Impact Wrestling News: Restoran Wendy nyuda promo Scott Steiner 'Math' lucu ing Twitter

>

Critane kepiye

Akun Twitter resmi perusahaan restoran panganan cepat saji Wendy wis ngilangi promo, niru pidato Scott Steiner 'Math' sing misuwur wiwit jaman TNA.

Yen sampeyan ora ngerti

Scott Steiner minangka mantan pegulat WCW, WWE lan TNA, lan uga mantan Juara Kelas Berat Dunia WCW, Juara Tim Tag WWF, lan Juara Tim TNA Tag.

aku rumangsa yen bojoku ora tresna karo aku

Debut ing WWE karo adhine Rick, Scott tampil dadi pegulat sekolah menengah tradisional, kanthi jaket varsity, headpiece, lan singlet.





Ing taun 1998, gambar Steiner diganti kanthi drastis, nalika dheweke rambut putih, ngetokake akeh massa otot lan ngarani dheweke 'Freak Genetik'.

Dheweke uga misuwur amarga duwe promo sing ora cocog, kayata Matematika, ing endi dheweke nyoba nduduhake kenapa dheweke bakal menang ing Sacrifice 2008, ing pertandingan nglawan Kurt Angle lan Samoa Joe.



kenapa penting ngurmati hak-hak wong liya

Wendy's minangka restoran ing Amerika Utara lan wis misuwur ing taun-taun pungkasan amarga Twitter, sing nggabungake meme saiki lan biyen uga manggang restoran liyane.

Atine perkara kasebut.

Mbales karo penggemar WWE, Twitter Wendy ngarahake mbuktekake apa panganane luwih unggul tinimbang liyane.

'Sampeyan ngerti dheweke ujar manawa kabeh burger digawe padha, nanging sampeyan ndeleng Baconator lan ndeleng Frozen Sapi lan sampeyan bisa ndeleng manawa pratelan kasebut ora bener. Deleng, biasane yen sampeyan muter siji-siji karo cheeseburger liyane, sampeyan bakal bisa menang 50/50.
Nanging daging sapi beku ora tau beku lan ora normal! Dadi sampeyan entuk 25%, paling apik, sing ngalahake kita. Banjur sampeyan nambah Jr Bacon Cheeseburger menyang campuran, kemungkinan sampeyan bakal menang drastis. Deleng drive liwat wektu nedha awan, sampeyan bisa menang 33 1/3 kesempatan kanggo menang.
Nanging kita, menang 66 lan 2/3 kasempatan kanggo menang, amarga raja ngerti yen ora bisa ngalahake kita lan dheweke uga ora bakal nyoba!
Dadi daging sapi beku, sampeyan entuk kesempatan 33 1/3, nyuda kasempatan 25% lan sampeyan bisa menang 8 1/3 nalika menang. Nanging sampeyan bakal entuk 75% kesempatan kanggo menang
yen kita pengin mbukak siji-siji, lan banjur nambah 66 2/3 saben sen, kita bakal entuk kasempatan 141 2/3 menang nalika nedha awan. Deleng Joe, nomer kasebut ora ngapusi, lan dheweke menehi katrangan kanggo sampeyan nalika Lunch.

Sampeyan ngerti yen dheweke ujar manawa kabeh burger digawe padha, nanging sampeyan ndeleng Baconator lan ndeleng Frozen Sapi lan sampeyan bisa ndeleng manawa pratelan kasebut ora bener. Deleng, biasane yen sampeyan muter siji-siji karo cheeseburger liyane, sampeyan bakal bisa menang 50/50.



- Wendy's (@Wendys) 23 Agustus 2018

Impact Wrestling mutusake wangsulan.

Scott Steiner arep menyang @Wendys sawise ndeleng iki. pic.twitter.com/jDYlIPVB7W

- IMPACT (@IMPACTWRESTLING) 23 Agustus 2018

Apa mbesuk?

Ya, iki minangka grade-A sing dipromosikan dening Wendy lan mesthine bakal narik kawigaten para penggemar gulat sing golek burger.

apa sing sampeyan lakoni nalika pacar ngapusi sampeyan

Tindakake Sportskeeda kanggo warta WWE paling anyar, desas-desus lan kabeh warta gulat liyane.