Cara Nulis Layang Cinta sing Sampurna Kanggo Nggawe Mitran Sampeyan

Sawetara prekara sing nggawe wong rumangsa luwih anget lan luwih seneng karo pasangane tinimbang nampa surat katresnan.

Sing dadi surat katresnan iku penting. Sampeyan kudu jujur, tulus, ora dijaga, lan wenehi padhang supaya katon jiwamu, amarga iku sejatine kasmaran karo pisanan.

Nanging kepiye carane sampeyan nulis surat katresnan? Salah siji sing bakal menehi akord sing bener lan ninggalake pacar, pacar, utawa pasangan sampeyan nangis kanthi seneng.





Ayo goleki babagan iki kanthi luwih rinci.

1. Kepiye Cara Nggawe Surat Cinta

Akeh wong sing ora biasa nulis huruf, luwih-luwih huruf katresnan. Iki minangka latihan komunikatif sing beda banget karo teks, pesen cepet, senar emoji, utawa sesi obrolan sing diperpanjang.



Layang katresnan mbutuhake luwih sabar karo awake dhewe tinimbang umume sing migunani.

Miwiti siji ora angel. Cara sing apik yaiku ngomong babagan nalika sampeyan ketemu.

'Dear X, Nalika aku ketemu sampeyan, aku…'



Sampeyan bisa njaga kasunyatan iki: “… lagi kerja loro lan ngrasakake abot ing pundhak jagad iki. '

Saiki: 'Wis peteng lan udan, lan meneng-menengan nyandhang payung kanggo kita kabeh ing halte bis reged kasebut.'

Puisi: '… Dadi balung daging lan atos saiki aku dadi roh, ora nate dhewekan.'

Kembang: '… Ngerti, kanggo pertama kaline, yen malaekat nyata, amarga sampeyan siji utawa siji sing nuntun aku marang kowe.'

Banjur surat kasebut kudu nggedhekake jagad pribadi sampeyan. Sampeyan kudu nggawa dheweke, tresnamu, menyang persamaan.

'Sampeyan mlebu uripku lan ngenthengake momotanku.'

'Sampeyan dadi kancaku sing paling apik lan wong sing aku kenal bisa dakgayuh kanggo katresnan lan dhukungan moral.'

'Sampeyan nuduhake kula rasa seneng saka katresnan jero lan awet sing ora nate dakkarepake.'

'Sampeyan… [lebokake tembung sing temenan saka atimu]'

Utawa, sampeyan bisa miwiti surat sampeyan kanthi panjelasan singkat kenapa sampeyan nulis.

pratandha durung diwasa emosi ing wanita

'Kita bakal pisah sajrone seminggu, lan aku yakin bakal rasane kaya kalanggengan, mula aku kepengin nulis surat kanggo ngandhani sepira tegese sampeyan marang aku.'

'Nalika miwiti lelungan kasebut sajrone urip, aku rumangsa saiki bakal dadi wektu sing tepat kanggo ngelingake sampeyan babagan pentinge lan ngurmati sampeyan. Dadi ing kene ... ”

'Layang iki mung dakwujudake kanggo nuduhake sapa sejatine sampeyan wong sing hebat.'

Sabanjure, pikirake babagan katresnan minangka lelungan. Endi sing nggawa sampeyan loro? Ngendi sampeyan njupuk sampeyan sabanjure? Tulis babagan iki.

'Suwene X taun iki paling apik ing uripku lan aku ora sabar ngenteni ing endi urip mbesuk.'

'Kita wis nempuh petualangan epik lan sampeyan wis meksa aku dadi wong sing luwih apik. Muga-muga aku wis nindakake perkara sing padha kanggo sampeyan. '

'Wektu-wektu sing wis dienggo bareng, lelungan sing wis dialami, pengalaman sing dialami - aku ora bisa njaluk luwih akeh. Yen mbesuk nggawa kita setengah saka jaman kepungkur, aku bakal dadi wong sing seneng lan seneng banget. '

'Apa lelungan sing wis kita lakoni. Wiwit tanggal kapisan nganti omah-omah, nganti duwe anak-anakku sing dak tresnani saben detik. Aku yakin manawa dalan ing ngarep kita bakal padha seneng lan maringi hadiah.

Goleki khusus kaya sing sampeyan bisa. Sebutake dayung kayak sing sampeyan lakoni ing Australia, nalika sampeyan nyandhang lemari klambi bebarengan lan kudu diwiwiti saka awal, nalika lair anakmu sing sepisanan, ceking ceking sing sampeyan lakoni ing tlaga cedhak nalika srengenge surup.

Perjalanan sing wis sampeyan lakoni pancen pribadi, mula gawe surat katresnan sampeyan nggambarake iki. Kelingan crita saka jaman biyen lan critakake babagan impen sampeyan mbesuk.

Aja padha sumelang ing babagan rambling yen ana artine sampeyan, bakal migunani kanggo dheweke.

2. Bukak Kahanan Menehi Panampa

Sawise sampeyan nemokake aliran sampeyan, tembung sabanjure kudu nuduhake manawa sampeyan ngurmati lan ngurmati minangka wong.

Sampeyan bisa uga fokus babagan carane kekasih ora mung ngganti sampeyan, nanging jagad uga:

'Aku durung nate ngerti wong sing luwih loma, menehi wong.'

ide sing apik kanggo pacar sampeyan

'Cara sampeyan nggabungake wong kanthi tentrem lan harmoni minangka hadiah sing sejati.'

'Ati-ati lan perhatian sampeyan marang kabeh makhluk alam pancen endah.'

Sampeyan bisa uga nulis babagan sing nggawe dheweke unik lan istimewa:

'Sampeyan saben dina kepincut, wiwit ngobrol babagan UFO nganti ngerti tanduran ing ara-ara liar sing dadi obat.'

'Semangat kanggo kerajinan minangka kesenengan sing bisa dideleng lan aku seneng karo kreativitas lan tekad sampeyan supaya saben karya bisa dadi apik.'

'Nalika muter piano, kayane aku bisa ngrasakake apa sing dirasakake atimu.'

Sampeyan bisa ngerti lelungan sing wis dienggo utawa isih aktif:

'Aku durung nate weruh sapa nyoba kanthi jujur ​​mulang awake dhewe babagan fisika kuantum, lan sanajan aku ora ngerti apa tegese 90% saka apa sing sampeyan ucapake, muga-muga sampeyan ora nate mandheg nerangake dheweke babagan kepincut iki.'

'Ngawasake manawa sampeyan nggawe ati lan jiwa ing bisnis sampeyan pancen luar biasa. Liwat taun-taun awal sing angel kanggo tantangan sing diadhepi saiki, aku gumun banget babagan carane sampeyan sukses banget. '

'Wiwit pisanan sampeyan mutusake olahraga maraton, aku ngerti yen sampeyan kudu menehi kabeh. Saiki sampeyan bakal ngrampungake maraton nomer lima sing dadi prestasi sing luar biasa. Aku bakal mesthi nyenengake sampeyan lan ngenteni sampeyan ing garis finish. '

wwe paige lan kayu xavier

(Cathetan: 'sanajan conto kasebut fokus ing katresnan romantis, kabeh bisa digunakake kanggo kulawarga utawa katresnan platonic uga. Kajaba lan nganti ana sing nyakup potongan saucy.)

Sampeyan bisa lan kudu ngomong babagan liyane kajaba katresnan.

Barang pribadi.

Dhiskusi babagan carane nggawe sampeyan ngguyu. Utawa kepiye ora ana wong, kajaba sing nate nyoba sampeyan nyoba, apa maneh apresiasi, tunas brussel.

Ngomong babagan kekaguman sampeyan kanggo wong-wong mau utawa kemampuane kanggo ngasilake sing paling apik saka sampeyan lan kabeh wong sing disentuh.

Sampeyan bakal ngerti paling apa sing sampeyan paling menghargai wong sing sampeyan tresnani, nanging yen ide kasebut ora langsung, coba pikirake dhaptar kabeh perkara - gedhe lan cilik - sing penting.

Yen wektu wis cedhak, terusake nambahi dhaptar iki nalika sampeyan ngelingi utawa ngelingi bab sing nggawe atimu dadi leleh sithik. Banjur, nalika arep nulis surat katresnan, sampeyan bakal duwe akeh materi sing bisa digarap.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

3. Gawanen bali menyang sampeyan

Saiki yen wis ngentekake wektu sethithik kanggo fokus, sampeyan bisa menehi fokus maneh, nanging khusus babagan carane nggawe sampeyan dadi wong sing luwih apik.

Dhiskusi babagan cara mbantu sampeyan tuwuh:

'Aku ngerti yen aku bisa dadi buku tertutup nalika pisanan ketemu, nanging sampeyan wis nuduhake kepiye supaya bisa nuduhake luwih akeh babagan aku lan dadi rawan . Matur suwun sanget kanggo sing.

'Aku rada kacau nalika sampeyan tampil ing uripku, nanging kanthi pitulung lan dhukungan, saiki aku luwih tenang lan luwih percaya dhiri. Iku kabeh gumantung karo carane sampeyan percaya marang aku lan mulang aku supaya percaya marang aku dhewe. Aku ora bisa matur nuwun cukup. '

'Nalika ngadhepi tantangan lan alangan sajrone uripku, sampeyan terus menehi semangat supaya bisa ngatasi. Sampeyan kandha aku supaya bisa ngadeg lan ngupayakake sing paling apik kanggo ngatasi masa-masa sing angel, lan aku iya… amarga aku ngerti sampeyan ana ing sisihku kabeh.

Sampeyan bisa uga wis owah kanthi pirang-pirang cara wiwit kaping pisanan ketemu karo kekasih, dadi pikirake babagan carane dheweke duwe pengaruh ing pangowahan positif kasebut.

Kanthi nyritakake kepiye carane ngapikake sampeyan lan urip sampeyan, iki nuduhake manawa sampeyan pancen ngormati anane.

4. Pungkasan Surat

Kanggo ngrampungake surat sampeyan, baleni perasaan sing sampeyan rasakake kanggo sing nampa lan jelasake manawa perasaan kasebut kuwat banget kaya sadurunge.

Matur nuwun maneh lan negesake maneh manawa sampeyan ngarep-arep supaya bisa mbesuk mbesuk.

Sanajan ora prelu, P.S. sawise sampeyan mlebu karo jeneng sampeyan bisa dadi papan sing apik kanggo nambahake perkara sing lucu utawa ringkes lan njaluk eluhe mili.

Soko…

“P.S. sampeyan bisa duwe sendok es krim pungkasan saka bak. ”

“P.S. Esuk esuk dakkirimi kopi nganti tuwa lan krutut kabeh. '

“P.S. sampeyan isih utang karo cokotan gedhe sing dijupuk saka burger ing tanggal kapisan! :) ”

Nglangkungi Surat Cinta

Mbok manawa sampeyan krasa kreatif, utawa bisa uga iki dudu surat katresnan pertama lan sampeyan pengin nggawe sing istimewa. Layangmu ora kudu surat. Bisa uga geguritan. Bisa uga crita. Vignette. Lagu yen sampeyan seneng musik.

Sampeyan bisa nggawe kolase visual babagan tonggak sejarah lan titik balik ing tuwuhing hubungan sampeyan nggawe lilin sing kebak simbolisme lan makna kanggo sampeyan loro ngrekam pengamatan sajrone mlaku dhewekan ing endi sing ora katon nanging ngrasakake kekasih sampeyan tetep ana ing jejere sampeyan .

Apa wae sing sampeyan lakoni ing wektu iki, eling yen output sampeyan bisa uga unik, kuat, lan pribadi ing antarane komunitas komunal, mula tangis ala bisa uga ditindakake. Ing kaloro bagean sampeyan.

Surat Katresnan sing Perlu Disampekake

Saiki sampeyan wis ngerti surat katresnan sing apik ora dhaptar umbah-umbah kuwalitas wong sing mencorong. Iki minangka rincian intim saka sapa sampeyan kena pengaruh urip wong liya.

Bisa uga ringkes lan kaget kaya tulisan 'Aku butuh sampeyan' ing serbet lan mudhun ing sisih meja sawise dheweke ora njaluk menyang jedhing restoran, utawa yen rong Minggu nyoba ngenteni dheweke ngenteni bali saka lelungan adoh.

Punapa mawon dawa lan bentukipun, Sampeyan kudune ngemot AJA supaya kertas kasebut dadi artefak sensual.

Elinga, kadang sampeyan ora ngucapake utawa carane sampeyan ngucapake, nanging sampeyan kabeh wis ngomong.

Dadi pikirake wong sing ditresnani.

apa aku mlaku cepet banget ing hubunganku

Pikirake cara sampeyan mesem kanthi acak, pikirane nalika semana sajrone pasamuwan, nggawe sampeyan ngguyu.

Pikirake kepiye dina sampeyan - ora masalah yen pancen apik banget - bakal luwih suwe yen wis tekan omah.

Coba pikirake ekspresine nalika kontemplatif bakal diberkahi amarga sampeyan dilindhungi lan tresna sampeyan.

Yen sampeyan bisa ngatasi kabeh iki, para kekasih, sampeyan bisa nulis surat katresnan sing bakal nggawe dheweke nangis kanthi bungah.

Sampeyan ora prelu duwe cara nganggo tembung. Sampeyan mung kudu ngerti yen sampeyan tresna karo wong, lan nulis.

Amarga yen sampeyan entuk titik ing urip sampeyan kepeksa njupuk sentimen 'Aku tresna sampeyan, wis tresna marang sampeyan wiwit lintang-lintang mbakar, bakal tresna sampeyan nalika kita nyapu areng' - sampeyan, sandi kanca, pancen wis ing papan sing apik.

Contoh Surat Cinta

Kanggo Penny siji-sijine,

Kita bakal pindhah bareng lan aku seneng banget. Aku pengin nuduhake rasa seneng kasebut karo sampeyan lan mula aku nulis surat iki marang sampeyan.

Wengi sing ditemoni pancen ditulis ing lintang-lintang. Aku dimaksudake dadi ing papan liya lan sampeyan wis ngrencanakake ing wayah wengi nganti kanca sampeyan mbujuki sampeyan. Ing wayah wengi liyane, kita ora bakal bisa nemoni siji liyane.

Nanging sampeyan bisa uga nemoni saben liyane. Lan sanajan wis luwih saka setahun kepungkur, aku isih kelingan nalika mripatku ketemu karo sampeyan lan kanca-kanca lungguh ing meja ing sandhinge aku.

Akeh kedadeyan wiwit bengi kasebut lan dadi angin topan sing nyenengake lan nyenengake. Aku ora ngira nate mesem lan ngguyu kaya nalika aku karo sampeyan. Sampeyan wis nuduhake apa sing bisa ditindakake nalika sampeyan duwe mitra sejatine ing kriminal sing bakal ditindakake.

Yen ngulandara sabanjure, kita bakal kepiye banget. Lan aku ngarep-arep bisa ngerteni luwih becik tinimbang saiki.

Ana pirang-pirang perkara babagan sampeyan sing nggawe atiku padhang. Akeh banget sing bisa dingerteni. Aku seneng karo prospek optimis babagan urip lan energi sing diwenehake saben dina anyar. Aku seneng tekad sampeyan kanggo ngrampungake sanajan sampeyan ora gampang. Aku seneng banget yen sampeyan pengin sinau prekara anyar lan meksa watesan sampeyan.

Sanajan ing wektu sing cendhak aku wis ngerti sampeyan, aku wis ndeleng sampeyan nindakake sawetara perkara sing nggumunake. Sampeyan nampa tantangan pindhah menyang lapangan kerja sing beda-beda tenan amarga sampeyan pancen seneng banget. Lan sampeyan nggawe dheweke gampang banget, sanajan aku ngerti sampeyan kudu ngupayakake.

apa menehi wong kerja papan

Nanging sampeyan mung ... wong sing rajin kerja keras, kekarepan sing positif, sing mikir yen urip minangka kesempatan ora bakal disia-siakke.

Lan cara urip iki uga wis marai aku. Anane sampeyan ing uripku lan semangat sing sampeyan tampakake kanggo samubarang sing dakkandhakake nggawe aku luwih motivasi kanggo ngetutake impenku lan ngatasi alangan sing ngalangi.

Aku ora bakal dadi wong sing saiki dadi aku durung nate ketemu lan aku kudu matur nuwun kanggo sampeyan. Sampeyan malah njaluk aku menghargai keajaiban musikal Broadway, sanajan ana reservasi awal. Kapan kita bakal nemoni Les Mis maneh? Serius!

Dadi, nalika njupuk kunci papan sing anyar, aku pengin sampeyan ngerti manawa sampeyan duwe kunci atiku. Sheesh, kayane apik banget, nanging sejatine. Aku pancene tresna tenan karo sampeyan lan ora sabar ngenteni apa sing bakal ditindakake mbesuk.

Tresnamu,

Rob

P.S. Aku nelpon paling ora 50% lemari klambi… ok, 40%… ayo dadi realistis lan nggawe 25% ngono?

Isih durung yakin apa sing bakal ditulis ing surat katresnan sampeyan? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.