Pentinge Revisiting Tujuan Hubungan karo Mitra

Wangsulan iki: suwene sampeyan lan pasangan urip bebarengan?

5 taun? 10 taun? Luwih dawa?

Ora ana sangsi ing wektu kasebut - bisa uga wis pirang-pirang kesempatan - sampeyan wis lungguh kerja bareng karo bos lan ngrembug babagan kinerja kerja, kesehatan umume bisnis, lan rencana kanggo masa depan bisnis.





Leres?

… Dadi kenapa iki ora kedadeyan rutin ing sesambetan?



Kita ngerti pentinge nyemak lan maneh target ing lingkungan kerja, nanging penting banget - yen ora luwih penting - nggawe jinis tinjauan sing padha karo mitra intim.

Yen sampeyan takon sebabe, coba dakjelasake ...

Wektu = Owahi

Pikirake babagan lokasi sampeyan nalika umur 20 taun. Utawa, yen sampeyan umur 20, pikirake wong sing umur 15 taun.



Akeh sing wis owah wiwit iku, ora?

Neraka, umume owah-owahan sajrone nem wulan kepungkur, apa maneh sajrone pirang-pirang taun utawa dekade kepungkur.

Apa liwat pengalaman urip umum utawa epiphanie dadakan, kita kabeh bakal tuwuh lan ganti saya suwe.

Ora mung ateges sampeyan: tegese uga pasangan sampeyan.

omongane wong liya sawise putus

Dheweke ora bisa dadi wong sing padha karo sing sampeyan kenal lan ambruk X wektu kepungkur, lan gegayuhan lan kabutuhan pribadine bisa uga wis owah.

Kuncine yaiku ngobrol karo wong-wong mau kanthi terang lan terang babagan dununge, apa sing dirasakake, lan apa dheweke seneng karo kahanan saiki.

Ngomong Ngabuka Bisa Nggawe medeni Banget

Salah sawijining sebab utama kenapa wong ora ragu-ragu ngobrol karo pasangane amarga hubungane amarga dheweke wedi yen wong liya bakal ujar yen dheweke ora seneng.

Utawa luwih elek ... dheweke pengin mungkasi hubungan kasebut.

Wong-wong bakal ngupayakake wektu sing luar biasa kanggo tetep ing 'papan sing aman', ing endi dheweke rumangsa aman lan kepenak.

Ngramut status quo luwih gampang tinimbang ngadhepi kemungkinan nyata kelangan wong sing ditresnani. Lan kelangan papan sing nyenengake sing nyenengake ... sanajan ora suwe mula seneng banget.

Coba pira pirang-pirang wong sing sampeyan kenal sing ngobrol karo sampeyan babagan masalah sesambetan tinimbang ngobrol karo mitra babagan dheweke.

Nopo niku

Napa masarakat ora gelem jujur ​​lan terus terang karo wong sing paling cedhak karo dheweke?

Alesan utama sing nggawe wong ora duwe komunikasi terbuka amarga ora wedi nyusahake wong liya.

Maksudku, nalika mikir babagan mitra, pasangan, lan liya-liyane, kita bareng amarga ana sebab , nggih

Kita ora bakal nunggal karo wong-wong kasebut yen ora tresna banget.

Sanajan katresnan romantis wis adhem sethithik, kita isih tetep peduli banget lan ora pengin nuwuhake rasa lara.

Yen kita ngandhani yen ana perasaan tartamtu wis owah, utawa manawa minat pribadi lan target urip wis owah, kita bakal duwe risiko nyata yen bakal nglarani wong sing kita tresnani.

Yaiku, nalika ngrembug prekara kasebut kanthi terbuka - kanthi katresnan lan welas asih - kita mbukak lawang kanggo tuwuh lan ganti.

Sing ora kudu medeni: sejatine bisa nambani lan ayu banget.

Kanggo kabeh sing kita ngerteni, mitra bisa uga rumangsa padha karo sing kita rasakake, lan wis ora mangu-mangu ngomong karo kita amarga alasan sing padha: dheweke ora pengin nglarani kita, dheweke wedi yen nyuarakake kabutuhan tartamtu bakal nggegirisi kapal kasebut lsp.

Nanging yen banjir mbukak, ana kesempatan sing luar biasa kanggo ngrampungake hal-hal karo wong sing dikasihi lan maju bareng, dadi dununge sing luwih positif, seneng, lan luwih kepenak.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

Renegosiasi Kontrak

Apa sampeyan ana ing bebrayan, kemitraan sipil, utawa jinis hubungan liya, kemungkinane target tartamtu lan wates wis mantep.

Sampeyan bisa uga wis mutusake ngupayakake tujuan tartamtu (kaya tuku omah), lan duwe aturan pribadi sing kudu dihormati (kaya duwe wektu X kanggo sampeyan dhewe ing sawijining dina tartamtu).

Nanging… apa sing kedadeyan yen tujuan lan kepinginan pribadi diganti?

Apa luwih penting sampeyan tetep milih kontrak sing sampeyan wis mlebu pirang-pirang taun kepungkur yen sampeyan dadi wong liya saiki?

Kepiye sampeyan ngerti manawa wong liya isih duwe investasi ing target iki?

Sederhana Sampeyan ngomong karo dheweke.

Bayangake skenario tuku omah kasebut sajrone menit. Ayo, nalika padha kumpul, ana pasangan sing mutusake bakal ngirit kanggo tuku omah.

Wis pirang-pirang taun kepungkur, salah sawijine ngerti sejatine dheweke pancen ora pengin tuku omah lan banjur mapan: luwih becik dheweke nggunakake setaun sajrone lelungan sajrone taun… nanging ora ngandhani pasangane iku, amarga target sing padha setya.

… Sauntara ora dingerteni, pasangane rasane padha.

Dheweke luwih seneng cuti setaun lan nindakake lelungan bebarengan, nanging ora pengin ujar apa-apa amarga wedi nggawe wong sing ditresnani, bisa uga nandhang lara lan konflik lan uga potensial putus .

Dadi, wong loro mau maju kanthi eseman palsu lan semangat kepeksa, ndeleng dhaptar real estate tinimbang brosur lelungan. Kalorone nandhang kasusahan, lan kasusahan kasebut bisa dadi putus ing tembe mburine.

Yen dheweke mung bakal ngobrol karo wong liya babagan perasaan sejatine, dheweke bisa nindakake lelungan sing pengin ditindakake lan seneng tenan - nindakake apa sing dialami ati lan jiwane.

Bebener sing Ala Paling Apik Luwih Saka Apus-apus Paling Apik

Apa sampeyan wis ngrungokake ungkapan, 'Iki ndhuwur kabeh: tumrap awakmu dhewe sejatine'?

Penting banget kanggo urip kanthi asli, nanging akeh (bisa uga) wong ora.

Dheweke masker lan njaga facade supaya wong liya seneng. Kanggo njaga penampilan, njaga supaya wong liya kepenak gelembung cilik ing kontene, kabeh mati ing njero amarga lagi ngapusi.

Jujur babagan sapa sejatine sampeyan lan apa sing sampeyan butuhake pancen bebas banget, lan sejatine bisa ngatasi kabeh rasa emosi lan mental.

Mesthi, bakal ana jatine negatif, nanging bakal suwe saya suwe.

Apa sing sampeyan tinggalake yaiku kebebasan dadi wong sing sejatine, lan ngupayakake apa sing sampeyan butuhake kanggo nggawe jiwo dadi cerah.

Babagan prekara iki bisa mengaruhi hubungan sampeyan, sampeyan bisa ngatasi apa-apa saka kepinginan kanggo ngganti karir utawa bali menyang sekolah, nganti kudu transisi jinis menyang hubungan sing sampeyan rasakake cocog kanggo sampeyan.

Urip kanthi cepet ing urip sing ora cocog karo sampeyan, iku ora apik kanggo sampeyan utawa sing sampeyan lakoni.

urip ora adil dibiasakake

Mitra lan bocah bisa uga nglokro, mula bakal nyebabake.

Sanajan sampeyan rumangsa njaga status quo kanthi bener, mesthine ana undercurrency sing metu ing urip wong-wong ing sekitar sampeyan.

Sampeyan Bisa uga Kaget

Kaya sing wis disebutake, salah sawijining sebab utama kenapa wong ora ragu-ragu ngrembug babagan topik sing bisa dianggep 'angel' karo garwane yaiku amarga dheweke wedi menehi respons.

Biasane kita nganggep kepiye reaksi wong liya, nanging asumsi kasebut asring adhedhasar bias pribadi.

Sejatine, kita ora nate ngerti kepiye tanggapane wong ing subyek utawa kahanan nganti ora bisa ditemokake.

Ing kasus kasebut: pasangan sing bebrayan sing tetep bebarengan sajrone transisi jender pasangan pria (saiki wanita). Mesthine pancen angel banget yen mitra trans kasebut mbukak marang garwane babagan perasaan dheweke, nanging dheweke nampa dhukungan lan ditampa kanthi tanpa syarat.

Hubungan jangka panjang kudu ganti lan ganti, supaya ora mandheg. Sawetara pasangan ngerti yen dheweke luwih seneng yen dadi polamoramor, lan sawetara pasangan polyamor bisa uga nyoba monogami.

Pasangan sing mesthi ora bisa ngopeni bocah bisa uga kepengin dadi wong tuwa. Utawa, kucing bisa menengan kanthi seneng nduwe asu.

Manungsa saya saya tuwuh lan saya owah, yaiku emosional, spiritual, fisik, utawa campuran kabeh perkara ing ndhuwur (lan liya-liyane).

Ngarepake sesambetan tetep tetep lan ora bisa diowahi nalika ngadhepi pasir sing terus owah ora nyata .

Sampeyan lan pasangan tresna lan ngurmati siji lan sijine . Menehi kesempatan saben liyane kanggo urip kanthi bener, kanthi dhukungan lan panyengkuyung, minangka bagean saka katresnan lan rasa hormat.

Apik banget menehi kesempatan kanggo nambah lan dadi mitra sing padha bisa ngerti, sanajan prekara saiki rada aneh.

Apa ora iku mitra?

Menehi kesempatan supaya apik tenan.

'Apa Sampeyan Seneng Kanthi Kahanan Apa?'

Pitakonan sing luar biasa banget angel banget kanggo takon karo sing sampeyan tresnani.

Kemungkinan, yen nangis nalika dijaluk, wangsulane bisa 'ora.' Yen ora, iki kesempatan kanggo ngatasi.

Nyatane, yen sampeyan loro-lorone ora seneng, iki wektu sing pas kanggo sampeyan loro kanggo nyelehake kabeh barang ing meja lan golek cara kanggo ngatasi.

Yen sampeyan lagi sesambungan karo wong liya, luwih becik sampeyan gegayuhan utama yaiku kabegjan siji lan sijine.

Kanthi mbukak lan jujur, sampeyan ora mung duwe kasempatan luwih gedhe kanggo nggayuh rasa seneng sing asli: sampeyan uga duwe kemampuan kanggo mbantu dheweke nggayuh kekarepane.

Dialog terbuka iki ngidini sampeyan nggawa topik sing sampeyan rumangsa kudu ditangani karo wong sing sampeyan tresnani, ing papan sing aman, maha lan ora mbahas.