Matt Hardy nerangake sebab nyata dheweke ninggalake WWE menyang AEW

>

Matt Hardy saiki ing AEW, lan mlebu karo perusahaan kasebut sawise dheweke lunga saka WWE, ora mlebu maneh kontrak anyar sawise kontrak kasebut kadaluwarsa. Wiwit kuwi, ana akeh desas-desus kenapa Matt Hardy ninggalake WWE nalika dheweke gabung karo AEW. Sajrone wawancara anyar ing Chris Van Vliet Show , Matt Hardy ngumumake alasan nyata dheweke ninggalake perusahaan kasebut.

Sementara, para penggemar bisa mriksa wawancara Sportskeeda Wrestling dhewe karo Matt Hardy nalika mlayu ing AEW ing kene.


Matt Hardy nalika lunga saka WWE

Matt Hardy ujar manawa ing pikirane Vince McMahon, dheweke wis tuwa lan pengin dheweke ing posisi WWE sing luwih ing mburi tinimbang posisi dering sing biasane. Matt Hardy banjur ujar manawa dheweke seneng banget, dheweke kepengin gelut ing wektu sing suwe, sanajan kudu ana ing njaba WWE.





Foto iki umure 22 taun. https://t.co/XsVMtlqXfk

- MATTHEW HARDY (@MATTHARDYBRAND) 1 September 2020
Sampeyan bisa nggawe paling migunani. Aku bisa ndeleng ing pikirane Vince lan WWE - ing pikirane Vince, dheweke siyap pindhah saka bakat dadi kerja ing mburi panggung lan dadi produser lan bisa mulang lan mulang wong liya ing mburine. Lan aku seneng banget nuli nglakoni mengko mengko. Nanging sawetara taun kepungkur aku kudu nindakake iki kanthi fisik, aku kepengin nindakake level sing paling dhuwur. Aku pengen seneng. Alesan utama aku dadi profesional kanggo gulat amarga aku seneng ide dadi pegulat pro. Dadi, aku saiki ora pengin menehi. Lan sanadyan sanajan dheweke nawakake kanggo nindakake perkara liyane sawise dakkandhani yen kuwatirku, aku ngerti yen dheweke wis bisa mikir kepiye anggone ndeleng aku sejatine. Dadi aku mutusake yen aku kudu lunga ing papan liya, lan AEW minangka skenario paling apik amarga Young Bucks - Aku kekancan apik karo bocah-bocah kasebut - lan ing kene mung ana kebebasan kreatif lan kebebasan kreatif sing nyenengake. duwe input lan sampeyan pancene kudu menehi arah supaya karir sampeyan mlebu.

Pesen kanggo mungsuhku ing All Out .. pic.twitter.com/tYqONQ6GKo



- MATTHEW HARDY (@MATTHARDYBRAND) 3 September 2020

Kredit kanggo kuotasi: 411Mania.