Cara Menehi Ruang: 8 Hal sing Bakal Dilakukan + 6 Babagan sing Ora Bisa Dilakukan

Nalika nerangake hubungan, kita kabeh beda banget.

Sawetara wong pengin nglampahi kabeh wektu sing kasedhiya karo wektu sing kita tresnani…

… Lan sawetara wong pengin papan.





Ora ateges manawa kita tresna marang mitra, utawa hubungan sing kurang sehat, kalebu bagean saka sejatine kita.

Iku kabeh sing kudu ditampa babagan awake dhewe, lan wong sing kita tresnani.



Asring, wong sing butuh papane bakal akhire hubungan karo wong sing ora butuh.

Hubungan kaya iki bisa urip subur, angger mitra loro gelem kompromi lan adaptasi pangarepan lan prilaku supaya wong liya rumangsa ditresnani nanging ora claustrophobic.

Ruang sing dibutuhake ing sesambetan dudu sipat khusus gender. Ana wanita lan pria ing njaba sing nemokake butuh ruang napas sing signifikan nalika lagi sesambetan.



Ing sisih liyane, ana loro pria lan wanita sing berjuang ngerti konsep menehi ruang. Dheweke ora bisa mbayangake butuh papan saka pasangane.

Dheweke bisa uga wis nate sesambetan sadurunge karo mitra sing ora rumangsa butuh wektu suwene, mula dadi angel nyetel kanggo dinamika anyar sing durung nate dingerteni sadurunge.

Rembugan tahap wiwitan saka sesambetan setya , nalika dhuwur lan ngisor lan sensitif sawetara wulan kapisan wis diwiwiti dadi sing luwih aman, bisa uga angel.

Sampeyan sakloron ngrasa lan nyoba ngerti apa sing nggawe wong liya centhang, lan apa sing dheweke rasakake kepenak.

Nggawe pira papan sing sampeyan butuhake lan sing pengin dikompromi karo sampeyan minangka bagean penting ing tahap iki.

Artikel iki ditulis utamane kanggo wanita. Iki kanggo wanita apa wae sing wis ana hubungan sing setya karo pria, lan dheweke sadhar manawa, supaya sesambetan kasebut tuwuh, dheweke kudu menehi akeh ruangan kanggo napas.

Nanging, saran ing kene bisa ditrapake kanggo pria lan wanita, apa wae orientasi seksuale.

Muga-muga, dheweke bakal mbantu yen iki kahanan sing sampeyan lakoni, ora preduli sapa sing sampeyan tresnani.

Titik ing ngisor iki kudu mbantu sampeyan nemokake babagan cara menehi papan sing dibutuhake kanggo wong lanang, sanajan ora ngganggu rasa seneng sampeyan dhewe ing proses kasebut.

kenapa aku rumangsa ora duwe

8 Sing Bakal Dilakukan Nalika Menehi Ruang Pria

1. Revel ing papan sampeyan dhewe.

Sampeyan bisa uga ora katon kaya yen sampeyan pengin nglampahi KABEH wektu karo wong sing sampeyan tresnani, njupuk wektu adoh saka siji liyane bisa uga warta sing apik banget kanggo sampeyan.

Ing jero ati, apa sampeyan mikir luwih becik mbuwang wektu dhewe-dhewe?

Apa sampeyan ora ngira luwih becik nggawe energi menyang kepentingan sing mung duweke sampeyan?

Apa sampeyan ora nganggep, kaya ing katresnan amarga sampeyan bisa uga karo dheweke, sampeyan bisa uga lara nemen nalika sampeyan ora duwe wektu suwene?

Dadi, fokus ing perkara kasebut.

Fokusake kabeh alasan kenapa ruang positif kanggo sampeyan, lan uga kanggo dheweke.

Lan nikmati ruangan kasebut. Mupangatake paling maksimal. Manja dhewe. Nambani awakmu dhewe.

Nindakake kabeh perkara sing ora biasa sampeyan lakoni nalika mbuwang wektu bareng, amarga dheweke ora seneng banget, utawa dheweke pancen dudu kegiyatan wong loro.

Adus. Watch seri sing ora disenengi. Masak panganan sing disenengi.

Revel ing kasepen, utawa ing wektu sing sampeyan lakoni karo wong liya.

bojo nilar garwa kanggo wanita liya

Banjur, nalika bali bebarengan, sampeyan bakal duwe akeh bab sing menarik kanggo dibahas .

2. Budidaya sesambetan liyane.

Kalorone kudu priksa manawa sampeyan ora nglirwakake wong penting liyane sajrone sampeyan seneng karo pasangan sampeyan.

Dadi, yen sampeyan nganggep manawa pria sampeyan butuh papan, coba gawe rencana karo wong liya sing sampeyan tresnani.

Dolan maring kulawarga. Mangkat akhir minggu lunga karo kanca sing paling apik. Aja nyingkirake wektu mung kanggo kepentingan dhewe, nanging senengi.

3. Gawe wektu sing sampeyan lakoni kanthi bebarengan kanthi kualitas.

Yen sampeyan padha nggunakake paling akeh wektu sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa uga nggunakake paling akeh wektu sing sampeyan lakoni bebarengan.

Gawe rencana bebarengan. Ayo tanggal. Ngatur petualangan. Coba sawetara hobi kanggo pasangan . Fokus ing siji liyane, lan saiki.

Yen wektu sing sampeyan lakoni bebarengan yaiku wektu sing berkualitas, sampeyan ora bakal kesusu yen ora bebarengan.

4. Nyelehake kontak digital sampeyan.

Yen sampeyan loro cenderung kontak teks terus-terusan sajrone awan, coba gunakake ing.

Yen sampeyan terus-terusan ngobrol, mula ora ana siji-sijine sing duwe kasempatan kanggo fokus marang apa sing wis kedadeyan.

Malah komunikasi digital bisa nggawe sampeyan rumangsa ora suwe banget.

Teks uga angel banget amarga gampang disalahake. Dadi, yen wis jelas manawa dheweke butuh papan, coba jaga kontak teks menyang level sing luwih sehat, lan ngobrol kanthi penting nalika sampeyan ndeleng.

5. Nggawe keputusan dhewe.

Yen sampeyan ana ing hubungan sing serius, sampeyan bakal luwih gampang gumantung karo pasangan sampeyan supaya bisa mbantu njupuk keputusan, apa gedhe utawa cilik.

Nggawe keputusan dhewe bisa ngrasakake sampeyan rumangsa kurang gumantung karo dheweke , lan yakinake manawa sampeyan ora ngandel banget.

6. Wis rapat sabanjure dijadwalake.

Nalika dheweke butuh sawetara papan, luwih becik ora menehi wektu adoh saka sampeyan.

Suwene sampeyan kudu ninggalake? Sampeyan bisa ngrembug bareng.

Dheweke bisa uga rumangsa butuh seminggu ora mondhong ing omah saben bengi kerja, mula bisa uga sampeyan menehi saran babagan akhir minggu sabanjure.

Utawa bisa uga dheweke kepengin akhir minggu kanggo awake dhewe, yen sampeyan bisa gawe jadwal tanggal wengi ing minggu sabanjure.

Apa wae sing sampeyan lakoni, entuk komitmen sing mantep saka dheweke nalika sampeyan bakal bisa ndeleng.

Luwih becik saiki wis diurutake tinimbang yen sampeyan pisah lan komunikasi langsung ora bisa ditindakake.

7. Dorong hobi.

Kadhangkala ruangan bisa dadi sethithik kanggo nyengkuyung wong sampeyan ngupayakake hobi lan hawa nafsune sadurunge sampeyan loro.

Hubungan mesthi bakal ngganti rutinitas wong, lan iki bisa uga duwe sawetara kesempatan kanggo nyebutake awake dhewe kanthi nindakake prekara sing disenengi.

Kanthi menehi saran supaya bali menyang bab-bab sing sampeyan ngerti yen dheweke seneng, sampeyan ora mung menehi ruang, nanging sampeyan ngelingake manawa hubungan lan dheweke duwe urip dhewe ora eksklusif.

Sampeyan uga bakal nuduhake apa sejatine mitra sing apik. Dheweke bakal luwih tresna sampeyan amarga ngerti manawa ana prekara sing penting.

8. Dhiskusi karo dheweke babagan iki.

Rungokake, sampeyan kudu nyoba ngerti sebabe dheweke rumangsa butuh ruang saben-saben.

Dadi bisa ditampa kanthi becik takon babagan dheweke. Nanging penting kanggo ngrampungake kanthi cara sing bener.

Lenggah dheweke banjur ucapake perkara sing ora natoni kayata, 'Ayo kula mlebu ing omahmu sing apik banget. Aku babar pisan karo sampeyan duwe sawetara wektu lan ruang, nanging aku kepengin ngerti apa sing sampeyan pikirake lan rumangsa saiki. '

Pratelan semacam iki ora bisa nggawe dheweke pertahanan. Iki mung nuduhake manawa sampeyan pengin luwih kenal karo dheweke - yaiku prekara sing apik yen sesambetan kasebut kudu ditindakake ing jangka panjang.

Aja ngomong kaya, 'Napa sampeyan dadi kaya iki? Apa aku tumindak? Apa kowe ora tresna karo aku maneh? '

Baris pitakon iki bakal nggawe dheweke pertahanan. Dheweke bisa nganggep sampeyan butuh lan ora aman lan bisa uga takon manawa dheweke bakal bisa entuk ruang sing disenengi kanthi rutin tanpa ngadhepi Inkuisisi Spanyol saben-saben.

6 Prekara sing Ora Bisa ditindakake Nalika Menehi Ruang Pria

1. Nesu kanggo dheweke.

Kasunyatan manawa pria sampeyan butuh papan saka sampeyan, ora ateges dheweke ora tresna karo sampeyan.

Iku mung prekara sing kudu sampeyan tampa, lan sampeyan kudu cepet-cepet ngilangi rasa nesu sing bisa ngancam. Sampeyan mung bakal nggawe sampeyan kabeh ora seneng.

2. Ngelingi babagan kasebut.

Sing siji iki luwih gampang dibahas tinimbang rampung, nanging pancen ora ana ginane sampeyan mbuwang wektu kanthi kuwatir amarga dheweke butuh wektu adoh saka sampeyan.

Isi dina karo barang liyane lan wong liya. Ngrangsang pikiran sampeyan. Aja kepengin banget babagan apa sing ditindakake - fokusake karo apa sing sampeyan lakoni.

3. Jupuken dhewe.

Kadhangkala sing sampeyan rumangsa kepenak, iki dudu refleksi tumrap sampeyan minangka masarakat.

Mitra sampeyan ora butuh papan saka sampeyan amarga sampeyan wis nindakake kesalahan lan dheweke ora nyoba nyengsarakke sampeyan.

Dheweke mung kalebu jinis wong sing butuh kesepian utawa sawetara wektu karo kanca-kanca supaya bisa mudhun lan mbayar ulang.

kepiye ngerti yen bocah wadon liya seneng karo sampeyan

4. Owahi tumindake kanthi drastis sewengi.

Yen sampeyan wis mutusake sampeyan kudu ngupayakake supaya wong liya luwih akeh wiwit saiki, sampeyan kudu miwiti langkah-langkah cilik supaya bisa kedadeyan.

Sampeyan ora ndadak ngowahi cara tumindak kanthi bener, utawa nyuda wektu sing sampeyan lakoni kanthi drastis.

Miwiti alon-alon, supaya sampeyan loro bisa biyasa lan wiwit seneng wektu, supaya sampeyan bisa luwih seneng bebarengan.

5. Aja nuduhake minat ing uripe.

Spasi minangka masalah keseimbangan, lan bisa uga angel mbenerake, wiwitane.

Yen sampeyan wis mutusake yen dheweke butuh papan, sampeyan bisa uga mikir yen ora terus lunga acara karo kanca lan kulawargane, supaya dheweke bisa seneng wektu sing apik karo dheweke.

Nanging, nalika aku yakin dheweke bakal seneng banget karo wektu sing padha karo dheweke, mula yen sampeyan ngilangi awake dhewe saka lingkungan sosial lan kulawarga, mula dheweke bakal bakal rumangsa salah.

Nanging, yen cara liya, sampeyan bakal luwih nesu yen dheweke nuli mandheg anggone minat karo kanca utawa kulawarga.

6. Quiz babagan apa sing wis ditindakake.

Nalika sampeyan ndeleng wong lanang sampeyan maneh, luwih becik takon apa sing wis dialami.

Sampeyan bisa uga wis ngerti sawetara rincian yen komunikasi teks kadang-kadang, nanging entuk info luwih sithik normal banget.

Apa sing ora masalah yaiku kuis babagan kabeh perkara cilik sing ditindakake ... ing kana, dheweke ndeleng, apa sing dipangan, nalika mulih ing wayah wengi, apa sing ditonton ing TV.

Elingi, iki waktune. Yen dheweke rumangsa butuh papan, mesthine dheweke ora bakal kepenak takon babagan perkara kasebut.

Nuduhake iku peduli, nanging ora kabeh wong kepenak nyedhiyakake kabeh umur ing meja supaya pasangane bisa milih nganggo sikat untu.

Elingi…

Ati-ati, hormat lan apikan, marang pasangan sampeyan lan awake dhewe, lan priksa manawa sampeyan ora lali prioritasake kabutuhan sampeyan dhewe-dhewe.

Sampeyan bakal enggal nggawe keseimbangan antara wektu kualitas bebarengan lan wektu sing beda-beda, lan hubungan sampeyan bakal saya kuat.

Isih ora yakin carane menehi papan pacar utawa bojomu? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: