Mantan WWE Superstar muji debute AEW Jake the Snake Roberts

>

Jake 'The Snake' Roberts minangka salah sawijining kepribadian paling kharisma sing nate mlaku ing ring gulat. Nalika debut ing AEW Dynamite lan ngethok promo sing dikirim kanthi rasa realisme lan intrik. Katrampilan kasebut angel banget ditemokake lan mung sawetara pegulat sing duwe.

Cetha yen kabeh wong nggatekake. Mantan WWE Superstar Diamond Dallas Page (DDP) muji promo Jake The Snake lan dheweke bangga karo dheweke.

nalika sampeyan ora preduli apa-apa

Sing weruh siji-sijine @JakeSnakeDDT ing @AEWonTNT mau bengi? Bro kowe MATI dadi bangga karo KOWE! DDP #aewdynamite #jakethesnake pic.twitter.com/3uTQPHhhyg





- Kaca Intan Dallas (@RealDDP) 5 Maret 2020

Sadurunge, Jake The Snake matur nuwun marang DDP sawise debut ing AEW Dynamite. Pasangan kasebut duwe sejarah sajrone taun-taun pungkasan amarga DDP sing nulungi Jake Roberts supaya bisa mlaku lan ngeterake dheweke menyang dalan sing ora kuwat. Perjuangan kasebut digambarake ing dokumenter kasebut Wungunipun Jake Ula .

Dhuwit 10 prekara ora bisa dituku

Jake Roberts ing AEW bakal dadi perkara sing apik. Wong kasebut duwe pikiran paling kreatif ing bisnis kasebut lan anane mung bakal ngidini pegulat enom liyane ing AEW Roster kanggo milih otak ing psikologi dering.



Ing promo kasebut, Roberts ujar manawa dheweke ana ing kono kanggo ngandhani Cody Rhodes manawa 'klien' dheweke bakal teka. Sapa kliene? Mbok, kabeh bakal dibabar ing dina mbesuk.