'Iki bakal dadi kahanan Shockmaster lengkap': Seth Rollins njlentrehake desas-desus babagan rasukan The Shield sing asline direncanakake

>

Shield minangka salah sawijining fraksi paling dominan ing WWE amarga kabeh telung anggota, Seth Rollins, Roman Reigns, lan Dean Ambrose, terus menang judhul donya ing perusahaan kasebut.

Ing sawijining wawancara karo Graham Wire saka Loudwire , mantan juara dunia multi-wektu Seth Rollins ditakoni apa The Shield mesthine nganggo gulu penyu lan duwe tameng kerusuhan.

Dheweke negesake manawa mesthine minangka sawetara klompok keamanan kerusuhan nanging cepet ngerti manawa tameng bakal ngganggu mlebu lan mutusake kanggo nyelehake.





'Urut saka kasunyatan maneh. Ana unsur, mula kita pancen debut ing turtlenecks, yen sampeyan nonton debut ing Survivor Series. Ya, kita ana ing turtlenecks lan uga duwe tameng kerusuhan lan klub sing digawe kanggo kita amarga kita mesthine kalebu klompok keamanan kerusuhan utawa apa wae, lan kita langsung ngerti tameng gedhe, kerusuhan awak kabeh tameng. Kita ngerti kanthi cepet manawa ora ana cara supaya bisa mbukak wong akeh, mlumpat pagar lan mlebu ing cincin kasebut. Dheweke repot mula tameng-tamenge lumaku kanthi cepet. ' Seth Rollins ujar.

Shield debut ing Survivor Series pay-per-view tanggal 18 November 2012.

18 November 2012, Survivor Series. 8 taun kepungkur dina iki @Dewahoya tetep judhul WWE, sajrone pertandingan The Shield tampil debut WWE, wayahe WWE klasik. #WWE @Dewahoya pic.twitter.com/2iY4FgvwGO



- WWE Dina Dina Sejarah (@WWE__History) 18 November 2020

Keadilan.

- Shield (@TheShieldWWE) 18 November 2012

Seth Rollins nerangake kepiye Shield nyingkirake Batons

Seth Rollins nambahake komentar sadurunge sing nyatakake yen dheweke nyingkirake tongkat kasebut nalika Vince McMahon ndeleng dheweke ing gladhen lan moyoki panggunaan tongkat.

'Lan batoni. Kita duwe tonggo kerusuhan sing bakal digunakake minangka gaman, nanging Vince McMahon, bos kita sejatine weruh aku karo tonggo nalika latihan debut lan dheweke kaya, 'Sampeyan butuh tonggo kanggo ngalahake wong. Kowé kuwi wong lanang apa! ' (nirokake swarane Vince) Lan kita padha kaya (nirokake mbuwang tongkat), pamit, ketemu sampeyan baton lan dheweke urip ing papan liya ing gudang ing Stamford, Connecticut. Kita ora nate nggunakake lan kita cepet metu saka turtlenecks sawise debut. ' Seth Rollins nambahake.

Dheweke banjur mbandhingake karo sing kondhang debut WCW bot saka The Shockmaster lan ujar manawa dheweke maju nganggo klambi asli sing dirancang kanggo dheweke, mula bakal apik tenan.



'Iki bakal dadi kahanan Shockmaster sing kebak. Kita bakal macet ing tali kaya Roman yen tiba. Mesthi elek tenan. '

Sampeyan bisa ndeleng kabeh wawancara karo Seth Rollins ing ngisor iki:


Yen ana kutipan sing digunakake saka artikel iki, mangga tambah H / T menyang Gulat Sportskeeda lan link bali menyang sumber kasebut.


Seth Rollins ngomong karo Sportskeeda babagan komentar 'Dean Ambrose' neng kene . Priksa metu!