John Cena ujar manawa dheweke saiki mbukak anak, Nikki Bella menehi reaksi

>

John Cena lan Nikki Bella minangka salah sawijining pasangan sing paling populer ing WWE sawetara taun kepungkur. Kalorone wiwit kencan ing 2012 lan ing WrestleMania 33 ing 2017, John Cena nglamar Nikki Bella sawise pertandingan tim tag-campuran campuran nglawan The Miz lan Maryse.

Setahun mengko, tanggal 15 April 2018, John Cena lan Nikki Bella mbatalake tunangane, mung sewulan sadurunge pesta pernikahane. Salah sawijining sebab utama sing dikutip yaiku Cena ora pengin duwe anak.

Nanging, juara dunia 16 kali ing WWE bubar ngandhani Srengenge manawa dheweke saiki duwe anak karo garwane Shay Shariatzadeh.





Aku rada tuwa, rada wicaksana. Aku ngerti yen ana urip lan urip ana sing apik banget - lan aku ngira bagean iku dadi wong tuwa, mula kita bakal weruh, ujare John Cena.

Bintang WWE John Cena lan Nikki Bella ngumumake pamisahan

Bintang WWE John Cena lan Nikki Bella ngumumake pisah Pasangan kasebut bubar sawetara minggu sadurunge ngrencanakake omah-omah. pic.twitter.com/JvplsAPFfT

- Muhammad Haseeb (@ haseebsl98) 16 April 2018

Apa sing dirasakake Nikki Bella babagan komentar John Cena sing anyar?

Pratelan John Cena babagan mbukak anak duwe awake dhewe saiki nyebabake para penggemar ngira-ngira apa sing dirasakake Nikki Bella. A sumber marang Urip Hollywood manawa Mantan Juara Divisi WWE seneng karo John Cena lan muga-muga luwih becik.



Ora preduli apa keputusan sing dijupuk John, yaiku bisnis lan Shay. Nikki seneng banget lan muga-muga sukses, dheweke seneng urip dhewe, ujare wong njero HollywoodLife.
Nikki ngerti manawa ana wong sing owah sajrone urip lan njupuk keputusan sing paling apik adhedhasar dununge nalika. Dheweke ora bakal mbayangake nyekel kaya dheweke sing ganti pikir babagan bayi yen dikepengini lan mikir yen berkah sing luar biasa bakal nuwuhake rasa seneng, yen kaya kekarepane.
Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening Nikki Bella (@thenikkibella)

Wiwit putus karo siji liyane, John Cena lan Nikki Bella wis maju urip. John Cena nikah karo pacare Shay Shariatzadeh ing upacara pribadi ing Oktober 2020. Nikki Bella wis tunangan karo penari Rusia Artem Chigvintsev. Pasangan kasebut nyambut anak pertama, bocah lanang sing jenenge Matteo Artemovich Chigvintsev, tanggal 31 Juli 2020.

Ing sisih gulat profesional, John Cena dikabarake bakal enggal bali menyang WWE TV. Rencana WWE sing saiki dilaporake yaiku supaya dheweke nantang Juara Universal Roman Reigns ing acara utama SummerSlam 2021 ing pungkasan taun iki.