Cara Ngomong Wong Sing Sampeyan Seneng (Lan Ora Ngganggu Persahabatan)

Apa sampeyan wis entuk tresna karo wong ?

Apa sampeyan duwe tumiba ing katresnan karo dheweke, nalika dheweke isih, kaya sing sampeyan ngerteni, kabeh ora ngerti perasaan sampeyan.

Akeh wong sing ora gelem ngandhani obyek tresno kita babagan perasaan kita amarga ora yakin kepiye kanggo mbukak babagan.





Kita yakin manawa bakal ngerti manawa ora ana gandhengane dhewe utawa dheweke pancen wis ngerti, nanging dheweke ora minat.

neraka ing meme sel

Ing jaman media sosial lan kencan internet, akeh wong sing luwih seneng ora ngerti babagan apa sing dirasakake.



Nanging, sayangé, pendekatan iki asring ateges wong-wong sing nggumun nglewati kita , dijaluk wong sing yaiku gelem jujur ​​babagan perasaan.

Klise sanajan bisa uga,urip iku cekak banget, lan yen sampeyan mesthi ngenteni kedadeyan sampeyan tinimbang arep metu lan njupuk dhewe, sampeyan mesthi bakal ilang.

Yen sampeyan wis mutusake nggawa banthang nganggo sungu lan ditembak, sampeyan uga kudu ngerti apa cara sing bener kanggo mbukak babagan iku.



Yen sampeyan kuwatir nggawe kikuk utawa yakin manawa sampeyan bakal serem, mula ora prelu.

Waca sawetara tips babagan cara nggawe perasaan sampeyan dadi jelas.

1. Aja nggawe masalah gedhe.

Saben kahanan beda, lan ana macem-macem alasan kenapa sampeyan mikir yen bersih babagan perasaan sampeyan rumit.

Sampeyan bisa uga kuwatir ngrusak persahabatan sing penting, bisa uga ana kanca sing melu, sampeyan bisa kerja bareng ... prekara iki gampang banget.

Nanging yen sampeyan terus mikir lan fokus karo apa sing salah, bisa uga ana sing uga bakal salah.

Elinga, yen sampeyan nindakake kanthi cara sing bener lan ora nggawe drama, sampeyan bakal nindakake kaya sampeyan, minangka kanca, utawa ngilangi kencan.

Yen sampeyan nggawe kakehan, sampeyan bakal siyap. Yen, tegese, sampeyan bakal nate nyengkuyung kanthi bener yen sampeyan ora ngerti babagan iki.

Elingi sampeyan manawa, apa wae sing kedadeyan, jagad iki bakal terus urip, lan urip sampeyan bakal terus urip tanpa utawa ora ana wong kasebut.

2. Nemtokake manawa bakal ditindakake kanthi langsung utawa liwat teks.

Nindakake kanthi langsung utawa ngirim pesen dadi pilihan sampeyan, amarga kaloro cara kasebut duwe kaluwihan.

Yen sampeyan kepengin takon supaya dheweke wedi banget lan adhep-adhepan minangka langkah sing adoh, nindakake kanthi teks pancen ora apa-apa.

Sampeyan bisa uga rumangsa minangka cop-out, nanging kauntungan saka pendekatan iki yaiku dheweke ora perlu nanggepi kanthi cepet.

Yen raos sampeyan kaget banget, nampa pesen tegese duwe wektu sethithik kanggo mikir, yaiku bisa uga nambah kasempatan ya.

Saliyane, yen sampeyan ngerti yen ngirim pesen sampeyan bakal nempel ing telpon lan rada edan nganti pungkasane entuk wangsulan ... aja nyoba-nyoba!

Uga ana argumen sing kuwat yen ditindakake kanthi langsung. Nalika nerangake prekara jantung, sampeyan kudu maca reaksi lan basa awak, lan supaya bisa maca sampeyan.

Ngomong ing pasuryan uga tegese, yen sampeyan wis wani nindakake, sampeyan bakal ngerti salah sawijining cara.

Sampeyan bakal ngerti jero dalan sing paling cocog kanggo sampeyan.

3. Pilih wayahe sampeyan.

Yen sampeyan arep SMS, coba (tanpa ana uga stalker-esque) priksa manawa sampeyan nindakake nalika sampeyan wis bisa bebas, tinimbang metu lan udakara.

Takon apa kawitane, lan yen wangsulane super stres utawa kesel, tinggalake wektu liya.

Yen sampeyan nindakake ing wong, lakoni nalika sampeyan mung loro lan sampeyan lagi lungguh utawa mlaku-mlaku kanthi sepi. Kafe utawa taman iku cocog.

apa jeneng asline watu kadhemen steve austin

4. Nindakake ASAP.

Sampeyan bisa uga wis suwe banget ngremehake wong kasebut. Nanging, yen ana prekara anyar, wenehi nikmat lan aja nganti kesusu!

Nindakake cepet-cepet tegese, yen ora males, sampeyan bisa nancepake rasa sadurunge bisa tuwuh maneh.

Lan yen dheweke ujar ya, tegese sampeyan bakal bisa luwih cepet nikmati perusahaan tinimbang mengko.

Sampeyan ora bakal ngerti nasib apa sing bakal ditindakake, mula aja nganti uwal wektu sing larang karo driji.

5. Simpen dhewe.

Sampeyan bisa uga kepengin banget, nanging nyoba paling apik kanggo nindakake ing njero ati.

Mesthi wae, critakake menyang kanca sing paling cedhak, nanging aja nganti ngomong kanca liyane karo wong sing dimaksud.

Aja mung ngomong karo sapa wae sing bakal ngrungokake sepira gedhene seneng karo wong iki, kandha!

6. Wenehi kapercayan kanggo nambah semangat.

Yen sampeyan isih gelem negesake perasaan sampeyan, bisa uga sampeyan nambah dorongan ego.

Kita kabeh umume luwih kritis babagan awake dhewe tinimbang karo wong liya, mula napa sampeyan ora ngandhani kanca sing paling apik yen kapercayan sampeyan nandhang sithik lan njaluk dheweke crita babagan kabeh sing disenengi sampeyan.

Elingi sampeyan manawa, manawa wong liya iki kepincut utawa ora, sampeyan minangka wong sing luar biasa sing pantes - lan bakal nemokake - katresnan.

7. Cukup ajak dheweke kencan dhisik.

Kajaba kahanan ing antarane sampeyan pancen rumit, kabar apik yaiku ora ana prelu sampeyan nyuarakake ati-ati karo deklarasi romantis apa wae.

Mbukak apa sing sampeyan rasakake bisa uga ajrih, apa maneh yen dheweke ora ngerti apa-apa.

Nanging, tanggal kasebut adoh banget ora medeni.

Elinga, sampeyan wis suwe ngrasa perasaan iki, nanging bisa uga ora nate mikir sampeyan kanthi cara kasebut nganti sampeyan menehi saran yen ngombe.

Yen kabeh dadi apik, sampeyan kudu luwih akeh wektu kanggo ngakoni tresnamu luwih mudhun, nalika bisa luwih siyap, nampa utawa malah males.

Ing tahap iki, kabeh sing sampeyan butuhake yaiku ya utawa ora.

Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake

Undhangan santai sing jelas sampeyan takon ing tanggal - bisa uga sawise ngobrol santai - kabeh sing dibutuhake.

Ana sawetara garis, 'Apa sampeyan seneng njupuk nedha bengi, luwih saka kanca?'

Iki luwih saka cukup kanggo komunikasi sing sampeyan seneng tanpa sampeyan kudu bener-bener nulisake.

Iki uga tegese dheweke bisa kanthi gampang lan santai nolak lan ngguyu, yen dheweke seneng, lan sampeyan bisa terus maju lan tetep kekancan tanpa rasa kikuk.

8. Priksa manawa jelas, nanging aja kepengin banget nganggo tembung sing pas.

Ana rong perkara sing kudu dielingake ing kene. Kaping pisanan, priksa manawa basa sing sampeyan pilih wis jelas yen sampeyan ora mung njaluk kopi kanggo ngobrol kanthi ramah. Sampeyan pengin supaya ora nampa uleman kanthi kesan sing salah.

Yen dheweke salah paham karo maksud sampeyan, kabeh bakal dadi kikuk nalika pungkasane ngerti yen sampeyan kabeh ana ing kaca sing beda-beda. Nggunakake tembung 'tanggal' mesthi mbantu.

Saliyane, aja kepengin banget babagan sing bakal sampeyan ucapake lan aja nyoba nggawe garis mewah. Film sing paling apik ing film kasebut ora bisa digunakake kanggo nyata. Luwih gampang luwih apik.

9. Wenehi deadline kanggo sampeyan.

Yen sampeyan wis nolak takon sawetara wektu saiki lan terus njaluk alesan, wenehi tandha dhisik kanthi bener nyetel tenggat wektu.

Ayo jujur, wayahe 'sampurna' sing sampeyan enteni bisa uga ora bakal tampil, dadi sampeyan mung kudu milih wektu lan ngupayakake.

Apa pungkasane minggu, pungkasan wulan, utawa sadurunge ulang taun, aja nganti mbuwang-mbuwang wektu.

10. Banjur, wenehi papan sithik.

Yen dheweke wis setuju lan sampeyan wis setuju karo kencan, wenehi papan sethithik kanggo dicerna apa sing kedadeyan.

Mesthi wae kirim pesen teks kanggo rincian babagan kencan sampeyan, nanging supaya dheweke ngolah kasunyatan manawa sampeyan wis ngandhani yen sampeyan seneng, lan wenehi kesempatan kanggo bungah babagan pertemuan sampeyan!

11. Siapke kanggo ditolak.

Nalika iku mesthi apik kanggo dadi optimis , ing kahanan kaya mengkene, mesthi kudu siyap kanggo ngalahake maneh.

Yen sampeyan kekancan karo kanca-kanca, jelasake manawa kekancan sampeyan penting banget, lan sing pungkasan sampeyan pengin nggawe kikuk.

Sampeyan bisa uga rada sithik sajrone pirang-pirang minggu sabanjure yen ora, nanging yen sampeyan ngati-ati supaya ora ngowahi tumindak sampeyan , sampeyan sakloron kudu nuli bali menyang sesambetan sadurunge.

Coba priksa manawa sampeyan lagi dudu sing nggawe kikuk, sanajan sampeyan nindakake tanpa sadhar.

Sawise kabeh, akeh maneh iwak ing segara lan akeh katresnan gedhe sing durung ketemu, lan kekancan kudu dihargai.

Biasane kaya sampeyan yen sampeyan lagi angel, penolakan mesthine dudu pungkasane donya, mula aja nganti tumindak paling apik.

Kadhangkala, sampeyan bisa mbantu ngomong karo wong liya babagan rasa wedi lan entuk rencana game babagan cara nyedhaki wong sing sampeyan seneng. Mula, Pahlawan Hubungan mlebu. Ngobrol online karo ahli hubungane saiki kanggo njaluk saran siji-sijine. Cukup.

FAQ

Kepiye sampeyan bisa menehi katrangan marang wong sing disenengi tanpa dikandhani?

Nalika nerangake kanthi jelas bisa uga pendekatan sing paling apik, sampeyan bisa nggunakake tembung sing beda kanggo menehi saran marang wong liya yen sampeyan seneng banget karo perusahaan kasebut. Nyatane, mung ujar, 'Aku seneng banget karo perusahaan sampeyan' minangka papan sing apik kanggo miwiti.

omong-omongan karo kancamu sawise putus

Frasa liyane sing bisa dicoba kalebu, 'Aku seneng kanca-kanca,' 'Aku seneng nalika sampeyan lagi ing sekitar,' 'Sampeyan seneng banget yen ana ing sekitar,' lan 'Aku seneng banget ing sekitar sampeyan. ”

Kepiye sampeyan bisa menehi tandha yen sampeyan seneng karo wong liya?

Yen sampeyan durung siyap ngandhani apa sing dirasakake, ana cara liya kanggo menehi pitunjuk marang wong sing disenengi. Salah sawijining cara paling apik yaiku menehi pujian asli. Iki bisa dadi gampang kaya ngandhani yen saiki wis katon apik.

Utawa sampeyan bisa fokus karo sing khusus kayata sepatune sing anyar utawa gaya rambut. Cukup wenehake obrolan kasebut kanthi santai lan aja menehi hasil gedhe.

Apa sampeyan kudu menehi katrangan marang wong sing sampeyan tresnani nalika ana hubungan?

Yen sampeyan tresna karo wong sing wis gegandhengan, umume luwih becik ora ngumumke perasaan sampeyan. Sampeyan ora bisa nggawa ing endi wae lan sampeyan pancen bakal kelangan kanca minangka kanca amarga dheweke rumangsa ora nyaman yen ana ing sekitar sampeyan ngerti apa sing dirasakake lan uga duwe pasangan. Sampeyan bisa uga rumangsa ngiyanati wong-wong mau utawa kaya sing nuntun sampeyan.

Kepiye sampeyan bisa menehi katrangan marang wong sing disenengi tanpa ditolak?

Nuwun sewu, nanging larangan bisa uga ditindakake nalika sampeyan ngandhani wong liya babagan perasaan sampeyan. Mesthi, sampeyan bisa nyoba ngenteni nganti sampeyan meh yakin dheweke seneng karo sampeyan, nanging dina kasebut bisa uga ora bakal teka amarga sampeyan ora maca pratandha utawa amarga sampeyan ragu karo naluri.

Luwih becik metu lan ucapake sanajan tegese ditolak, amarga paling ora sampeyan bisa miwiti.

Kepiye sampeyan bisa ngucapake tresna marang sampeyan babagan teks?

Metu lan mung ngandhani apa sing sampeyan rasakake minangka salah sawijining pilihan - lan sing paling apik yaiku. Yen ora, sampeyan bisa kanthi ora langsung ngandhani wong-wong mau kanthi ujar manawa sampeyan kepengin bisa ndeleng, utawa kepiye wae senenge sampeyan karo dheweke bubar.

Obrolan teks ora jelas kaya adhep-adhepan, mula tegese pesen sampeyan bisa dingerteni dening wong liya.

Kepiye sampeyan kanthi rahasia ngomong karo wong sing disenengi?

Sampeyan kudu takon marang awakmu kenapa sampeyan pengin meneng-menengan ngandhani wong liya yen sampeyan seneng karo dheweke. Apa sampeyan mikir yen bakal entuk bathi saka iku? Mesthi, sampeyan bisa ngirim sekelompok kembang kanthi kertu sing jarene saka 'penggemar rahasia,' nanging yen dheweke ora ngerti sapa sejatine, mula ora bakal ngerti rasane.

Sanajan dheweke curiga yen sampeyan seneng karo dheweke, yen dheweke ora ngerti manawa sapa sing ngirim hadiah, dheweke ora bakal bisa tumindak, yen sampeyan pengin.

Kepiye sampeyan bisa takon marang wong liya yen dheweke seneng karo sampeyan tanpa prelu?

Yen sampeyan pengin ngerteni apa sing dirasakake wong sadurunge menehi sampeyan raosake, sampeyan mesthi bisa nyoba ngucapake kaya, 'Seneng banget yen mung wong loro, ora?'

Dheweke bisa uga bakal ujar ya siji utawa liyane amarga ora pengin nesu, nanging cara ngomong lan tampilan ing wajah sing nyritakake apa sing sejatine dirasakake.

Yen pasuryan duwe eseman gedhe lan mripate katon padhang, iku pratandha manawa dheweke seneng banget karo sampeyan. Yen isin, iku luwih apik yen dheweke seneng karo sampeyan.

Sampeyan uga seneng: