Kevin Owens lolos menyang Dhuwit ing pertandingan andha Bank sawise pertandingan Last Man Standing sing apik tenan

>

Kevin Owens nggoleki bales ing SmackDown minggu iki nalika ngadhepi Sami Zayn. Untunge kanggo Prizefighter, dheweke entuk luwih saka mung pertandingan amarga diumumake sadurunge yen iki bakal dadi kualifikasi kualifikasi Last Man Standing kanggo Money ing pertandingan tangga Bank.

Sajrone sawetara minggu kepungkur, permusuhan antarane wong loro kasebut liwat atap. Kaloro kanca paling cedhak kasebut wis ora bisa nahan tangane wiwit pertandingan ing WrestleMania 37.

Barang-barang wis tekan titik sing nggodhok ing Neraka ing Sel nalika Sami Zayn ngalahake Kevin Owens, nggawe keputusan kasebut menehi pernyataan, ngumumake yen dheweke bakal istirahat saka gulat.





Ngaso ora suwe, amarga KO bali mung rong minggu mengko kanggo njupuk Great Liberator ing Pertandhingan Tetap Wong Terakhir bengi iki.

Sapa sing dituju #MITB ??? @Dewahoya lan @SamiZayn perang ing a #LastManStanding Cocokake NEXT ing #SmackDown !

@FXTV pic.twitter.com/YfiTil15PN



- WWE (@WWE) 3 Juli 2021

Pertandhingan kasebut pancen brutal lan kalorone menehi kabeh sing ana ing dering kasebut. Katon kaya bisa uga menang amarga kekarone wis cedhak ing sawetara acara. Nanging, Owens bakal nutup kesepakatan kasebut sawise Zayn gagal ngadeg sawise kena telung Powerbomb Pop-Up.

APA A. MATCH! @Dewahoya wis tumuju menyang #MITB ! #SmackDown #LastManStanding @SamiZayn pic.twitter.com/lwSXOy4lzb

watu kadhemen steve austin stunner
- WWE (@WWE) 3 Juli 2021

Kevin Owens pantes melu pertandingan kasebut. Muga-muga dheweke bakal menehi bayaran saben-view minangka Pak Dhuwit ing Bank.



Kevin Owens bakal gabung karo host WWE Superstars paling dhuwur ing pertandingan tangga kasebut

Dhuwit ing tandhing undhak-undhakan Bank wis ditumpuk

Dhuwit ing tandhing undhak-undhakan Bank wis ditumpuk

Dhuwit ing tandhing undhak-undhakan Bank minangka match-up marquee saka pay-per-view. Wolung Superstar WWE perang-lan-kuku kanggo menek undhak-undhakan lan njupuk Dhuwit ing kanthong Bank supaya bisa nggunakake kontrak kasebut kanggo entuk dhuwit ing juara sing dipilih nalika dipilih.

Pertandingan marquee taun iki ditumpukake kanthi kaliber paling dhuwur saka divisi pria. Kevin Owens bakal melu kaya Big E saka SmackDown uga Drew McIntyre, Riddle, Ricochet, lan John Morrison, sing bakal makili RAW. Isih ana loro Superstar SmackDown liyane sing bakal gabung karo liyane.

Miturut sampeyan, sapa sing dadi wakil saka SmackDown pungkasan? Apa Kevin Owens munggah undhak-undhakan lan menang kontrak? Nuduhake pikirane karo kita ing bagean komentar ing ngisor iki.