Kepiye Shawn Michaels lan Triple H dadi kekancan?

>

Sajrone WWE Universe ndeleng Shawn Michaels lan Triple H bebarengan, kekancan ing mburi panggung wis dingerteni umum. Nanging, ana wektu nalika loro pegulat kasebut ora kenal,

Ing alur cerita, Michaels lan Triple H dadi sekutu lan mungsuh. Kimia alami ing antarane para pegulat kasebut ngidini dheweke kerja bareng ing bagean utama karier.

Nalika aku kurang turu, aku mutusake nonton Shawn Michaels lan Triple H's 3 Stages of Hell ing Armageddon 2002. Mesthi wae rumangsa luwih apik tinimbang pertandingan liyane, utamane ing musim panas ing musim panas, nanging isih akeh sing apik, iku HBK vs HHH pic.twitter.com/SBQxxPQWBS





- Kieran Johnson #BLM ️‍ (@SirKJohno) 7 Februari 2021

Malah sawise karier dering, HBK lan The Game saiki kerja bareng ing mburi NXT. Nalika Triple H durung pensiun kanthi resmi, dheweke wis mundur sawetara saka langkah dering lan fokus kanggo mbukak merek Ireng lan Emas.

Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan carane Shawn Michaels lan Triple H dadi kanca sing paling apik.




Shawn Michaels weruh Triple H sadurunge kerja ing WWE

#OnThisDay ing taun 1997, Shawn Michaels & HHH gabung kaping pisanan karo The Undertaker lan Mankind ing acara utama #WWERaw

Bingung kepiye carane bakal bisa jangka panjang kanggo dheweke 🤔 @ShawnMichaels @Dewahoya @puspita @RealMickFoley #wwe #dx #hhh #ngakakkocak pic.twitter.com/hDX35b0ww5

apa sing kudu ditindakake yen wong loro seneng sampeyan
- The Beermat (@TheBeermat) 18 Agustus 2020

Ing panggung mburi, Shawn Michaels mesthi duwe pengaruh luwih akeh tinimbang para pegulat. Minangka bagean saka The Kliq karo Kevin Nash, Sean Waltman, lan Scott Hall, Michaels nggunakake pengaruhe.

Michaels wis dadi bintang ing WWE nalika Triple H lagi golek sikil ing WCW. HBK kesengsem karo apa sing dideleng lan Kliq dilaporake nyurung Vince McMahon kanggo mlebu Triple H menyang WWE.



Nalika Triple H teka ing WWE, dheweke uga dadi anggota The Kliq. Ing dokumenter 'Your Kingdom Come', The Game ujar manawa dheweke direkrut menyang The Kliq amarga dheweke ora ngombe utawa ora narkoba, mula dheweke dadi driver kanggo klompok pegulat.


Triple H lan Shawn Michaels - kanca sing paling apik

. @ShawnMichaels & @Dewahoya wis dadi juara PPE wiwit taun 1997! Kita kabeh kudu ngrungokake #DX luwih asring. #GenerasiX #WWF #WWE #gambar #EttitudeEra #RawIsWar pic.twitter.com/r5WQw5kOah

- Kaya Sean Connery (@SeanLikeConnery) 3 Mei 2020

Triple H lan Shawn Michaels terus kerja bareng ing layar kanthi hubungan ing mburi panggung dadi fokus ing alur crita uga. Dheweke mbentuk D-Generation X bareng-bareng nampilake antik sing paling dhuwur sing nesu marang pegulat liyane ing kasunyatan.

Michaels uga sing menehi Triple H moniker sing misuwur. Sadurunge entuk jeneng kasebut, Game kasebut dipimpin dening Hunter Hearst Helmsley ing WWE. Ing panggung mburi, Michaels wiwit ngarani dheweke Triple H, nyingkat jeneng deringe. Vince McMahon dudu penggemar, nanging suwe-suwe saya macet.

Makarya lan lelungan bebarengan, loro superstar dadi kanca sing paling apik. Kasunyatane, yaiku Triple H sing nulungi Michaels lan nyengkuyung dheweke ing mburi panggung nalika masalah kecanduan.

Nalika HBK cilaka mlebu ing Pertandhingan WWE Championship nglawan Stone Cold, Triple H nulungi dheweke ngalami masalah punggung. Dheweke nulungi kancane kanthi njaga kalem, nggawa tas, lan njaga superstar supaya kepenak, nalika dheweke ora gampang menehi hasil.


Shawn Michaels lan Triple H gagal

Malah kanca sing paling apik gelut. Ing bukune, 'Wrestling for My Life: The Legend, the Reality, and the Faith of a WWE Superstar', Michaels ngomong babagan kepiye hubungane karo Triple H.

Nalika dheweke metu kanthi cedera punggung, WWE pengin melu dheweke ing WrestleMania X7 ing sawetara bentuk. Nanging, nalika dheweke tampil, dheweke cacat lan malah ora bisa ngomong, amarga bahan-bahan sing dikonsumsi.

Asile, Triple H lan Shawn Michaels gelut banget lan ora bisa ngomong suwene setaun.

Kanthi matur nuwun sanget, Michaels ngowahi urip lan Kevin Nash madya ing antarane wong loro kasebut, saengga bisa nggawe pager. Kalorone wis kekancan wiwit saiki.

@WWENXT bapak lan kanca-kancane nggoleki asil gulat ing taun 90an @Dewahoya @ShawnMichaels @WWERoadDogg pic.twitter.com/0XQan5dIty

- SLarkDawg87 (@ SlarkDawg87) 8 Juni 2020

Persahabatane ora nate kuwat banget amarga saiki kerja bareng ing mburi panggung ing NXT, mbantu mbentuk masa depan WWE kanthi bintang-bintang sing luwih enom.