Rosie O'Donnell duwe pirang-pirang anak? Kabeh babagan kulawarga nalika nuduhake gambar langka karo putrane, Blake

>

Rosie O'Donnell bubar nuduhake gambar sing nyenengake kanggo kulawarga. Nggawa menyang dheweke Instagram , dheweke nuduhake antrian foto tanggal 11 Agustus sing nampilake putrane Dakota umur 8 taun, putra Blake, 21 taun, lan pacare, Teresa.

Ing gambar pisanan, Blake nangkep tangan ing Dakota kanggo foto sedulur sing apik banget. Pelawak kondhang kasebut njupuk gambar Blake lan Teresa nganggo topeng supaya dheweke tetep aman saka pandemi Covid-19 sing lagi ana.

Rosie O'Donnell bisa dideleng ing foto pungkasan nalika dheweke nangkep putrine Dakota lan ngadeg ing sandhinge Blake lan Teresa.





Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening Rosie O'Donnell (@rosie)

Pengikut umur 59 taun nanggapi gambar kasebut kanthi ujar yen bocah-bocah wis cepet. Putrine Rosie, Vivienne, lulus sekolah wiwit awal musim panas iki lan menehi pajeg manis ing Instagram. Pengikut aktris 'Star Search' nyatakake ora percoyo karo komentar sing ana gandhengane karo umur Vivienne ing komentar foto kasebut.



Ing wulan April 2020, Rosie O'Donnell ngobrol karo Seth Meyers kanggo episode Late Night lan nuduhake pengalaman dheweke ngentekake wektu ing omah karo anak-anake nalika pandemi kasebut.

apa kuwalitas sing diduweni pahlawan

Putrane Rosie O'Donnell

Aktris, panganggit, lan pelawak, Rosie O

Aktris, panganggit, lan pelawak, Rosie O'Donnell wis rampung kabeh (Gambar liwat rosie / Instagram)

Uga dikenal minangka Roseann O'Donnell, dheweke misuwur pelawak , produser, aktris, panganggit, lan kepribadian televisi. Rosie tanggal 21 Maret 1962, Rosie miwiti karir komedi nalika isih enom.



Dheweke minangka ibu saka limang anak. Pendhudhuk Commack, New York, adopsi anak kaping pisan, Parker Jaren O'Donnell, minangka bayi ing taun 1995.

Rosie O'Donnell nggandhengake hubungane karo mantan eksekutif pemasaran Nickelodeon Kelli Carpenter ing taun 2004. Dheweke dadi wong tuwa kanggo telung anak liyane - Chelsea Belle O'Donnell, lair ing taun 1997; Blake Christopher O'Donnell, lair ing taun 1999; lan Vivienne Rose O'Donnell, lair saka Kelli liwat inseminasi buatan ing taun 2002.

Kulawarga kepribadian televisi njupuk anak angkat Mia (lair 1997) lan arep nganut dheweke. Nanging, negara bagian Florida nyingkirake Mia saka omah ing taun 2001, lan Rosie wiwit kerja akeh kanggo mungkasi undang-undang Florida sing nglarang adopsi kulawarga kelamin sing padha.

Rosie O'Donnell ngumumake ing 2009 manawa Kelli Carpenter wis pindah saka omah ing taun 2007. Aktris 'Fosters' kasebut wiwit pacaran karo Michelle Rounds ing taun 2011, lan dheweke bebrayan ing 2012.

Pasangan kasebut nggunakake bayi wadon, Dakota, ing 2013, nanging dipisahake ing 2014, kanthi perceraian rampung ing 2015.

Uga maca: 'Wong sing bener, wektu sing salah': Charli D'Amelio ngucapake putus jawab umum karo Lil Huddy nalika acara 'The D'Amelio Show' sing bakal teka

Bantuan Sportskeeda ningkatake liputan warta budaya pop. Coba survey 3 menit saiki.