John Cena nyritakake alasan menarik babagan nyandhang celana pendek denim ing WWE

>

Veteran WWE John Cena bubar tampil ing Acara Pungkasan Acara Kanthi James Corden. Juara Dunia kaping 16 mbukak tandha 'jorts' teken sing digunakake kanggo karier sing luwih apik, lan negesake dheweke nggunakake rasukan kasebut kanggo cocog karo watake rapper wannabe.

'Dadi aku pengin nggawe klambi dalan amarga persona aku bocah rapper sing angel lan wannabe saka dalane New West West. Angel kanggo nindakake iku ing jeroan sampeyan, angel dilakoni. '

Cena uga ngomong babagan nganggo celana pendek gaya kargo sajrone mlayu WWE, lan menehi alesan sing cukup menarik kanggo nindakake.

regane regane tony bennett
'Aku nyoba celana kargo lan ing ngarep jagad sawetara - ing kene aku nyoba nyelehake uripku karo superstar sing nyoba nyoba lan kabeh wong mung ndeleng d - k. Dadi, denim minangka game sing aman. Lan dheweke wis mlebu maneh, mula aku bakal nyoba wektu! '

Uga maca: Goldberg nanggepi tantangan Juara 9-wektu kanggo pertandingan WWE impen





Para penggemar Cena sing wis suwe bisa uga eling yen dheweke nggunakake klambi dering sing cukup dhasar nalika teka ing dhaptar utama ing taun 2002. Dheweke ganti dadi jort sawise ngalami perubahan gimik, lan sisane minangka sejarah.

apa sing unik saka aku