'Lashley ngalahake Goldberg, yawn, yawn, yawn, sapa sing sabanjure?' - Vince Russo nanggepi desas desus WWE SummerSlam (Eksklusif)

>

Mantan panulis WWE lan WCW Vince Russo ora percaya Bill Goldberg kudu nantang Bobby Lashley kanggo Kejuaraan WWE.

Sean Ross Sapp sing Fightful bubar nglaporake manawa Lashley vs. Goldberg bakal ditindakake ing WWE SummerSlam tanggal 21 Agustus. Russo, sing nulis kanggo Goldberg ing WCW, menehi pendapat babagan topik WWE modern babagan seri Sportskeeda Wrestling's Writing With Russo karo Dr. Chris Featherstone .

Ing episode paling anyar, Russo muji Goldberg amarga wis tetep umur 54 taun. Dheweke uga nerangake kenapa dheweke ora kepengin ngerti babagan Hall of Famer WWE sing kalah karo pertandingan profil tinggi.





Aku kudu menehi kredit wong iki, wong, ujare Russo. Dheweke tetep awake apik banget. Saben bali, nalika ngethok promo kasebut, dheweke bakal entuk geni. Dheweke ora kelangan samubarang. Nanging, kaya sing sampeyan omongake, Chris, yen wong iki bakal dadi pegawe tamu kita saben wong nem wulan, iku dudu kesalahan Goldberg, nanging sampeyan wis malih dadi kahanan sing, 'Oke, bro, Lashley ngalahake Goldberg, yawn , nguap, nguap, sinten mbesuk? '

Tonton video ing ndhuwur kanggo ngrungokake luwih akeh pamikiran Russo babagan Lashley vs. Goldberg. Dheweke uga menehi alasan kenapa Brock Lesnar durung bali menyang WWE.

Vince Russo mesthi wis memesan Goldberg kanthi beda ing 2017

Brock Lesnar ngalahake Goldberg ing WrestleMania 33

Brock Lesnar ngalahake Goldberg ing WrestleMania 33



Sawise absen 12 taun saka WWE, Goldberg ngasilake gelisah amarga bisa ngalahake Brock Lesnar sajrone 86 detik ing Survivor Series 2016. Crita kasebut, sing nyebabake Lesnar menang pertandingan ulang ing WrestleMania 33, umume ngubengi Goldberg pengin putrane ndeleng dheweke minangka pahlawan super.

Vince Russo yakin Goldberg kudune ditampilake kanthi beda sawise kalah ing Kejuaraan Universal menyang Lesnar.

Sampeyan bisa uga ora main [Goldberg sing kalah] banjur, cak, sampeyan ndeleng latihan sing kuat bali, sampeyan ndeleng dheweke bali menyang Georgia, sampeyan ngerti apa sing dakkandhakake? Russo nambahi. Ora ana apa-apa, kita ora entuk apa-apa, kita bakal entuk nol. Makane saiki kaya, 'Oke, bro, dheweke kudu menehi Lashley menang liyane.' Maksudku, ing sawetara wektu, Chris, kudu ana upaya liyane kanggo bagean [WWE].

GAMPANG !!

SING SESUARU? #MITB pic.twitter.com/NF9KJXUUYd



- Bobby Lashley (@fightbobby) 19 Juli 2021

Liyane # F5 Sambung minangka @BrockLesnar Pungkasane kalah @Goldberg dadi #UniversalChampion ! #WrestleMania #LesnarvsGoldberg pic.twitter.com/FROR2j6Nuz

- WWE (@WWE) 3 April 2017

Kesepakatan WWE saiki Goldberg ngidini dheweke saingan ing rong pertandingan saben taun. Pertandhingan kaping pisanan ing 2021 pungkasane kalah karo Juara WWE banjur Drew McIntyre ing Royal Rumble.


Tulung Sportskeeda Wrestling yen sampeyan nggunakake kuotasi saka artikel iki.