Cara Play Hard Kanggo Golek: 8 Taktik sing Ora Bakal Nggawe Batine

'Nglatih tegese, jaga-jaga.'

Saran pacaran kaya iki wis pirang-pirang taun kepungkur, nanging kepiye sampeyan kudu nindakake tanpa mung… tegese?

bojoku ora seneng karo aku

Kepiye cara sing bener kanggo nolak dheweke, lan kapan dheweke bakal nyerah lan ora mandheg nguber?





Main hard kanggo njaluk kebak nuansa lan subtlety lan ora gampang diluncurake, mula kita nggabungake 8 tips paling dhuwur supaya ora nguber…

1. Tetep dolanan.

Intine kabeh dolanan angel entuk yaiku sampeyan lan kanca sampeyan seneng-seneng dolanan sawetara game.



Lan dolanan temenan dadi entheng!

Nggawe rada genah, kirim pesen utawa emoji sing lucu lan konyol.

Sampeyan ora bisa ngirim teks nggoda sethithik. Mbok kirim foto rasukan sing lucu sing bakal sampeyan pakeake ing tanggal mbesuk banjur tinggalen supaya bisa ndeleng sampeyan ing kene.



Nanging sampeyan milih nindakake, priksa manawa nyenengake kanggo sampeyan loro.

Mesthi, sampeyan bisa nggodha utawa nggegirisi sithik, nanging priksa manawa sampeyan ora nate ngrasakake perasaan!

Dheweke kudu ditinggal pengin luwih saka wektu lan perhatian sampeyan, ora butuh iku

2. Nggawe prioritas sampeyan.

Iki minangka prekara sing bakal nulungi sampeyan nalika pacaran, nanging uga bisa mbantu dheweke .

Yen sampeyan duwe rencana karo kanca lan ora pengin telpon, critakake.

Kirim sms kanggo sampeyan yen wis kedadeyan sing nyenengake supaya ora bisa telpon sajrone pirang-pirang jam.

Iki nuduhake manawa sampeyan duwe urip sosial kajaba mung sms, sing bakal nggawe sampeyan luwih apik.

Iki dadi pangeling kanggo sampeyan manawa sampeyan ora perlu kasedhiya ing kabeh wektu (ana sing umume dilanggar sajrone sesambetan!), lan dheweke ngerti apa sing bakal dikarepake.

Iki minangka cara sing apik kanggo nggawe dheweke semangat nalika SMS mengko, lan pangarep-arep kanggo sampeyan yen sampeyan dudu wong sing ngenteni telpon sedina muput!

3. Ukur watese.

Dadi, kuncine ing kene yaiku nemokake keseimbangan antara nggawe dheweke terhibur lan tetep ora bisa ngira.

Perlu diukur apa sing dirasakake lan apa sing diarepake sadurunge sampeyan main game iki!

Sampeyan bisa ngerteni manawa dheweke sejatine bakal mangkel utawa frustasi yen ora sms sawetara dina suwene.

Yen mangkono, coba cegah iki amarga sampeyan ora pengin nglarani perasaane.

Sampeyan nindakake iki amarga sampeyan seneng lan pengin ngerti luwih akeh.

Bisa uga sawetara jam cukup supaya dheweke ora ngoyak, saengga sampeyan bisa muter.

Main hard kanggo entuk, ora ateges mblokir wong iki supaya ora duwe akses menyang sampeyan…

… Iku ateges supaya sampeyan tetep pengin luwih akeh saka sampeyan - nanging ora kanthi kapercayan, kapercayan, utawa minat sampeyan!

4. Supaya seimbang.

Pancen gampang mikir yen main kanthi angel supaya bisa entuk tegese wong liya kudu ngupayakake.

Mesthi, nyenengake yen dikepengini lan dioyak, nanging ora yen wong liya mikir yen iki jinis kepribadian sampeyan!

Yen rasane kaya game lan sampeyan terus ngupayakake, sampeyan bener.

Yen sampeyan tetep maca, mateni obrolan, utawa menehi sass, dheweke bisa uga takon karo wong sing sejatine sampeyan.

Sampeyan ora pengin menehi kesan yen sampeyan ora bakal kepincut karo dheweke - ora ana sing pengin ngrasakake kaya ngono saka wong sing lagi pacaran utawa pacaran.

Nanging, coba gaweyan, coba wenehi perhatian lan aja ngarep-arep 100% nyoba menehi wangsulan saka sampeyan.

Ora adil kanggo sampeyan lan bisa nyebabake dheweke nesu lan ora pengin pacaran maneh - mesthi dudu asil sing dituju!

5. Fisik muter hard kanggo njaluk.

Yen sampeyan pengin tetep ngerti kekarepan sampeyan lan pengin nggawe sawetara ketegangan (jenis sing apik!) Ing antarane sampeyan loro, cobanen supaya ora suwe fisik.

Iki ora ateges sampeyan kudu adhem lan misuhan wong-wong mau, nanging sampeyan mung bisa nggodha sethithik tinimbang turu kanthi langsung.

Coba antisipasi supaya tuwuh kanthi menehi ciuman ing wayah wengi, utawa menehi ngerti yen sampeyan wis mikir babagan turu karo dheweke.

jam pira saiki 2019

Iki bakal menehi mung cukup kanggo rumangsa yen sampeyan kepengin banget, nanging bakal pengin luwih akeh.

Dheweke bakal terus ngoyak, terus kenal karo sampeyan, lan nalika sampeyan turu bareng, sampeyan bisa uga wis akrab amarga mung kenal liyane.

Barang cilik kaya nutul lengen utawa dhengkul bisa dadi panas ing antarane sampeyan loro tanpa sampeyan turu sejatine.

Antisipasi kasebut bisa uga bakal nyenengake kanggo sampeyan kabeh, mula banjur dolanan lan delengen apa sing dirasakake.

Mesthine, dheweke ora bakal ngoyak sampeyan kanthi murni supaya bisa hubungan seks karo sampeyan, nanging luwih becik supaya dheweke tetep trampil lan seneng-seneng karo dheweke.

6. Wenehi papan kanggo kangen sampeyan.

Yen sampeyan wis pacaran sawetara minggu lan pengin main angel, priksa manawa sampeyan kerep banget mbutuhake wektu kanggo sampeyan dhewe.

carane nyiyapake watesan ing sesambetan

Pancen gampang banget yen sampeyan kepincut ing tahap awal pacaran lan pungkasane nglampahi wektu!

Nanging, supaya driji sikil lan ngoyak sampeyan, tambahi jarak sing luwih sithik menyang campuran.

Mungkin nggawe rencana kanggo akhir minggu sing ora ana gandhengane.

Sampeyan ora pengin ndeleng dheweke, nanging mung menehi sawetara wektu kanggo ngerti yen dheweke luwih seneng karo sampeyan!

Suwene wektu iki bakal nggawe dheweke kangen sampeyan lan pengin dadi luwih cedhak karo sampeyan.

Kanthi muter kanthi angel supaya bisa kaya ngene, dheweke bakal ngoyak sampeyan lan seneng banget bisa ketemu maneh.

Wektu pisah bakal nggawe sampeyan loro ngurmati wektu sing padha nindakake nglampahi bebarengan lan bakal ngrasakake luwih istimewa lan suci.

Kajaba iku, sampeyan bakal menehi napas cilik kanggo nindakake dhewe lan fokus ing urip sing beda - sing penting banget ing saben sesambetan lan bakal mbantu sampeyan nggawe pondasi sing kuat, tinimbang nggawe risiko nggawe kodratis.

7. Terus sibuk.

Wong seneng sing ora bisa duweni, mula aja wedi nolak rencana utawa nggawe wong liya.

Pancen mbebayani kanggo mbusak tanggalan nalika pacaran karo wong anyar, lan supaya bisa mbuwang kabeh wektu karo kanca-kanca.

Yen sampeyan pengin supaya tetep trampil lan muter kanthi angel, priksa manawa sampeyan tetep sibuk.

Luwih angel sampeyan nahan utawa nyuda (kanthi alesan!), Mula dheweke bakal kepengin ndeleng sampeyan.

Dheweke uga bakal rumangsa istimewa yen wong sing ngupayakake sampeyan sanajan sibuk banget - yen sampeyan menehi tunjangan lan golek wektu luang kanggo ndeleng, dheweke bakal nganggep penting banget kanggo sampeyan.

Iki bakal menehi dorongan kapercayan sethithik lan bakal luwih seneng terus ndeleng sampeyan

Apa wae, kanthi rada ora kasedhiya, sampeyan dumadakan dadi luwih apik kanggo dheweke.

Wis siyap dioyak…

8. Ngerti kapan mandheg.

Main hard kanggo entuk kabeh iku apik lan bisa digunakake - nanging kepiye yen efek kasebut ngelawan?

Sawetara wong bisa bingung karo kepribadian sing adhem lan adhem, utawa bisa uga rumangsa main game banget.

Yen tresna sampeyan mikir manawa sampeyan ora gelem prentah amarga sampeyan rada ngganggu, dheweke bisa mundur lan mikir yen sampeyan durung siyap kanggo sesambetan.

Sampeyan ora pengin dheweke mikir yen dheweke ora bakal bisa ngrebut telpon liwat telpon.

Umume wong golek mitra sing bisa dipercaya, dudu wong sing butuh 3 dina kanggo nanggapi teks 'Halo' sing sederhana.

Yen sampeyan kasengsem, jelasake sadurunge muter game!

Nalika sampeyan bisa uga ngerti konteks tumindak sampeyan, dheweke bisa uga mikir yen sampeyan wis ngowahi pikiran, utawa ora pengin hubungan sing kalebu kontak fisik, kayata.

Muter kanthi angel supaya bisa dadi perkara sing nyenengake lan nyenengake, dudu cara kanggo nyoba apa sing dirasakake dening wong liya…

*

Dadi, jebule, main kanthi angel supaya bisa dadi game sing angel banget!

Elinga yen dadi sejatine sampeyan bisa - sampeyan pengin dheweke seneng karo sapa sejatine sampeyan, nanging ora minangka versi pura-pura sing nyoba kanggo proyek.

Sanajan apik lan sehat yen sampeyan duwe rencana, lan ora apike sampeyan adohake supaya dheweke ngoyak, priksa manawa tresna sampeyan ngerti manawa sampeyan yaiku sejatine kasengsem ing dheweke.

Sawetara wong mung bakal nyerah tinimbang nyoba luwih abot, mula priksa apa sing dirasakake, sinau nalika sampeyan wis ngluwihi wates, lan nyoba supaya perkara sing nyenengake lan ora gampang.

carane sinau percaya karo wong liya maneh

Isih durung yakin apa cara sing cocog kanggo muter hard? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: