Jeff Hardy Net Worth lan Gaji

>

Jeff Hardy bisa uga salah sawijining pegulat sing paling misuwur ing planet iki. Dheweke wis nggawe karir amarga gelut lan menang nglawan wong lanang sing luwih gedhe sing asring nulis dheweke.

Dheweke misuwur ing jagad gulat profesional amarga gaya gulat sing cepet lan cepet. Nyatane, dheweke wis nindakake sawetara papan sing paling gedhe ing sejarah gulat. Dheweke minangka salah sawijining resiko paling gedhe ing bisnis gulat, amarga wis narik sawetara aksi sing luar biasa sajrone karir.

Jeff entuk popularitas gedhe banget kanthi bantuan 'Swanton Bombs' ing ndhuwur tangga lan kandhang baja.





Rupane sing nyenengake ditambah karo cat neon ing pasuryan uga mbedakake karo pegulat liyane. Dheweke uga asring ganti gaya rambut lan ngganti warna rambut saka wektu ke wektu.

aku kangen banget yen lara

Dheweke misuwur kanthi jeneng julukan kayata 'The Charismatic Enigma', 'Enigmatic Soul', 'Rainbow Haired Warrior', lan sing paling anyar yaiku 'Brother Nero'.



Wis meh rong dekade, Jeff kerja bareng karo sapa wae sing dadi industri gulat. Dadi ing WWE utawa TNA, Jeff dadi bintang sing apik ing kaloro perusahaan kasebut sing nilarake warisan sing bisa menehi komentar.

Hardy Boyz menangake Kejuaraan Tim WWE World tag kanthi 6 kaping

Hardy Boyz menangake Kejuaraan Tim WWE World tag kanthi 6 kaping

Ing taun 1998, Jeff bebarengan karo adhine Matt mlebu menyang WWE. Dheweke gabung karo RAW daptar tugas minangka tim tag sing dijenengi 'The Hardy Boyz'. Duo kasebut menangake pirang-pirang kejuaraan tim tag sadurunge mbagi cara lan maju supaya bisa sukses ing karir singlee.



Jeff kanthi jelas mbayangake Matt kanthi gulat merek oktane sing dhuwur lan mbaka sethithik nganti tekan ndhuwur. Jeff nampa tantangan karo 'The Undertaker' kanggo judhul 'Undisputed Championship' ing pertandingan tangga. Sanajan kalah ing pertandingan kasebut, Jeff entuk pakurmatan Taker.

Mangkene video pertandingan sing dawa banget:

Jeff nggarap lintang liyane kayata Shawn Michaels, The Rock lan Brock Lesnar. Nanging, dheweke dibebasake dening WWE sawise tes obat sing gagal lan prilaku sing ora apik.

Jeff banjur nggawe kontrak karo Gulat Tindakan Nonstop Total, ing 2004. Nalika ing TNA, Jeff duwe kesempatan kanggo kerja sama karo AJ Styles, Raven lan Jeff Jarett. Nalika karo TNA, dheweke menang akeh pertandingan lan ngalahake akeh pegulat terkenal.

Jeff gabung maneh karo WWE ing taun 2006 lan ora ana goleki kanggo superstar mabur dhuwur kasebut. Ing wengi kaping pisanan, dheweke ngalahake Juara Juara WWE nalika semana kanthi diskualifikasi. Dheweke uga gelut karo Johnny Nitro kanggo judhul Intercontinental. Judhul kasebut terus maju-mundur ing antarane Jeff lan Nitro. Jeff pungkasane entuk judhul kasebut ing wulan November taun kasebut.

Push Hardy entuk momentum ing Seri Survivor taun sabanjuré nalika dheweke lan Triple H dadi slamet saka pertandingan ngilangi 5 pria tradisional.

Hardy banjur terus musuhan karo Triple H suwene setaun. Perselisihan terus ing Armageddon nalika Hardy ngalahake Triple H dadi pesaing nomer siji kanggo Kejuaraan WWE.

Ing minggu sadurunge Royal Rame , Hardy lan Randy Orton melu pasulayan pribadi, sing diwiwiti nalika Orton nendhang sirahe Hardy, Matt. Jeff Hardy, minangka balesan, Swanton Bom Orton saka sisih ndhuwur RAW disetel lan kayane duwe kabeh momentum sawise metu ing ndhuwur nalika ketemu.

Nanging Hardy, kalah ing pertandingan judhul ing Royal Rumble.

Jeff hardy minangka Juara WWE

Jeff hardy minangka Juara WWE

Hardy bakal menang ing Kejuaraan WWE sapisan lan Kejuaraan Heavyweight Dunia kaping pindho sajrone karir. Perselisihan terakhir ing WWE yaiku nglawan CM Punk lan dheweke kalah karo Punk nalika WWE SmackDown lan dipeksa ninggalake perusahaan kaya sing ditemtokake.

Wiwit kuwi Jeff mung dadi bagean saka TNA Wrestling sing saiki kerja.

Miturut Paling sugeh, Saiki Jeff Hardy bathi regane regane $ 12 yuta .

Jeff Hardy regane net - $ 12 yuta

Saiki Hardy dadi separo juara tim TNA World Tag.

Hardy uga entuk dhuwit kanthi penawaran sponsor, dukungan, iklan, fitur lan macem-macem kegiatan ing njaba ring. Miturut Celebritynetworth.com, Kira-kira penghasilan taunan Hardy udakara $ 1.623.529 kanggo taun 2015-16 nalika penawaran sponsor / dukungan entuk $ 313.725.

Uga maca: Regane Kane lan gaji

Jeff uga wis nampa cek royalti kanggo pariwara lan penampilan ing sawetara WWE sing mbayar saben tontonan kayata Royal Rumble, Revolusi Taun Anyar, lan WWE Ora Ana Wayah Metu.


Mobil-mobil

Jeff hardy duwe pilihan sing luwih eksentrik nalika nerangake babagan mobil.

apa bedane hawa nepsu lan katresnan

Dheweke duwe luwih saka siji kesempatan milih mlebu ring truk Nascar Replica sing dihiasi cat semprotan warna-warni. Hardy uga diarak nganggo ring karo Lamborghini sing dianggep dadi favorit. Dheweke uga dilaporake nyetir Chevrolet Corvette C5 ireng miturut majalah WWE.

Uga maca: Nilai lan gaji Net Shawn Michaels


Omah

Jeff Hardy manggon ing Cameron, North Carolina karo kulawargane kalebu kakang lan mitra tim tag, Matt Hardy. Jeff ngalami pengalaman elek nalika omahe dibakar maneh ing wulan Maret 2008.

Sampeyan bisa uga salah sawijining prekara paling ala sing kedadeyan karo Hardy amarga dheweke lan garwane Bet ilang kabeh kajaba sandhangan sing dienggo. Sing paling gedhe sing ditangkep yaiku matine asune Jack, sing kewan geni. Matt ngelingake kedadeyan kasebut minangka perkara paling nggegirisi sing nate dideleng.

Jeff lan Bet menehi lintang matur nuwun amarga dheweke ora ana ing omah nalika neraka jembar.

Uga maca: Regane Big Show lan gaji

Dheweke wis metu mangan lan Jeff njupuk tato Hardy Boyz ing gulu nalika Matt menehi informasi babagan bencana sing kedadeyan kasebut. Iki minangka salah sawijining minggu paling ala ing urip Jeff amarga dheweke uga ditanggepi WWE sajrone 60 dina sawise tes obat sing gagal, sing nyebabake pelanggaran kabijakan kesehatan.

Penggemar nglumpukake mbantu para pegulat sing dikasihi bali ing jalur kanthi nyumbang kanthi awis lan jinis.

Sedulur Jeff, Matt, miwiti kampanye sumbangan kanggo Jeff lan Bet ing kana para penggemar nyumbang sandhangan, memorabilia gulat, foto bingkai kanggo pasangan kasebut, tokoh aksi lan liya-liyane. Ewonan penggemar maju kanggo mbantu Jeff lan Bet ngatasi krisis lan bali menyang urip normal.


Hardy isih kari sawetara taun kepungkur lan wis negesake kekarepan supaya bisa bali menyang WWE ing endi wae. Yen kabeh bisa sukses lan Hardy ngasilake maneh, mula regane 'Charismatic Enigma's' mesthi bakal mundhak kanthi cepet.

Uga maca: Regane CM Punk dicethakaké

Sajrone karir, Jeff sesambungan karo sawetara WWE Superstars liyane. Mangkene ndeleng sawetara regane kanthi cepet

Matt Damon bojo lan anak

Net Worth Superstar Terkait (ing USD) Matt Hardy $ 1 Yuta Petugas $ 16 Yuta Watu Dingin Steve Austin $ 45 Yuta Chris Yerikho $ 18 Yuta CM Punk $ 8 Yuta

Kanggo paling anyar Warta WWE , liputan lan desas desus langsung ngunjungi bagean Sportskeeda WWE. Uga yen sampeyan nekani acara WWE Live utawa duwe tips warta, kirim email menyang fightclub (at) sportskeeda (dot) com.