Kepiye Cara Nggandheng maneh karo Kancamu Lawas sing Wis Ora Deleng Wis Suwe

Kita kabeh wis padha adoh saka kanca sadurunge, kadang tanpa sadhar.

Urip mung bakal ngalami alangan, lan kekancan bisa pengaruh - utamane sing wis adoh banget utawa rada angel.





Nggoleki kanca sing wis suwe ora nate ngobrol karo sampeyan bisa uga angel banget, mula kita menehi sawetara tips babagan cara ...

Tindakake langkah bayi.

Yen sampeyan wis nyedhaki wong sing durung nate ditemokake, mula angel ngerti apa sing bakal diomongake lan kepiye cara ngrampungake.



Penting kanggo miwiti alon, sanajan sampeyan wis cedhak banget!

Bisa uga ana sebab kenapa sampeyan adoh-adoh, dadi bisa dadi kahanan sing alus yen sampeyan pengin nyedhaki alon-alon.

Miwiti kanthi seneng foto utawa menehi komentar babagan apa sing wis dikirim. Kayane konyol, nanging cara sing gampang kanggo nuduhake minat saka kadohan tanpa wong liya kudu komitmen karo apa-apa.



Sampeyan bisa nindakake iki kaping pindho, nggawe kehadiran sampeyan dingerteni maneh karo kanca sampeyan. Yen sampeyan wis ora ngobrol sawetara, bisa uga rada kaget karo pesen sing ora ana gunane, dadi luwih becik sampeyan luwih gampang bali menyang uripe.

Mbesuk, tinggalake komentar babagan kangen, utawa ketemu, utawa pengin ngerti apa sing kedadeyan.

Deleng kepiye tanggapane - bisa uga menehi sentimen, banjur pesen.

Sampeyan ora prelu ngerti babagan kasunyatan manawa sampeyan wis kesasar amarga sampeyan bakal ngerti kabeh!

Sampeyan bisa uga rada kikuk kanggo nuduhake sing jelas lan bisa nggawe sampeyan loro krasa ora kepenak.

Nanging, ujar babagan sampeyan seneng nggayuh warta lan takon apa dheweke pengin njupuk kopi utawa ngombe.

Deleng kepiye tanggapane - mesthi bakal jelas yen mung nggawe sampeyan jawaban umum sing sopan (lan kita entuk saran babagan cara ngrampungake ing ngisor iki), nanging sampeyan uga bakal bisa critakake yen dheweke kepengin ndeleng sampeyan.

Cara nyedhaki rapat.

Dadi… iki paling medeni kanggo akeh wong!

Meh bisa rumangsa yen sampeyan bakal wawancara kerja, lan sampeyan bisa uga rumangsa gugup lan ora yakin kepiye tumindak.

wong loro wangkal ing sesambetan

Aneh yen ndeleng wong sing biyen pancen penak lan saiki durung cedhak, mula siyapna awakmu supaya rumangsa rada aneh.

Normal banget yen rasane rada nesu, sanajan sampeyan ndeleng wong suwene - bisa dadi penting yen ana prekara sing wis beda lan sampeyan bakal sedhih.

Wenehi ceramah utawa ngobrol karo kanca liyane ing sajroning urip - bisa uga ngalami perkara sing padha lan bakal bisa ngrewangi sampeyan proses apa sing sampeyan rasakake lan carane siyap.

Kanggo rapat nyata, deleng jinis getar sing sampeyan lakoni. Gelas anggur (utawa liya-liyane) bisa mbantu! Dudu amarga sampeyan kudu mabuk kanggo nikmati wektu karo wong liya, nanging amarga iki bisa mbantu sampeyan kalor santai lan nuwuhake prilaku alami.

Bakal ngilangi syaraf sing bisa sampeyan rasakake lan bisa rumangsa kepenak banget lan akrab yen ana prekara sing sampeyan lakoni bebarengan.

Yen sampeyan ora ngombe, pilih toko kopi sing tenang lan tenang. Sampeyan ora pengin apa-apa sing banter lan ngganggu, yen sampeyan berjuang kanggo fokus ing siji liyane, nanging sampeyan bakal pengin swara lan aktivitas latar mburi supaya ora ana tekanan.

Cara tumindak lan cara nyambung maneh.

Kepiye tumindak?

Biasa!

Kayane saran kaya konyol, nanging akeh wong sing ora ngerti tumindak ing ngarepe wong sing wis suwe ora ditemokake.

Dadi awake dhewe - dheweke wis kenal sadurunge lan seneng karo sampeyan, mula ora prelu isin utawa kaya tumindak tartamtu.

Yen ana ing obrolan, sampeyan bisa ngerti wektu lan jarak. Sampeyan ora prelu menehi hasil sing penting, amarga sampeyan uga bakal ngerti.

Sampeyan uga kudu ora rumangsa kudu njaluk ngapura - yen rasane wajar, coba golek, nanging aja meksa utawa nggawe alesan sing salah, amarga bakal nyata lan ora nyaman.

Cukup dadi dhiri sampeyan - sampeyan wis cedhak sadurunge, dadi sampeyan ngerti apa sing sampeyan padha lan apa sing disenengi / ora disenengi.

Tetep dadi asli, nanging uga coba coba elinga sawetara kenangan lucu sing bisa dieling-eling bebarengan lan selehake sawetara perkara sing sampeyan ngerti bakal nanggapi!

Yen sampeyan ngerti yen seneng karo aktor tartamtu, coba film sing paling anyar - kayane konyol utawa rada 'nekat,' nanging sampeyan bakal nggawe sampeyan umum lan nggawe sampeyan seneng.

Elinga yen dheweke uga krasa gugup, mula dheweke bakal luwih seneng yen nyoba mbukak obrolan lan nggawe dheweke luwih gampang.

Coba aja kakehan meksa dhewe utawa nyoba - ana godaan supaya kita kabeh bisa mbayangake versi 'sampurna' kanggo acara apa wae, lan bisa nggawe kita rumangsa banget kuciwa yen urip nyata ora bisa ditindakake.

Aja meksa apa wae supaya dadi 'sampurna,' ngakoni manawa iki dudu kahanan sing ideal!

Sampeyan wis adoh lan bisa uga wis kelangan akeh kekancan lan katresnan ing proses kasebut - mula rapat iki kalebu diwiwiti saka titik sing kurang (ora kanthi cara sing negatif!), Tegese mung bisa munggah.

Sampeyan duwe kesempatan kanggo seneng maneh, mula coba santai lan aja ngarep-arep banget - sampeyan bakal kaget.

Jujur babagan saraf apa wae.

Link iki bali menyang titik ing ndhuwur, nanging penting banget, mula kita pengin supaya duwe bagean dhewe!

Pancen 100% wajar lan ora nate ngrasakake gugup - lan ora ana 100% kanggo ngomong babagan iki.

Yen sampeyan wis nyoba nyambung maneh kanthi cara sing wis kasebut ing ndhuwur, nanging ora bisa digunakake, jujur ​​wae.

Ngakoni manawa sampeyan rumangsa gugup utawa kikuk, utawa ora yakin kepiye tumindak. Iki babar pisan dudu perkara sing ala - nyatane, nuduhake manawa sampeyan peduli lan pengin tumindak apik.

Kaya sing wis disebutake, dheweke bisa uga ngrasakake cara sing padha. Sanajan ora prelu nemoni rincian sing akeh banget, sampeyan kudu bebas ngomong yen sampeyan gugup.

Lan, yen sampeyan biyen wis cedhak karo dheweke, mesthine dheweke uga wis ngerti!

Wong iki tau dadi kanca cedhak sampeyan lan kenal banget karo sampeyan - tegese dheweke ora bakal ngadili sampeyan amarga rumangsa kuwatir utawa ora nyaman, tegese dheweke peduli lan dheweke isih peduli.

Elinga manawa kejujuran minangka perkara sing apik, sanajan rasane medeni, lan dheweke ora bakal ana ing kana yen dheweke ora gelem.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

Aja ngarep-arep ngerti kabeh.

Salah sawijining perkara sing ditemokake masarakat angel utawa angel nalika sesambungan maneh karo kanca lawas yaiku kesenjangan.

Kesenjangan minangka periode nalika sampeyan wis adoh ing pirang-pirang kedadeyan - prekara sing sampeyan ora ngerti.

Ketemu karo wong sing durung diajak bisa dadi apik, nanging angel kanggo mangsuli 'Dadi, apa sing wis sampeyan lakoni?' nalika sampeyan wis ora ndeleng dheweke sawetara taun!

Nampa manawa sampeyan ora bakal ngerti kabeh kedadeyan ing urip , sanajan sampeyan ngetutake ing Instagram.

Bersiap-siap ngrungokake sawetara perkara sing sampeyan ora ngerti - lan siyap-siyap supaya ora masalah.

Rasane krasa ora penak, utawa malah krasa lara, yen krungu kedadeyan sing durung dicritakake nalika semana.

Dheweke bisa uga wis omah-omah, utawa pegatan, ilang kerjaan utawa dipromosekake - berita sing apik utawa sing ora apik, bisa uga ngerti yen sampeyan dudu salah sawijining wong sing dikandhani nalika semana .

Coba elinga yen iki ora apa-apa. Sampeyan ora pribadhi nalika sampeyan durung cedhak.

Gampang dumadakan rumangsa ditinggalake banget utawa ditinggalake, nanging coba uwal saka iku.

Sampeyan bisa uga wis nuduhake kabeh warta sampeyan nalika kedadeyan utawa uga ora dadi sing pertama, utawa malah kaping telu , wong sing sampeyan pikirake nelpon nalika entuk tugas anyar.

Aja nesu yen sampeyan ora ana ing 'lingkaran batin' nalika semana, lan mung fokusake manawa sampeyan pengin bali lan kepiye carane nindakake.

Priksa manawa sampeyan tindakake.

Sanajan sampeyan loro duwe wektu kanggo nggoleki, isih ana sawetara ketegangan utawa kebingungan ing langkah sabanjure.

Sampeyan wis seneng ndeleng siji liyane, nanging apa iki ateges wis kekancan maneh?

Apa sampeyan arep golek kopi liyane minggu ngarep utawa sing paling apik, tutup-tutup kopi?

Pramila tindakake munggah penting banget!

Aja emosi banget ing teks tindak lanjut, nanging sebutno sampeyan seneng banget ndeleng dheweke lan pengin nggawe maneh kadang-kadang.

Kita kabeh ngerti, yen wis diwasa, 'nglakoni maneh arang-arang' bisa dadi sopan lan sampeyan ora bakal bisa ngomong maneh.

Mula apike menehi saran kencan - 'Seneng banget ketemu sampeyan, pancen bisa diterusake! Kepiye Kamis mbesuk nggoleki sampeyan - segelas anggur? '

Iki nggawe nyata manawa sampeyan duwe maksud nyata ing saran - nuduhake manawa sampeyan pengin setya ndeleng lan ngregani.

aku mikir aku duwe masalah nilar

Iki bakal mbantu dheweke ngerti yen sampeyan serius (bisa uga mikir sampeyan arep sikat dheweke dipateni!) lan menehi kesempatan yen dheweke ora ngerti carane ngomong ora.

Dheweke bisa ujar manawa sibuk dina kasebut lan ora menehi saran tanggal liyane - mula, sampeyan ngerti yen sampeyan ngadeg.

Utawa dheweke bisa ujar ya utawa menehi saran kencan liya yen dheweke sibuk.

Cara liya, ngirim pesen sawise ndeleng kanca kaping pisanan kanthi cara sing apik kanggo ngukur getaran lan ndeleng langkah-langkah sabanjure.

Cara ngatasi penolakan.

Dadi, bali maneh menyang tahap siji sing sampeyan saranake nongkrong, kepiye yen dheweke ora?

Iki bakal rumangsa konflik banget - ing tangan siji, sampeyan wis suwe ora ngomong. Saliyane, rasane bisa ditolak, lan ora ana sing seneng ditolak.

Sampeyan duwe sawetara pilihan ing kene:

1. Takon maneh.

Aja kakehan meksa, nanging sampeyan bisa menehi saran babagan dina utawa perkara liyane sing kudu ditindakake.

Yen jarene ora kanggo kopi ing dina Jumuah, takon apa dheweke pengin njupuk omben-omben karo sampeyan lan kanca sampeyan ing minggu ngarep.

Deleng manawa dheweke seneng film (ora ngobrol, dadi kurang meksa!) Tinimbang nedha bengi (komitmen gedhe!) Utawa kelas yoga, dudu sedina karo bocah-bocah.

2. Ayo dibukak.

Ngakoni manawa dheweke ora pengin nyambung maneh lan ngupayakake sampeyan supaya bisa terus maju. Iku mung salah sawijining prekara sing ora bisa ditindakake.

Elingi sampeyan manawa sampeyan pancen ora kasasar, amarga dheweke wis ora ana ing sawetara dina suwene.

Sampeyan duwe kanca liyane sing ngregani sampeyan lan ngerteni yen sampeyan butuh wektu kanggo sampeyan. Sampeyan adoh saka kanca iki amarga ana sebab, dadi tanpa pait, uculake.

3. Entuk penutupan.

Yen sampeyan ora ngerti sebabe dheweke ora nate mangsuli sampeyan utawa mung ora ujar / nggawe alesan nyuarakake, sampeyan bisa uga kudu nutup.

Coba pikirake kenapa dheweke bisa wegah, utawa mung nantang, amarga ora bisa ndeleng sampeyan.

Apa kabeh dadi pungkasan? Apa sampeyan wis nyinggung dheweke ing sawetara cara? Apa dheweke bubar ngirim babagan perceraian lan bisa uga waktune ora apik?

Yen sampeyan ora bisa ngatasi masalah sing bisa ditindakake, sampeyan bisa takon. Sampeyan ora bakal kalah nalika iki, dadi sampeyan uga bisa nemokake lan golek cara kanggo nerusake.

Sampeyan bisa uga wis ora ana masalah ing antarane sampeyan utawa samubarang wis beda wiwit sampeyan ndeleng siji liyane, nanging luwih becik sampeyan ngerti sebabe banjur kudu dadi penutupan supaya bisa maju.

Dadi, sampeyan duwe - sawetara saran babagan sesambungan maneh karo kanca sing wis suwe ora ditemokake. Sampeyan bisa uga ora tumoto utawa kikuk utawa nesu, nanging uga bisa dadi keputusan sing paling apik.