Penampilan Lana pasca WWE kaping pisanan diumumake

>

CJ Perry (f.k.a. Lana) dijadwalake tampil gelut non-WWE kaping pisanan ing sawijining konvensi tanggal 2 Oktober.

Pemain umur 36 taun kasebut, sing nampa dibebasake saka WWE tanggal 2 Juni, bakal tampil ing konvensi Legenda Ring ing Iselin, New Jersey. Acara kasebut amarga tampil saka puluhan pegulat, kalebu Matt Hardy, Dylan Miley (f.k.a. Lars Sullivan) lan Curtis Hussey (f.k.a. Fandango).

Lana kerja ing WWE ing antarane 2013 lan 2021. Dheweke nggunakake pirang-pirang taun nalika dadi manajer kanggo garwane nyata-nyata, Miro (f.k.a. Rusev), nalika uga kompetisi dadi pegulat.





basa awak pria mesthi ana tandha daya tarik

Klausa 90 dina sing durung lengkap bintang WWE kasebut bakal kadaluwarsa tanggal 31 Agustus, tegese dheweke ora bisa teka kanggo promosi liyane sadurunge tanggal kasebut.

Ing njaba gulat, Lana bubar diumumake dadi peserta musim VH1 The Surreal Life sing bakal teka. Acara realita kasebut bakal ngetutake wolung selebriti, kalebu Dennis Rodman lan Stormy Daniels, ing perjalanan tanpa wates, sing ora disaring menyang surealis.



Bisa masa depan Lana ing bisnis gulat

Lana lan Rusev ing WWE ing 2015

Lana lan Rusev ing WWE ing 2015

Aliansi Lana ing layar karo Rusev dianggep sukses minangka penggemar WWE. Taun-taun karir WWE paling apik ing Rusev bisa uga diarani taun 2014 lan 2015, yaiku nalika Lana ana sisihane.

Rusev, sing nggawe maneh dadi Miro ing AEW, bubar diajak Aksi Olahraga Jax babagan Lana bisa uga gabung karo perusahaan sing padha karo dheweke.



kapan bola naga super metu
Saiki, dheweke nggawe dhewe, ujare Miro. Nanging uga dudu babagan aku. Babagan sing dikarepake. Wis suwe ing bisnis kasebut lan ora ana gunane maneh. Aku ora bakal kaget yen dheweke tetep gelut amarga akeh kesempatan sing bakal teka amarga dheweke minangka salah sawijining sing paling apik. Dheweke mesthi bisa metu saka gulat amarga sadurunge Gulat, dheweke dadi liya. Pikirane saya kaget yen dheweke mutusake fokus ing jalur karir sing beda, kepiye suksese.

Mantan panulis WWE Vince Russo ngomong karo Sportskeeda Wrestling, Dr. Chris Featherstone ing wulan Juni babagan keberangkatan Lana ing WWE. Dheweke percaya manawa perusahaan kasebut nyalahake Lana sawise dheweke tunangan karo Rusev dadi umum ing 2015.