'Dheweke sengit karo Raja' - Mantan panulis ngrasa WWE ngukum Baron Corbin kanthi gimik anyar (Eksklusif)

>

Vince Russo menehi komentar babagan pangowahan gimik Baron Corbin WWE ing episode Legion RAW paling anyar karo Dr. Chris Featherstone.

pratandha yen dhudha siap nerusake

Corbin ngalami transformasi sing nggumunake ing WWE TV, lan karakter anyar kasebut kudune uga ditrima dening fanbase. Nanging, apa sebab nyata nggawe pribadine layar sing unik kanggo mantan King of the Ring?

Vince Russo ujar manawa Baron Corbin dudu penggemar gimik 'King' lan menehi macem-macem ide kanggo pejabat WWE. Russo nambahake manawa Corbin bisa uga ngandhani WWE yen dheweke ora ngasilake dhuwit minangka Raja, lan perusahaan kasebut banjur dadi gimik.





Apa saran sampeyan duwe? @BaronCorbinWWE sajrone wektu kangelan? #SmackDown pic.twitter.com/BnLpkNMXSd

- WWE (@WWE) 26 Juli 2021

Mantan panulis kepala WWE rumangsa yen WWE nemplek menyang Baron Corbin kanthi menehi karakter sing ora duwe wektu paling apik ing kayfabe.



Russo uga ngomong babagan pendekatan dendam WWE tumrap bakat lan ujar yen kedadeyan kaya ngono bakal kedadeyan ing kasus Corbin.

'Aku pitutur marang kowe, cak. Aku pitutur marang kowe! Aku njamin, iki asale saka ngendi, oke? Bro, aku ngerti sejatine dheweke sengit karo Raja. Burger King helm lan cape. Aku ngerti sejatine, percaya, dheweke sengit! Aku ngerti dheweke nggawe akeh perkara, kakang, lan aku njamin sampeyan ing sawijining wektu dheweke ujar, 'Aku ora golek dhuwit.' Aku njamin sampeyan ujar manawa ing sawijining wektu, 'lan iku dadi gimik. Aku njamin yen kaya ngono ing kene. Sampeyan ngomong siji, bro, sing ora disenengi, 'Oh, sampeyan ora duwe dhuwit, ha? O, ora, sampeyan pancen ora bakal lunga, amarga kita bakal nggawe sampeyan ora duwe omah '. Aku pitutur marang kowe, bro, iku cara kerjane, 'ujare Vince Russo.

Vince Russo ngupayakake upaya Baron Corbin kanggo ngrampungake karakter anyar dheweke

Dina liya, perjuangan liyane kanggo @BaronCorbinWWE ... @tiktok_us pic.twitter.com/hqFoVHeS7W

- WWE (@WWE) 10 Agustus 2021

Sanajan asal-usul karakter anyar sing bisa dipertanyakan, Corbin wis tampil apik banget lan akeh pujian amarga prestasine.



bedane antarane jinis lan pacaran

Vince Russo nerangake manawa Baron Corbin ngerti kepiye anggone perusahaan Vince McMahon kerja lan mbandhingake skenario ing panggung menyang game catur.

Veteran gulat kasebut nambahake manawa cara paling apik Baron Corbin bisa bali ing WWE yaiku kanthi ngatasi karaktere sing anyar, lan pancen kaya sing ditindakake superstar sajrone sawetara minggu kepungkur.

'Oh iyo. Yaiku perkara kasebut. Dolanan catur! Yen sampeyan cukup trampil ngerti apa sing kedadeyan, mula kaya, 'Dheweke ora bakal entuk aku. Aku bakal lunga menyang kana, lan aku sejatine bakal ngrampungake. ' Yaiku game sing sampeyan lakoni. Nanging, cak, kaya sampeyan bakal duwe Nikki Cross sing ora ngerti apa sing kedadeyan. Dheweke durung pinter, nanging sampeyan duwe Corbin, 'Dadi, aku wis kandha, aku kudu golek dhuwit luwih akeh. Oke, aku entuk. Dadi, saiki aku bakal tetep nemplek karo sampeyan kaya sing wis nemplek karo aku, '' tambah Russo.

Pangembangan gimik Baron Corbin sing anyar wis dadi salah sawijining sudhut paling apik ing program WWE, lan para penggemar ngarep-arep entuk bayaran sing pantes.

Kepiye pikirane Apa sampeyan penggemar Baron Corbin sing pecah lan ora duwe omah? Swara ing bagean komentar.

puisi babagan mati dadakan wong sing dikasihi

Yen ana kuotasi sing digunakake saka Legion RAW paling anyar, mangga tambah H / T menyang Wrestling Sportskeeda lan lebokake video YouTube.