Falcon lan Prajurit Musim Dingin Episode 6: Kapten Amerika anyar, 5 endhog Paskah sing nuduhake masa depan MCU, lan kredit pungkasan diterangake

>

Falcon lan Prajurit Musim Dingin wis entuk pungkasan nalika Episode 6 sing bubar dirilis, sing ngenalake Kapten Amerika anyar. Sam Wilson pungkasane wis nampa nasibe, amarga dheweke milih nganggo mantel nganggo setelan anyar saka Wakanda.

Episode terakhir saka seri kasebut nampilake sawetara momen sing paling apik ing MCU sawise Avengers: Endgame. Pameran uga ngubungake sawetara cara sing ora bisa dilalekake ing narasi kanthi ngenalake sawetara karakter utama sing bakal nggawa franchise kasebut.

John Walker, mantan Kapten Amerika, nebus awake dhewe ing episode kaping enem The Falcon lan Winter Soldier. Dheweke saiki wis transisi dadi agen U.S saka buku komik.





Kangge, Sharon Carter wis dibalekake maneh karo CIA. Dheweke dicethakaké dadi Powerbroker saka Madripoor lan diapura karo pamrentah AS.

cw // falcon lan para perusak prajurit mangsa #TheFalconAndTheWinterSoldier
.
.
.
.
.
Monolog Sam kanthi mandhiri nggawe film iki wiwit saka 10/10 menyang karya agung dewa 🥺 pic.twitter.com/cif813eCo0



- sere (@adoreyouniaIl) 23 April 2021

Nanging, adegan pungkasan The Falcon lan Soldier Musim Dingin nggoda yen Carter bakal dadi antagonis ing mbesuk.

Saka perspektif penggemar MCU, seri iki nyedhiyakake kabeh sing dijanjekake lan liya-liyane. Kaya film utawa seri Marvel, pungkasane ora jelas lan ora apik. Kanthi pirang-pirang Endhog Paskah lan pitunjuk sing didhelikake, artikel iki bakal fokus ing pungkasan lan apa tegese acara Marvel sing bakal teka.


Falcon lan Soldier Musim Dingin Episode 6: Falcon dadi Kapten Ireng Amerika pertama, Sharon Carter gabung karo CIA, John Walker saiki dadi Agen AS

Wis dina Jumuah ... matur nuwun kanggo kabeh sing wis ndeleng The Falcon lan Prajurit Musim Dingin! #SamWilsonIsCaptainAmerica #FalconAndWinterSoldierFinale pic.twitter.com/wzSKZFnRUX



- Anthony Mackie (@AnthonyMackie) 24 April 2021

YouTuber Darurat Awesome sing misuwur nyinaoni pungkasane lan ngumumake sawetara rincian sing didhelikake ing Falcon lan The Winter Soldier Episode 6.

# 5 - Kapten Amerika duwe setelan vibranium lan saiki bisa mabur

Cap anyar bisa mabur - Falcon lan Winter Soldier Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

Cap anyar bisa mabur - Falcon lan Winter Soldier Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

kencan karo duda sing durung siyap

Episode pungkasan The Falcon lan Winter Soldier ngenalake MCU menyang Kapten Amerika sing anyar. Sam Wilson pungkasane njupuk tameng kanggo nggawa Avengers anyar ing mangsa ngarep.

Adegan-adegan ing ngendi Wilson kudu pamer setelan Kapten Amerika sing anyar, duweni Wakandans, kanthi apik digambarake dening pameran kasebut. Dheweke malah duwe interaksi ringkes karo anggota GRC, yen Sam ujar, 'Aku Kapten Amerika.'

Fitur sing paling apik kanggo Kapten Amerika anyar yaiku sanajan dheweke ora duwe Super Serum, dheweke bisa mabur lan gelut luwih apik tinimbang para penjahat Marvel. Gugatane dirancang dening Shuri lan cocog karo kabeh kabutuhan Sam Wilson minangka Cap.


# 4 Sharon Carter, alias Powerbroker, diwiwiti maneh ing CIA

// falcon lan para perusak prajurit mangsa #FalconAndWinterSoldierFinale
-
-
-
-
-
AMERIKA KAPTEN BARU KAMU NGERTI BENAR !! pic.twitter.com/ovvKGASsDT

- ً karli ✪ (@VALKYRlEZ) 23 April 2021

Sharon Carter minangka salah sawijining karakter utama Falcon lan Winter Soldier. Ing Episode 6, pamain kasebut ngumumake manawa Powerbroker ora liya yaiku ponakanane Peggy Carter.

Arc karakter Sharon wis berkembang sajrone film Kapten Amerika lan saiki wis berkembang dadi plot lengkap ing Falcon lan Prajurit Musim Dingin.

Penggemar ditinggal ing cliffhanger nalika Sharon ngomong karo tokoh anonim ing pungkasan Episode 6. Adegan kredit pungkasan mesthi dadi kunci ing Marvel Cinematic Universe.

Ana kemungkinan Sharon Carter bisa uga nggawe time dhewe. Mung wektu sing bakal nerangake sisihane.

Sawise kabeh, Sharon Carter sing nembak lan mateni Karli Morganthau ing adegan pungkasan.


# 3 John Walker nebus awake dhewe lan dadi Agen AS sing anyar

John Walker - Falcon lan Prajurit Musim Dingin Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

John Walker - Falcon lan Prajurit Musim Dingin Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

John Walker muncul maneh ing episode pungkasan kanthi tameng Kapten Amerika palsu. Dheweke nyeluk Karli Morganthau lan gelut karo prajurit super tentara. Wiwitane Walker akeh nomer, nanging Bucky nulungi dheweke.

Walker nganggo klambi lawas Kapten Amerika. Adegan karo Bucky lan Walker disusun kanthi tepat supaya para penggemar mbuwang bali menyang Kapten Amerika: Winter Soldier.

Agen AS - Falcon lan Prajurit Musim Dingin Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

Agen AS - Falcon lan Prajurit Musim Dingin Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

Watake Walker digambarake kanthi hebat dening aktor Wyatt Russel. Sajrone urutan pertarungan utama, Walker milih nylametake wong-wong sing ora bersalah tinimbang nglawan Flag Smashers. Dheweke mbedakake beda pribadine lan meh ngorbanake awake dhewe kanggo kabecikan sing luwih gedhe.

YouTuber Emergency Awesome prediksi manawa Agen AS Walker bakal bali ing film Marvel's Thunderbolts.


# 2 Val, Agen AS, Zemo, Thunderbolt Ross, lan Penjara R.A.F.T

Penjara Rakit - Falcon lan Prajurit Musim Dingin Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

Penjara Rakit - Falcon lan Prajurit Musim Dingin Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

Ing sisih liyane, Falcon lan Prajurit Musim Dingin ngenalake sawetara penjahat anyar ing MCU lan ngasilake sawetara sing lawas.

Baron Zemo saiki ana ing R.A.F.T. kunjara, sing dikelola dening Sekretaris Negara Thaddeus E. 'Thunderbolt' Ross.

Val dikenalake ing episode sadurunge lan minangka salah sawijining antagonis utama buku komik Marvel. Diprediksi dheweke bakal merekrut John Walker menyang tim Thunderbolts, sing bakal dipimpin dening Baron Zemo.

Kapten Amerika Sam Wilson - Falcon lan Prajurit Musim Dingin Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

Kapten Amerika Sam Wilson - Falcon lan Prajurit Musim Dingin Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

Ing pungkasan, nalika Walker lan Bucky nglumpukake sisa-sisa Flag Flag, Walker ngutip Abraham Lincoln lan ujar, 'welas asih ngasilake woh-wohan sing luwih sugih tinimbang keadilan sing ketat.'

YouTuber Emergency Awesome percaya manawa Marvel ngupayakake nggawe status sing apik kanggo Agen AS Walker supaya bisa nemokake potensi karakter kasebut mbesuk.


# 1 Kapten Ireng Amerika pisanan

Kapten Amerika Sam Wilson - Falcon lan Prajurit Musim Dingin Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

Kapten Amerika Sam Wilson - Falcon lan Prajurit Musim Dingin Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

Trope paling misuwur ing Falcon lan Prajurit Musim Dingin yaiku diskriminasi rasial sing diadhepi warga Afrika-Amerika ing Amerika Serikat. Gagasan Kapten Ireng Amerika ditolak sadurunge Sam Wilson.

gegandhengan Jason jordan lan sudut kurt

Yesaya Bradley minangka bukti nyata manawa Amerika ora bakal nampa sapa wae sing ora duwe rambut pirang lan mripat biru ing kapten Kapten.

cw // falcon lan para perusak prajurit mangsa #TheFalconAndTheWinterSoldier
-
-
tutup proyek sing apik pic.twitter.com/WQxlVtx5Ne

- mer || Dwika Putra (@dwikaputra) 23 April 2021

Pameran kasebut nampilake tema iki kanthi apik, lan Anthony Mackey dadi tuan rumah kanthi penampilane dadi Kapten Amerika. Monologe kanggo pimpinan dunya ing GRC ngelingake para penggemar kenapa dheweke dadi pilihan pertama Steve Rogers.

#FalconAndWinterSoldierFinale

AMERIKA KAPETKU IKU LELAKI HITAM NGGUNAKAN GAYA GANTI digawe ing negara afrika pic.twitter.com/owl8Mygf7T

- roonil (@graybookmark) 23 April 2021

Pemandangan kasebut digawe kanthi lucu kanthi humor lan emosi, kaya kedadeyan ing saben film Marvel. Dheweke bebarengan nyenengake lan nyenengake.

Peringatan Isaiah Bradley - Falcon lan Soldier Musim Dingin Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

Peringatan Isaiah Bradley - Falcon lan Soldier Musim Dingin Episode 6 (Gambar liwat Marvel)

Sorotan tema ditampilake nalika Sam ngunjungi Yesaya lan ngundang dheweke menyang galeri Kapten Amerika. Wilson nuduhake memorium sing lagi digawe kanggo Yesaya Bradley, dadi ora ana sing lali yen ana Kapten Ireng Amerika sawise Steve Rogers.

Saka klambi anyar Wilson lan lengane Bucky sing digawe ing Wakanda nganti memorium Yesaya Bradley, kabeh cocog karo tema kasebut.

Iki minangka salah sawijining ujung paling sentimental ing seri MCU sing dikepengini aksi. Penggemar ora sabar ngenteni apa sing bakal ditemokake ing sabanjure Marvel Semesta.

Falcon lan Soldier Musim Dingin Episode 6 saiki streaming ing Disney +.