'Aku ora bisa dipecat, aku dadi mitra lol' Mike Majlak nolak dipecat saka Impaulsive dening Logan Paul amarga 'tiff' kasebut

>

Akeh penggemar podcast Impaulsive sing populer ngerti yen dadi tuan rumah Mike Majlak durung katon amarga 'tiff' karo YouTuber lan host, Logan Paul , desas-desus muncul manawa dheweke dipecat.

Mike Majlak bubar mandheg ing acara kasebut, lan para penggemar ngramal manawa salah sawijining sebab uga amarga Logan Paul ora ngundang dheweke menyang Puerto Rico, papan dununge sing anyar. Logal Paul pungkasane negesake, nanging ora nerangake sebabe.

Uga maca: 5 drama Lee Min Ho K paling apik, saka The King: Eternal Monarch to The Heirs, iki ana hits paling gedhe ing lintang iki





Mike Majlak 'Aku ora bisa dipecat'

Mike Majlak bubar ngobrol karo host DramaAlert, Keemstar , negesake manawa dheweke 'ora bisa dipecat'. Ing pesen teks sing bubar dicethakaké antara Keemstar lan awake dhewe. Mike ujar,

'Aku ora bisa dipecat, aku dadi mitra lol'

Keemstar banjur nanggapi Mike sing takon apa sejatine 'kesepakatan' kasebut. Mike nerangake Keemstar sing ujar manawa,



'Logan fokus ing gelut paling gedhe sajrone urip lan Impaulsive isih mandheg'.

Miturut Mike, Logan saiki fokus kanggo nyiapake 'gelut paling gedhe sajrone urip' karo Floyd Mayweather tanggal 6 Juni 2021.

Uga maca: Langkah Up bagean tampilan kata ganti Twitter Instagram wis pangguna Internet sing takon platform liyane

carane putus karo wong sing ora gelem putus

'Tiff' ing antarane Mike Majlak lan Logan Paul

Daging sapi miturut omongane uwong antarane Mike lan Logan diwiwiti nalika akeh penggemar ngerti yen Mike ilang saka studio. Logan nanggapi kanthi ujar manawa Mike ora bisa teka ing Puerto Rico amarga dheweke ora ngundang dheweke. Logan ujar,



'Amarga aku ora ngundang dheweke, bener'.

Kanggo nambah, Logan ujar manawa dheweke ora nggatekake Mike kapan wae nyoba ngubungi. Penggemar acara kasebut nesu banget ngrungokake iki, amarga Mike dadi tangan tengen Logan sadurunge sadurunge acara diwiwiti.

Saiki, acara kasebut difilmake ing Durado, Puerto Rico, karo Logan Paul lan rekane liyane Georgie sing mbukak acara kasebut. Mike lan Logan durung menehi katrangan babagan sebab 'tiff' kasebut, nanging para penggemar ngira-ira daging sapi diwiwiti nalika Logan muji Harry Styles amarga nganggo busana wanita minangka bagean saka pemotretan majalah. Mike banjur ora setuju banget karo dheweke.

Wiwit kuwi, kanca paling apik durung ana ing kaca sing padha ing publik. Kajaba iku, akeh sing bubar nesu karo Mike amarga kontroversi karo pacare kasebut, Lana Rhodes, lan ujar manawa iki bisa uga nambah geni.

Durung bisa dikonfirmasi manawa Mike Majlak bakal bali menyang acara kasebut. Nanging, ana spekulasi manawa dheweke bisa bali sawise gelut Logan karo Floyd Mayweather tanggal 6 Juni 2021.

Uga maca: 'Kita ngati-ati': Logan Paul ujar manawa dheweke kuwatir sawise Floyd Mayweather ngancam arep 'mateni' Jake Paul