Aku pungkasane dadi wong Korea: Pengaruh Inggris Oli London menehi label rasis sawise ngalami operasi kanggo ngidhentifikasi minangka wong Korea

>

Pengaruh Inggris Oli London wis diobong wiwit minggu kepungkur sawise metu dadi Korea non-binar. Sanajan bintang Instagram nampa dhukungan kanggo metu minangka non-biner, nanging wong-wong ngundang dheweke kanggo identifikasi dadi Korea.

Oli London mesthi nggawe kabar babagan operasi mbalik-mburine supaya katon identik karo idolae, Park Jimin, saka BTS . Pengaruh media sosial dilaporake ngalami 18 operasi ing wolung taun kepungkur kanggo ngganti etnisitas.

MEANWHILE: Oli London ngumumake yen dheweke wis transisi balapan lan dadi Korea sawise operasi. Siji wong ujar Apa iki ora rasis? pic.twitter.com/uTSXEFYm73





aku mung butuh istirahat saka urip
- Def Mi (@defnoodles) 29 Juni 2021

Nanging, tumindak kasebut dianggep ora cocog kanthi rasial dening komunitas online. Ing tanggal 17 Juni, Oli London njupuk Twitter kanggo nuduhake manawa dheweke ngidentifikasi dadi Korea sawise operasi transisi pungkasan, nyebabake media sosial nesu.

Aku ngerti kanthi Korea nalika ngalami operasi transisi pungkasan. 🇰🇷



- Oli London (@OliLondonTV) 17 Juni 2021

Sanajan reaksi kasebut, penyanyi Plastik iku Fantastic tetep identitas dadi Korea. Banjur ngluncurake pernyataan umum babagan identitase:

Ya, aku kenal minangka Korea. Ya, aku dudu binar. Ya, aku mirip Jimin. Nanging ora ana siji-sijine sing bakal dadi sebab kanggo ngusir aku saka masarakat, supaya ora manusiawi aku lan isin aku amarga aku iki, wong Korea sing dudu biner.

Pernyataan Resmi… #olilondon pic.twitter.com/ikkckvEfux

- Oli London (@OliLondonTV) 23 Juni 2021

Kritik luwih lanjut sawise Oli London ngumumake tampilan pasca operasi. Kritikus terus negesake manawa sanajan masarakat bisa ngerti minangka dudu binar, dheweke ora bisa ngowahi kewarganegaraan.



Uga maca: Sawetara wong ngenalake dadi Korea: Pengaruh Instagram Oli London nampa reaksi sing parah amarga diidentifikasi minangka 'Korea dudu binar'


Twitter nyebut Oli London amarga dikidentifikasi dadi Korea sawise operasi

YouTuber sadurunge nuduhake manawa dheweke kepepet ing awak sing salah lan budaya sing salah sajrone urip. Dheweke ujar manawa dheweke duwe rambut, untu, mata lan bathuk anyar sawise operasi transisi pungkasan.

Oli London uga ngirim video kanthi judhul Being Korean ing saluran YouTube. Ing klip kasebut, pangripta konten ngandhakake manawa dheweke wis ngalami fasel, angkat alis, angkat candhi, operasi mata, kanton, lan operasi untu minangka bagean saka transisi kasebut.

Dheweke banjur menyang Twitter kanggo takon apa saiki katon padha karo Jimin, ngasilake reaksi maneh. Sawetara pangguna ngolok-olok Oli London amarga tuduhan jumlahe budaya lan diarani kasebut rasis.

Ngomong Annyeonghaseyo Halo kanggo aku sing anyar 🇰🇷🇰🇷 Apa aku padha karo Jimin? #olilondon #jimin pic.twitter.com/9iNdVcBH5J

- Oli London (@OliLondonTV) 24 Juni 2021

Mboten? pic.twitter.com/0akxocXQHe

- K̶a̶t̶i̶e̶⁷ (@Mehshorteee) 25 Juni 2021

Katon kaya wong sing butuh akeh riset
Maksudku wong lanang, trima nampa sapa sampeyan! Napa trynna katon kaya wong?
Yen sampeyan tresna karo wong sampeyan kudu ngormati bro
Aja nggawe wong takon-takon babagan eksistensi sampeyan

- iamNana7🥀∞ 5thWeek # 1 (@ agnes_bae7) 25 Juni 2021

Dadi wong Korea dudu gaya. Sampeyan ora ngajeni. #KoreanIsNotAFstyle

- ● MyLilHoPage ● (@mylilhopage) 25 Juni 2021

wong kulit putih isih operasi supaya katon asian? apa dheweke ora ngerti yen ora mung katon ora asian, nanging katon elek banget? https://t.co/l9dEyNbofL

- sam (@sammiffer) 24 Juni 2021

Bakal dadi 100% Inggris lan bestie Korea 0%
Sepisan maneh, waca pesen iki pic.twitter.com/XG1csY16r4

- Z || HAPPY PRIDE MONTH ️‍ (@Zoey_TheDevil) 24 Juni 2021

APA OLI LONDON HANE NGADHIR OLEH SURUERI MATA ASIA ???? IKI FK MUNG ?? pic.twitter.com/pPiH0zXcm4

- jaket :) ⚖️ (@ Got7ho0e) 22 Juni 2021

tw // oli london
-
-
apa kurang ajar iki entuk operasi mata sing kurang ajar supaya luwih asian ?????? pic.twitter.com/saMB7sm2Dv

- aiden⁷ am am s amio (cvcrpjms) 23 Juni 2021

Sampeyan entuk operasi plastik supaya katon Korea. Ora nggawe sampeyan Korea kanthi otomatis.

samubarang sing kudu ditindakake nalika sampeyan ing omah dhewe
- K̶a̶t̶i̶e̶⁷ (@Mehshorteee) 27 Juni 2021

Ana wong sing kudu nggawa Twitter Oli London, njupuk operasi plastik supaya katon Korea, lan apa wae bangsane iki ?? Minangka wong Korea aku bosen banget karo telek iki, iku aneh. Dheweke kudu mandheg lan golek terapi pic.twitter.com/OGXEaz7yAj

- nyenengi lesbi (@ yellowbutter21) 21 Juni 2021

aku nuwun sewu nanging kepiye ????????? oli london duwe operasi supaya mripate katon luwih cilik ????????? wtaf ????? pic.twitter.com/GDiRtneF7u

- stream hello mbesuk !! (@thedeoboyz) 23 Juni 2021

Sajrone tampil ing talk show Amerika Dr. Phil, Oli London nuduhake yen dheweke wis ngentekake $ 150.000 kanggo operasi rai. Sawise operasi paling anyar, dheweke banjur mutusake nggawe lambe 2x luwih gedhe katon kaya Jimin.

Entuk lambeku 2x luwih gedhe katon kaya JIMIN #olilondon pic.twitter.com/q3usucc3bv

- Oli London (@OliLondonTV) 25 Juni 2021

Sanajan sawise kritik sing tajem, dheweke ujar manawa traneksual padha karo transracial. Pratelan kasebut uga ora cocog karo internet.

Yen sampeyan bisa transeksual, sampeyan uga bisa TRANSRACIAL. Napa ana standar dobel & munafik karo wong-wong sing ngritik aku dadi wong Korea. Iki padha karo wong sing lair ing awak sing salah lan pengin dadi pria utawa wanita. Aku sejatine dilairake ing awak sing salah!

- Oli London (@OliLondonTV) 25 Juni 2021

Iki ora bisa digunakake ... wah. Yt iku licik. https://t.co/0KQ9h8s4F7

- ✨Hana Sahar✨ (@ FarSquadx3) 28 Juni 2021

Penyakit mental nanging uga dudu urusanku https://t.co/Lnu7VC2LF8

- MUI Nino (@SunchildXVI) 28 Juni 2021

Bayangake manawa hebat banget peradaban kita yen kewan iki kabeh ilang https://t.co/0T3XJ7lcXp

- Matteo Salvini Jr. ☣️ (@BasedNatCon) 28 Juni 2021

pancen ora. Sentimen iki kalebu rasis banget lan transfobik sing nggegirisi. Sampeyan nggunakake panriman sing jembar saka transgender minangka tutup jimat rasis lan budaya liyane. Jenis Kelamin lan Balapan beda-beda bedane https://t.co/2S2HUcgZk8

kok roman mrentah nganggo rompi
- Kali, Wayfarer ️‍⚧️ (@RiverLion_) 28 Juni 2021

balapan lan jender beda-beda tenan, apa jancok sampeyan https://t.co/TmoSEfIUaZ

- ‍♂️ (@thisisnotashu) 28 Juni 2021

HAHAHAHAH kepepet ing awak sing salah? Nah mate, sing cocog karo jender sampeyan, nanging sampeyan ora bisa tiba-tiba tangi lan ngganti ras sing gojlok.

Kudu ahli terapi dudu ahli bedah. https://t.co/VpEvf4Jt0b

- Alec (@____Alec) 28 Juni 2021

Apa iki ora sacara rasis? https://t.co/zY6MPGmp6R

- Friskblade346 @ Mass Effect Brainrot (@ blade346) 28 Juni 2021

Nalika wong kanthi konsisten nyebutake ora duwe persetujuan online, Oli London terus ngidentifikasi Wong korea . Dheweke uga njupuk media sosial kanggo njaluk kalebu transracial ing spektrum LGBTQI +.

Uga maca: James Corden lagi kobongan amarga segmen 'Nyinggung budaya' sampeyan, sing miturut omongane uwong, ngolok-oloki wong Asia

Bantuan Sportskeeds kanggo nambah liputan warta budaya pop. Coba survey 3 menit saiki.