Malakai Black kenapa Zelina Vega mlebu maneh karo WWE

>

Zelina Vega bali menyang WWE sakcepete sawise mbebasake bojone Malakai Black. Saiki kita ngerti sebabe bali kasebut ditindakake.

Malakai Black minangka tamu anyar ing Chris Jericho Podcast Apa Yerikho kanggo ngrembug babagan karir gulat pro, waktune ing WWE, lan apa rencana sing saiki dadi AEW. Sajrone diskusi, Black ngumumake manawa alasan utama garwane Zelina Vega bali menyang WWE sadurunge dibebasake yaiku supaya kekarone bisa ngentekake luwih akeh wektu bareng.

'Johnny Ace nyeluk aku, lan dheweke malah bingung.' Malakai Black mbukak. 'Aku weruh nomere sing pop up, lan aku ndeleng bojoku. Kita lagi ing gym, aku lagi wae anget. Aku kelingan mikir ing pikiranku, 'kene wae.' Amarga ngapa dheweke nelpon aku dina Kemis esuk? Dadi, pacelathon mau kelakon. Aku kaget banget. Lan bojoku mulai nangis amarga ngerti. Bojoku karo nangis, lan aku nesu banget amarga dheweke bakal bali, lan salah sawijining sebab utama dheweke kepengin bali amarga aku ana ing kana. Apa sing dadi pendhukung, luwih saka janjine sing dijanjekake. '

SAIKI dina iki @TalkIsJericho , @TommyEnd wuwus nggawa #MalakaiBlack kanggo @Dewahoya , wektu ing @wwe & kenapa dheweke dibebasake, minat karo film gaib & horor, makarya @Dewahoya , pikirane ing @KingRicochet & @SonnyKissXO , lawang ring unik & liya-liyane! https://t.co/bhf9MaqvpR





- Chris Jericho (@IAmJericho) 8 Agustus 2021

Bali WWE Zelina Vega durung nate dibandhingake karo wiwitane Malakai Black ing AEW

Nalika Malakai Black wis sukses banget ing All Elite Wrestling amarga dheweke langsung diluncurake karo AEW EVP Cody Rhodes, sayangé, perkara kasebut ora bisa diarani Zelina Vega bali menyang WWE nganti saiki.

Sanajan dheweke wis ditampilake kanthi konsisten ing WWE SmackDown wiwit dheweke bali, dheweke durung bisa menang pertandingan sing nyebabake dheweke ngadeg lan kapercayan ing mripat saka WWE Universe.



Kanthi kabegjan, kabeh bakal dadi Vega ing WWE mengko wae mengko.

Apa sampeyan kaget ngerti alesan kenapa Zelina Vega bali menyang WWE? Utawa apa sing paling sampeyan ngarepake? Ayo wenehake pikirane kanthi diwiwiti ing bagean komentar ing ngisor iki.

Yen sampeyan nggunakake kutipan ing ndhuwur, wenehi kredit Talk yaiku Yerikho lan tinggalake link menyang artikel iki kanggo transkripsi.