'Iki gawe lara ati': Logan Paul nuduhake pesen dhukungan emosional kanggo Jake Paul, ing tengah tuduhan serangan Justine Paradise

>

Logan Paul bubar metu kanggo ndhukung adhine, Jake Paul, sing saiki lagi dakwaan nyerang seksual dening TikToker Justine Paradise.

YouTuber, 23 taun, dadi petinju profesional bubar nemokake dheweke dadi badai media sosial sawise Justine Paradise nuduh dheweke nyerang dheweke ing omah Calabasas ing taun 2019.





Tanggal 9 April, Justine nerbitake video 21 menit. Dheweke nyritakake miturut omongane uwong serangan kasebut ing tangane Jake Paul, lan dheweke uga nuduh dheweke meksa dheweke, tanpa idin.

Jake Paul mbantah kanthi keras nolak dheweke menehi label '100% palsu'. Dheweke njupuk Twitter kanggo nerbitake pernyataan resmi, lan dheweke ngarani tuduhan kasebut 'diproduksi' lan 'upaya sing jelas kanggo perhatian.'



pic.twitter.com/RgM5FweFpE

carane ninggalake kulawarga lan miwiti urip anyar
- Jake Paul (@jakepaul) 13 April 2021

Dheweke rampung kanthi njupuk sikap tegas kanggo 'perang nganti pungkasan,' kanggo mbuktekake manawa dheweke ora bersalah. Dheweke bubar nampa dhukungan saka kakange Logan, sing nimbang kabeh skandal sajrone episode paling anyar ing podcast 'Impaulsive'.

podcast IMPAULSIVE anyar
Wawancara The Jake Paul: Knocking Out Ben Askren 🥊
nonton utawa njaluk KO'ed https://t.co/7lLaPqc1yJ pic.twitter.com/0HRG8Ngg8o



- Logan Paul (@LoganPaul) 15 April 2021

'Aku ngerti sampeyan, aku percaya marang sampeyan, aku tresna sampeyan': Logan Paul ngadeg ing solidaritas karo Jake Paul

[Timestamp: 37:15]

Sajrone tampil anyar ing podcast Impaulsif sadulure Logan, Jake Paul mbukak babagan tuduhan babagan Justine Paradise.

'Aku ora mundur saka omong kosong, pabrikan, tuduhan palsu. Iki minangka prekara sing pengin digawe wong lan ngomong babagan aku, aku wis ngatasi kabeh umurku, tuduhan sadurunge. Aku bakal metu lan mbela aku '

Kanggo nanggepi komentar kasebut, Logan Paul bobot terus nggawe sikap emosional solidaritas karo adhine.

Dheweke uga menehi referensi kepiye klaim palsu ing jaman saiki MeToo bisa ngrusak banget kasusahane para korban sing wis ngalami planggaran.

'Aku sengit karo ide yen menehi manungsa waé sing ngapusi wong sing aku tresnani banget. Aku takon sampeyan kanggo pasuryan sampeyan, aku nggawe sampeyan sumpah nyawane ibu, uripku lan aku ngerti sampeyan lan aku percaya karo sampeyan lan aku tresna sampeyan lan pracaya sampeyan. Aku ora yakin apa ana sing luwih njijiki, luwih njijiki, Ngorban korban pelecehan sing sah ... Ngrusak atiku mula aku gelem nyelehake sikil lan solidaritas karo sampeyan. Aku gelem jumeneng ing sandhinge kakangku amarga iki omong kosong

Ing artikel pungkasan dening Washington Post, Pengacara Jake Paul menehi komentar luwih lengkap babagan tuduhan tumrap YouTuber, nalika dheweke menehi pernyataan resmi atas jenenge:

'Klien kita kanthi tegas nolak tuduhan kasebut lan duwe niat mbantah kanthi agresif lan ngupayakake tumindak ukum marang wong-wong sing tanggung jawab kanggo fitnah karaktere. Klien kami yakin manawa ana tuduhan palsu sing nyuda kredibilitas wong sing wis dadi korban pelanggaran. '

Sanajan pancen nggegirisi banget nalika ndeleng Logan ngadeg karo kakange nalika jaman rame, internet isih katon cedhak karo tuduhan anyar babagan Jake Paul lan penolakan pertahanan, ngelingi sensitivitas kabeh.

Masih bakal dingerteni apa asil pungkasan saka skandal iki, amarga Jake Paul siap kanggo njupuk Ben Askren tanggal 17 April.