Jinder Mahal nawakake saran kanggo WWE Superstars (Eksklusif) sing mentas diluncurake

>

Jinder Mahal nawakake tembung semangat kanggo WWE Superstars sing bubar dirilis ing sawijining wawancara eksklusif Gulat Sportskeeda. Dheweke ngajak supaya golek jeneng ing njaba WWE lan bali menyang perusahaan kaya sing ditindakake.

Kasedhiya karo Maharaja Dina Modern @JinderMahal kanggo @Dewahoya ngendi kita ngrembug @BollywoodBoyz , tresnane kanggo @Goldberg , lan liya-liyane. Nunggu wawancara mengko ora suwe! pic.twitter.com/YQ2mymnyzf

- Riju Dasgupta (@ rdore2000) 6 Agustus 2021

Crita Jinder Mahal kondhang. Dheweke dibebasake ing wulan Juni 2014 lan bali tumindak ing Juli 2016, nganti tekan dhuwure dheweke ora kena nalika mlayu 3MB sadurunge. Kasunyatane, dheweke pungkasane bakal dadi Juara WWE, saingan karo sing padha karo Randy Orton lan AJ Styles.





Sampeyan bisa mriksa wawancara Sportskeeda Wrestling karo Jinder Mahal ing link sing dituduhake ing ngisor iki. Priksa manawa seneng video kasebut lan langganan saluran kasebut.

Miturut Maharaja Dina Modern, mbalek maneh menyang WWE mesthi bisa ditindakake.




Apa saran saka Jinder Mahal kanggo WWE Superstars sing bubar?

Jinder Mahal nawakake tembung ngarep-arep kanggo Superstar sing dirilis dening WWE sajrone sawetara wulan kepungkur:

'Pintu mesthi mbukak ing WWE,' ujare Mahal, 'Saran kula kanggo sapa wae sing bubar dibebasake yaiku ndeleng iki minangka kesempatan. Kesempatan kanggo nemtokake maneh sampeyan. Gawe swara rame. Sampeyan ngerti yen gelut ing WWE pancen super panas. Internasional kabeh. Kita entuk akeh wong bali. Nanging gulat ing njaba WWE uga entuk uap lan iku papan sing apik kanggo nandur panji, nggawe jeneng dhewe lan pungkasane bisa bali menyang WWE. '

Jinder Mahal ngelingake nalika wawancara babagan kepiye dheweke dadi Juara WWE sajrone 10 wulan bali menyang perusahaan kasebut. Apa Superstar WWE liyane sing ngetutake jalur sing padha karo Jinder Mahal, kudu dingerteni.

Kudune @JinderMahal tantangan @Dewahoya kanggo pertandingan ing #SummerSlam ? @veer_rajput #WWERaw pic.twitter.com/RD2RNI6tAk



- WWE India (@WWEIndia) 2 Agustus 2021

Penggemar ing India bisa nyekel SummerSlam 2021 mung ing SONY TEN 1 lan SONY TEN 3.