'Aku ngrasakake empati banget kanggo dheweke' - Nikki A.S.H. ing pengalaman nyoba WWE (Eksklusif)

>

Nikki A.S.H. saiki ana ing cobanen WWE ing Las Vegas, ing endi Triple H lan sawetara pejabat utama NXT liyane padha golek bakat. Sajrone wawancara eksklusif karo Sportskeeda Wrestling Jose G , Juara Wanita RAW sing saiki ngandhakake babagan audisi WWE sing kepungkur.

Mantan anggota Sanity, sing wiwit dadi salah sawijining bintang sing paling populer ing dhaptar kasebut, ujar manawa dheweke duwe empati kanggo pegulat sing kepengin, sing ngalami sawetara latihan kahanan kanggo tampil ing level dhuwur.

dave meltzer pertandingan gulat 5 bintang

Pahlawan superhero WWE nyathet yen lintang butuh ketahanan lan kekuwatan kanggo nglengkapi kemampuan teknis ing dering kasebut.





'Aku ngrasakake empati banget amarga dheweke seneng, aku ngerti rasane sikile. Dheweke nindakake latihan kasebut lan latihan kahanan lan latihan toleransi, 'ujare bintang RAW.
'Amarga WWE Superstars, kita atlit profesional, lan kita butuh ketahanan, kekuwatan, kabeh, kemampuan dering, kemampuan teknis, lan kayane, aku ngerti kaya apa rasane nggawe latihan AC, lan sikilmu kaya jeli, nanging sampeyan tetep ora preduli. Iki sing dadi Superstar WWE. Lan sampeyan nindakake apa sing dibutuhake. '

'Wah, aku iki nem taun kepungkur': Nikki A.S.H. ing pengalaman nyoba WWE

Coba waca WWE 2021 Las Vegas Coba sadurunge dina Setu iki #SummerSlam . pic.twitter.com/rN8vob4jqA

kesel dadi wanita liya
- WWE (@WWE) 19 Agustus 2021

Bintang Skotlandia wis gelut pitung taun sadurunge entuk kesempatan ing WWE. Mula, dheweke wis trampil karo kabeh proses coba coba.



Sanajan ngono, Nikki A.S.H. ngakoni dheweke durung ngerti apa sing bakal diarepake nalika dheweke nyoba. Dheweke uga ngumumake manawa nonton prospek saiki ngasilake kenangan babagan tugas enem taun ing WWE.

'Aku ora ngerti apa sing dirasakake. Kaya ngono, aku ora ngerti tenan apa sing bakal dikarepake. Aku ngerti apa sing kedadeyan nalika nyoba, amarga aku wis nate nyoba, nanging nalika nonton, dheweke ngelingake banget. Kabeh padha ngupayakake, lan dheweke saling semangat, lan kabeh padha mesem. Aku iki enem taun kepungkur, 'jarene Nikki. A.S.H.

Ing #WWE coba nyoba mudhun ing Las Vegas dina iki. Sapa ngertiā€¦ bisa uga ana Juara WWE mbesuk.

@RickUcchino pic.twitter.com/QlstAebTBV

sing kate beckinsale kencan
- Wrestling Sportskeeda (@SKWrestling_) 19 Agustus 2021

Apa prediksi sampeyan kanggo pertandingan kasebut? Swara ing bagean komentar.




Yen ana kutipan sing digunakake saka artikel iki, mangga tambah H / T menyang Gulat Sportskeeda lan lebokake video YouTube.