Cara Ngatasi Mitra Kenceng: 12 Tips Ora Obrolan *!

Priksa cepet definisi 'wangkal' lan sinonim kasebut bisa ndadekake sampeyan ora ragu-ragu babagan asosiasi negatif saka sipat kepribadian kasebut.

Degil ( adj ): duwe utawa nuduhake tekad sing ora kepenak supaya ora ngowahi polah utawa jabatane babagan apa wae, utamane sanajan ana bantahan utawa alasan sing apik.

Sinonim:





wangkal · mulish · keras kepala · sengaja · kekarepan · kekarepan dhewe · endhas babi · endhas bantheng · obdurate · kikuk · angel · nalisir · keblinger

Nanging sadurunge nemokake sawetara cara kanggo nglawan wangkal lan ningkatake hubungan sampeyan karo pasangan sing wangkal, ayo njupuk sawetara wektu kanggo mikir babagan positip karakter iki 'cacat.'



Kasunyatane, sawetara kontributor sing paling pengaruh kanggo masyarakat kita mung ngukur ketinggalan sing mumet amarga kekuwatan lan kekarepan sing gedhe banget. Pendhiri Apple, Steve Jobs, minangka conto klasik.

Kita duwe tekad lan ketekunan sing kuat kanggo matur nuwun kanggo pangembangan teknologi ing mburi piranti sing bisa digunakake saiki kanggo maca artikel iki. Kita bakal ing ngendi tanpa?

Lan ana conto liyane kanggo wong sing sukses lan berpengaruh banget sajrone sejarah prestasi sing umume asil saka tujuane siji-sijine tujuane.



carane ngatasi bojo budhal wong wadon liyane

Kasunyatane, ana garis apik antarane wangkal lan ketekunan. Sanajan angel banget kanggo menehi hasil karo wong sing duwe kekarepan sing kuwat - amarga katrampilan masarakat dudu kekuwatane - ketekunan lan tekad iku penting kanggo sukses.

Apa hubungane karo usaha sampeyan kanggo nambah hubungan sampeyan karo pasangan sing wangkal?

Dadi, sampeyan aja nganti lali nyumurupi kasunyatan manawa kuwalitas sing angel ditindakake yaiku kualitas sing padha banget sing bisa nggawe hubungan sampeyan tetep apik.

Tekad sing dikepengini tegese dheweke ora gampang nyerah marang sesuatu sing regane yen wis setya, nggawe mitra mantep lan dipercaya.

Individu sing asring angel (sawetara bisa ujar kepala babi) iki bisa uga ora paling gampang nuduhake urip sampeyan.

Nanging, yen sampeyan mandheg ndeleng wangkal minangka negatif, aja nganti ngunci sungu, lan sinaoni nggunakake taktik sing luwih efektif kanggo ngatasi jabatane sing katon gampang, sampeyan bakal ana ing kursi pengemudi.

Sampeyan bisa uga matur nuwun matur nuwun marang mitra sing wangkal nggawe sampeyan versi sing luwih apik dhewe!

Apa langkah sing bisa ditindakake kanggo nggayuh transformasi iki?

Terus gulung kanggo ngerteni…

1. Aja nganti stres - ambegan!

Nesu lan nuduhake emosi nalika ngadhepi pasangan sampeyan ora bakal nulungi.

Yen sampeyan nuduhake manawa sampeyan nesu utawa nesu, dheweke bakal entuk kemenangan.

Sampeyan kudu njupuk langkah supaya tenang.

Nalika sampeyan arep nyedhaki topik sing sampeyan ngerti bisa nambah ketegangan, luangake wektu kanggo stres sadurunge.

Ambegan udakara 10 ambegan jero bakal mbantu sampeyan rumangsa luwih santai lan siyap ngadhepi kahanan kasebut kanthi tenang.

Sajrone obrolan, yen sampeyan ngrasakake panase saya panas, alon-alon utawa banjur tinggalake ruangan sawetara menit kanggo nulis dhewe.

Tembung sampeyan bakal luwih diukur lan dadi efektif yen sampeyan tenang lan diklumpukake tinimbang mbuwang cangkem lan nesu.

carane mbantu kanca sing putus

2. Pilih wayahe kanthi tliti.

Wektu kabeh yaiku nalika ngadhepi setengah sing wangkal.

Yen dheweke stres karo kerja utawa sibuk karo prekara liyane, iki cetha dudu wayahe kanggo nuwuhake masalah eri.

Pilih wektu yen ora ana gangguan ing njaba lan sampeyan bisa fokus kanthi jelas.

Priksa manawa sampeyan wis mangan kanthi kepenak lan tingkat stres kurang supaya sampeyan loro duwe ruang mental lan emosional lan energi kanggo nuduhake ide lan njelajah perspektif sing beda.

3. Aja lali nyebutake katresnan sampeyan.

Gampang lali yen dadi maha nresnani nalika ngadhepi kahanan yen jengkel saka pasangan sampeyan nyebabake perselisihan ing sesambetan.

Priksa manawa pasangan sampeyan ngerti manawa katresnan sampeyan tanpa syarat lan, ora preduli apa asile, sampeyan isih bakal tresna karo dheweke.

Kanthi jaminan iki, sanajan mitra sing paling wangkal bisa uga luwih seneng kompromi kanggo nuduhake rasa tresna marang sampeyan.

4. Pijet ego kasebut.

Amarga wong sing wangkal mikirake cara sing mesthi cara sing paling apik, mula ora luwih becik yen dikandhani yen ana macem-macem cara kanggo nyedhaki perkara kasebut.

Dheweke uga bisa ndeleng saran kasebut minangka serangan pribadi, sanajan sampeyan dudu tujuane.

Miwiti kanthi sanjungan lan nggawe dheweke kepenak dhewe yaiku cara sing apik supaya bisa maju.

Nuduhake apresiasi kanggo soko sing wis diraih iku paling becik: 'Aku ngerti yen saiki lagi stres. Aku gumun karo cara sing sampeyan wis adol sanajan ana kabeh. '

Pendekatan egosentris saka pasangan sing wangkal tegese luwih peduli karo jabatane dhewe tinimbang karo wong liya - uga sampeyan.

Priksa manawa sampeyan nemokake saran alternatif kanggo saran sing wis diwenehake arep entuk bathi. Iki bakal nambah minat lan bisa uga luwih mbukak cara mikir sampeyan.

Yen, kanthi asap lan kaca, sampeyan bisa nggunakake corak-corak pacelathon kanggo gawe uwong yakin manawa ide kasebut sejatine apik banget, mula bakal luwih apik.

bojomu tresna marang kulawarga luwih saka aku

Iki dudu trik sing paling gampang, nanging trik sing efektif lan luwih sampeyan traktir, luwih apik yen sampeyan nggunakake tangan iki.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

5. Aja ngandhani yen dheweke salah.

Mitra sing wangkal mesthi ora pengin ngrungokake dheweke salah (sanajan sampeyan nganggep dheweke salah).

Ngomong kaya 'Sampeyan teka saka sudut sing salah,' utawa, isih ala, 'Aku ora ngerti carane sampeyan salah iki' bakal kaya ngluncurake jubah abang ing bantheng sing diisi.

Dheweke bakal mati kabeh lan sampeyan ora bakal bisa ngrampungake.

Nanging, aja nganti jelasake yen sampeyan pancen ngurmati pandangan lan ngurmati pendapat (bali menyang ego-massaging maneh).

Kandhani manawa dheweke duwe ide apik sing wis dipikirake kanthi tliti. Sampeyan rumangsa yen iki bisa dadi wangsulan ing kahanan sing beda, nanging bisa uga dudu sing sampeyan alami saiki.

Priksa manawa sampeyan ngerti babagan kasebut kanthi nerangake manawa kahanane kompleks lan ana macem-macem perspektif sing kudu dipikirake.

6. Priksa manawa dheweke duwe kabeh kasunyatan.

Salah sawijining sipat keras kepala cenderung nuduhake yaiku wedi karo sing ora dingerteni.

Tekane nindakake sesuatu bisa uga dadi anyar, prekara sing durung nate ditindakake sadurunge, utawa amarga nggawe rutinitas sing mbebayani.

Penting, kanggo mesthekake yen kabeh duwe kasunyatan iki bakal mbantu dheweke supaya luwih percaya babagan iki.

Menehi mupangat kanggo dheweke bakal dadi insentif - elinga ego!

Sawise duwe gambaran sing luwih jelas, dheweke bakal ngerti manawa apa sing sampeyan usul ora angel banget kaya sing diwedeni.

7. Tancepake bedhil saka wektu ke wektu.

Mitra sing wangkal sampeyan biasane bisa golek cara dhewe amarga sampeyan cenderung golek nalika ngadhepi pandangan sing kuat.

Ana sawetara alasan kanggo nanggepi otomatis sampeyan: sampeyan mikir bakal nggrundel utawa nesu yen ora 'menang,' sampeyan yakin ora usah gaweyan amarga pancen luwih penting kanggo dheweke tinimbang sampeyan, utawa sampeyan mung ora duwe cukup energi kanggo nglawan dheweke.

Sampeyan kudu ngelingake yen sampeyan dudu kesopanan lan pancen duwe hak kanggo menehi pangowahan.

Mungkin bakal angel, nanging sampeyan kudu tetep mantep lan ngowahi tabel ing mitra sing disengaja.

Elingi: yen sampeyan ora nate nolak, ora ana insentif kanggo pasangan sampeyan ngowahi polahe.

Mbesuk yen sampeyan ora bisa nemokake apa-apa, sanajan mung film sing kudu ditonton, kandha yen sampeyan bakal lunga bareng karo kanca, utawa mung milih sikil.

Mesthi, bakal kaget banget, nanging dheweke bakal ndeleng sampeyan liwat mripat anyar, minangka wong sing ora bisa gampang ngapusi.

Ngeculake pola supaya dadi wong sing ngakoni bakal nggawe pasangan sing wangkal luwih ngajeni kabutuhan lan kekarepan sampeyan.

Dheweke bisa uga luwih nggatekake tampilan sampeyan mbesuk.

8. Mbantu dheweke ngerti apa tegese sampeyan.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, wong sing wangkal bisa dadi mitra sing tetep ora gampang nyerah ing sesambetan.

Yen dheweke pancen peduli karo sampeyan, mula ngrungokake kenapa ana prekara sing penting banget kanggo sampeyan, bakal mbujuki dheweke supaya sampeyan duwe kekarepan.

Dheweke bakal ngerti manawa dudu mung babagan sing bener utawa sing salah, nanging uga nyukupi kabutuhan lan kekarepan sampeyan.

Dadi, coba pitutur marang dheweke apa sebabe menehi saran tinimbang saranane bakal nggawe sampeyan seneng.

9. Sedetik menehi lan njupuk bisa nggumunake.

Sampeyan bisa uga wis bisa ngrampungake dhewe, nanging urip kanthi harmoni karo wong sing wangkal mbutuhake level panrima sing bisa uga ora duwe kabeh cara.

Kanthi rada kompromi lan negosiasi, sampeyan bisa uga bisa ketemu ing tengah ing endi wae.

Kemajuan bisa dadi alon, dadi sampeyan kudu sabar, bisa uga butuh sawetara langkah bayi supaya pasangan sing wangkal bisa ngakoni.

pratandha sesambungan spiritual karo wong

Nanging upaya sampeyan bakal mboko sithik bakal dibales kanthi keseimbangan sing luwih apik ing antarane kabutuhan pasangan sampeyan lan kabutuhan sampeyan dhewe.

10. Kudu manteb ing ati.

Kunci kanggo nangani wong sing wangkal yaiku kudu yakin karo ide sampeyan dhewe.

Sanalika gojeg-gegeg utawa gojag-gajeg, rasa hormat marang sampeyan bakal suda lan apa sing bakal sampeyan ucapake bisa uga keprungu.

Kosok baline, sanajan sampeyan kudu ora sithik, tumindak kaya ide sampeyan paling apik ing saindenging jagad, bakal nggawe dheweke mikir manawa sampeyan ngerti sejatine barang lan kudu dirungokake.

Berinteraksi karo wong sing wangkal sing driji sikil sing digali kanthi kuat bisa dadi medeni.

Yen njaga sirah, njaga kontak mata, lan ngadeg kanthi dhuwur, bisa nambah kapercayan sampeyan lan nggawe ide sampeyan luwih apik.

Lan aja lali ambegan , kaya sing wis dakkandhakake sadurunge!

Ora ana alane nalika gladhen sadurunge, yen mbantu sampeyan rumangsa luwih yakin babagan ngirim ide nalika wayahe pas.

11. Aja ngandhani yen wangkal!

Iki pancen minangka perkara pungkasan sing pengin dirungokake amarga padha, ayo diadhepi, wangkal.

Bakal nggawe dheweke pertahanan lan bakal ngukur tumit maneh. Dheweke bakal clam lan malah luwih tahan kanggo ngganti.

Sampeyan bisa uga paling angel nolak takon 'Napa kowe wangkal?' , nanging aja nganti nggodha yen mbebayani.

12. Pilih bantahan sampeyan kanthi tliti.

Ora bisa ditolak manawa angel banget nyoba nglawan pasangan sampeyan sing bisa ora fleksibel lan duwe kekarepan sing kuat.

Nanging, milih perang sampeyan minangka kunci kanggo nangani.

wwe senen wengi mentah Juli 6

Kanthi pendekatan sing bener lan ngelingi poin-poin ing ndhuwur, sampeyan bakal bisa ngyakinake supaya nggawe sawetara perubahan sing positif.

Kasunyatane yaiku, yen sampeyan ngatasi individu sing wangkal, 'kemenangan' sampeyan bisa uga langka.

Yen iki, pancen perlu wektu kanggo nimbang apa masalah tartamtu sing kudu dikunci.

Mbok milih ngendi sampeyan mangan ing wayah wengi sabanjure mengko ora dadi masalah sampeyan, nanging apa sampeyan nganakake Thanksgiving karo kulawarga tinimbang dheweke, bisa uga penting.

Ngirit energi sampeyan kanggo prekara sing penting.

Isih ora yakin apa sing kudu ditindakake babagan pasangan sing wangkal? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.