngluwihi standar sing ditemtokake.

Akira Toriyama bisa uga melu musim Dragon Ball Super kaping pindho kaya dheweke karo saga Broly.