'Nesu banget yen dheweke isih masalah': KSI pengin nglawan Jake Paul sawise Ben Askren, janji bakal ngalahake dheweke lan 'mungkasi kabeh'

>

Jeje 'KSI' Olatunji resmi teka kanggo Jake Paul.

uripku dadi mboseni lan nelangsa

Wiwit 'The Child Child' nggawe gumun jagad kanthi perisakan babak pertama bintang MMA Aku Askren , wis ana akeh geger babagan mungsuh sing sabanjure.

Ketik YouTuber Inggris, musisi, lan petinju KSI, wong sing nelukake kakange Jake, Logan, ora sepisan, nanging kaping pindho.





Wenehake perjuangan wong sing dikepengini!

@KSI vs. @JakePaul pic.twitter.com/rnG20VChI7

- SPORF (@Sporf) 18 April 2021

Ing video YouTube paling anyar, KSI nuduhake pikirane babagan gelut Ben Askren vs Jake Paul lan mratelakake maksude supaya bisa ngalahake sing terakhir sawise entuk kesempatan.




Media sosial bobote Jake Paul vs KSI

Pertarungan antarane Jake Paul lan KSI mesthi ana ing kertu kasebut, ngelingi getih ala sing dituduhake duo kasebut.

Wiwit melu sesi sparring lisan sing jahat kanthi online nganti pirang-pirang ijol-ijolan bolak-balik, Jake Paul vs KSI pancen wis suwe gelut. Wiwit mantan kekalahan ngalahake adhine KSI, Deji lan KSI, dheweke njaluk sih karo Logan.

apa sing sampeyan lakoni nalika sampeyan ora duwe kanca

Ngomong babagan sing padha yaiku KSI bubar, sing diwiwiti kanthi mbanting lawan pilihan Jake ing Ben Askren:



'Dheweke tampil apik karo mungsuh sing ora apik banget. Pra-perang, kita kabeh weruh Ben Askren sepur, lan bisa ngerti dheweke dudu petinju. Wong lanang ku ora nganggo pinggul. Wujude elek banget. Nalika gelut karo Jake, dheweke ora nindakake akeh. Dheweke malah ora katon bentuk. Maksude, delengen; dheweke lagi melu bapak sing luwes. Aku ora mikir yen dheweke tiba. Dheweke entuk smack. Aja salah paham; Jake kenek tenan. '

Dheweke terus negesake kanthi jelas babagan gelut karo Jake Paul, sing dheweke yakin bakal kelakon:

'Aku arep gelut karo Jake. Aku pengin gelut karo Jake. Nalika aku weruh dheweke ngetokake Ben Askren, aku nesu. Ana bagean ing njero ati sing rumangsa kudu dakwujudake kanggo nuduhake yen dheweke apus-apus. Aku ora bakal percaya banget, aku ngerti dheweke bakal dadi luwih angel tinimbang Logan, nanging paling percaya nalika mlebu cincin kasebut, aku nundhung dheweke. Kanthi ngalahake dheweke metu. '

Nanging, dheweke ujar manawa ing wektu iki, dheweke fokus ing karir musik sing berkembang. Sawise rampung karo ngrilis album, festival, lan liya-liyane, dheweke janji bakal nglawan Jake Paul lan 'mungkasi kabeh.'

'Aku bakal gelut Jake sawise rampung ngrusak adegan musik. Aku entuk momentum sing apik, mula aku ora pengin mandheg kabeh iku mung kanggo nglawan pr ** k iki. '

Miturut pratelan KSI sing murub, media sosial banjur rame amarga reaksi:

samubarang sing kudu ditindakake nalika ing omah dhewe

Aku bakal mbayar kanthi nyata sejuta dolar kanggo dideleng @KSI ngalahake jake paul, aku ora sabar ngenteni kedadeyan iki ayo kangen !!!

- patrick hart (@ patrick44194609) 22 April 2021

Oke aku kudu ndeleng @KSI vs. @jakepaul gelut SAIKI

- * T-Dog * (@ZEvilPup) 22 April 2021

Aku butuh KSI kanggo ngalahake jake Paul

- Adrian (@Nivvix) 22 April 2021

KSI sawise ngerti ora ana sing bisa ngalahake Jake Paul pic.twitter.com/enmJzB7cLZ

- (@clappedjay) 18 April 2021

KITA INGKANG LAN GOLEK IKI SAIKI @jakepaul VS @KSI pic.twitter.com/MVPWQCN34O

alon-alon ing sesambetan
- ATOMIC OSCAR (@atomic_oscar) 21 April 2021

Kanthi pratelan KSI sing anyar, luwih akeh nyebabake semangat gelut karo Jake Paul, antisipasi terus ana ing level paling dhuwur.