Suwene umure Danielle Cohn? Kabeh babagan sensasi TikTok nalika dheweke metu minangka pansexual

>

Danielle Cohn, sing paling misuwur amarga saluran YouTube kanthi 1,8 yuta pelanggan, saiki ana ing TikTok lan bubar dadi pansexual. Nalika sawetara wong muji lintang TikTok sing lagi munggah, akeh sing wiwit kepengin ngerti yuswane.

Saka kiriman Instagram sing sugestif dadi pacar sing luwih lawas, pitakon kasebut tetep nalika Cohn menehi perhatian kanggo kontroversi kasebut. Paling anyar, Cohn pacaran karo influencer Mikey Tua, sing umur 17 taun.

Nalika Danielle negesake yen dheweke umur limalas, akeh sing ngira manawa dheweke ana ing antarane 13 lan 16. Ing wulan Agustus 2020, bapakne Danielle, Dustin Cohn, maju maju kanggo nyetel rekor ing kaca Facebook.





Ing postingan status, Dustin Cohn ngumumake manawa Danielle telulas taun. Dheweke terus ujar manawa dheweke 'ora nate seneng karo Danielle ing media sosial, luwih-luwih nalika dheweke wiwit cilik.'

pacarku ora menehi wektu kanggo aku
'Aku mesthi dadi masalah gedhe. Aku njaluk supaya mandheg langsung, sing ora ... gambar saiki saya parah. '

Bapakne Danielle banjur nuduh perusahaan media sosial 'eksploitasi' ing posisi kasebut. Danielle Cohn nolak pratelan bapakne lan negesake yen dheweke umur limalas nalika semana. Ora suwe banjur dadi perang 'jarene, jarene,' nalika Danielle nyebut bapake 'alkoholik kasar' sing nggunakake jenenge golek lapangan kerja.



Ibune Mikey Tua, Katie, miturut omongane uwong nambah bahan bakar nalika dheweke ngerti yen Cohn lagi ngobrol karo Mikey.

iku lucu apa kanggo ulang taun pacar
Deleng kiriman iki ing Instagram

Kiriman sing dituduhake dening Danielle<3 (@daniellecohn)

Uga maca: Apa Icierra mati? Para penggemar tetep kuwatir karo bintang TikTok amarga desas-desus kematian online




Umure Danielle Cohn sing spekulasi

Spekulasi kasebut terus dilakoni sajrone hubungane Danielle Cohn karo Mikey Tua. Dheweke wiwit pacaran ing taun 2018 lan entuk perhatian saka seri video ing taun 2019, banjur lunga menyang Las Vegas lan omah-omah.

Ibune Danielle negesake manawa upacara kasebut palsu kanggo 'clickbait.' Pasangan kasebut bubar ing pungkasan taun 2019 sawise wong tuwane Tua mlebu. Dheweke melu-melu amarga prank ing saluran YouTube Cohn sing nggawe kehamilan.

Bapak Tua nggawe pernyataan atas jenenge Mikey babagan intervensi ing media sosial. Mikey sadurunge mratelakake yen dheweke pengin emansipasi saka wong tuwane.

aku dina iki ora kepenak
'Aku ngerti, nanging emansipasi bisa menehi wektu penjara. Dani dudu limalas. '

Ing taun 2020, Mikey Tua umur 18 taun wis pindah karo kulawarga Cohn. Sawetara ujar manawa ibune Danielle Cohn, Jennifer Archambault, dadi konco informasi sing kontradiksi.

Video YouTube sing saiki wis dikompilasi diklumpukake saka buku taun dhasar sekolah dhasar Cohn, sing nuduhake yen dheweke wis kelas papat sajrone taun sekolah 2015-2016.

Akeh penggemar, utawa sing prihatin kanggo kesejahteraan Danielle Cohn, wis teka ing Twitter kanggo menehi reaksi marang pengumuman 'metu' Cohn.

Iki bocah, wenehi gambar iki. Aku ngerti ora nuduhake apa-apa, nanging implikasine ana.

- Kahuripan (@JustWhatcause) 18 Juni 2021

Aku nelpon cps

- Fajar (@UmbreonXUmbreon) 17 Juni 2021

Dheweke isih dimanfaatake dening Ibune lan isih luwih enom 2 taun tinimbang sing dikatutake nanging ok

- impalimp (@impalimp) 17 Juni 2021

Uga maca: 'Iki ngrusak kemampuan sampeyan melu wanita': YouTuber nerangake kepiye streamer seksual Twitch sing terang banget nggawe precedent mbebayani

Masih durung jelas babagan umur sejatine Danielle Cohn, nanging kisaran sing diramalake antara 13 lan 15. Ora ana bukti penting babagan tanggal laire sing nuduhake yen ora.

apa sing nggawe dhaptar kanca sing apik

TO lso, waca: Siza pacaran karo Liza Koshy? Kabeh sing kudu dingerteni babagan pacare sing dikabarake Jenna Willis sawise diduga 'metu ing Instagram


Bantuan Sportskeeda ningkatake liputan warta budaya pop. Coba survey 3 menit saiki .