Matt Hardy nanggepi desas desus yen dheweke merek dagang pamindhahan 'Twist of Fate'

>

Mau bengi, WWE nampilake edisi bersejarah SmackDown Live, sing kedadeyan ing Pusat Kinerja WWE, tanpa pamirsa langsung. Legenda WWE lan Mantan Juara Dunia Jeff Hardy mlebu maneh ing acara kasebut lan ngalahake King Corbin supaya bisa menang kanthi gedhe.

sing dekan ambrose dikawin karo

Hardy mbukak tato gedhe sing digawe dheweke nalika hiatus, ing wawancara ing panggung mengko, nanging ana uga perkara liya sing narik perhatian para penggemar. Versi Hardy saka 'Twist of Fate' dijuluki 'Twist of Fury', dening Michael Cole.

Garwane Matt Hardy, Reby, njupuk Twitter ing Twitter dituduhake yen Matt wis merek dagang jeneng pamindhahan kasebut. Hardy saiki wis ngresiki samubarang liwat Twitter resmi. Nalika ana penggemar takon, kenapa merek dagang 'Twist of Fate', Hardy ujar manawa dheweke ora nindakake lan WWE, uga Jeff, bebas nggunakake jeneng kasebut. Matt nambahake manawa pangowahan jeneng kasebut ditindakake WWE lan dheweke ora bakal nindakake apa-apa kanggo ngalangi adhine. Priksa tweet ing ngisor iki:





Aku ora. Ing @WWE & Jeff pancen bebas nggunakake 'Twist of Fate.' Pangowahan 100% rampung. Aku ora bakal nindakake apa-apa kanggo ngalangi sedulurku. Aku seneng ndeleng dheweke maneh #WWE TV, katon sehat & seneng. https://t.co/L0xp5QyjpU

- Rawuhé Kapindho Matt Hardy (@MATTHARDYBRAND) 14 Maret 2020

Saiki Matt wis ngresiki kabeh, kayane Reby Hardy mung nyoba ngrampungake masalah supaya para penggemar bisa ngobrol. Matt bubar ngumumake yen dheweke wis rampung karo WWE, lan ngarepake lelungan anyar ing papan liya. Akeh sing ngramal manawa dheweke bakal dicethakake minangka pimpinan Pesanan Gelap AEW.