'Harta Nasional': Larry David tren sawise njerit karo Alan Dershowitz ing toko kelontong asosiasi Trump

>

Karyawan Seinfield, Larry David, nemokake dheweke ing kaca tren Twitter sawise dilaporake njerit marang pengacara pidana Amerika Alan Dershowitz babagan asosiasi pungkasan karo mantan Presiden AS Donald Trump .

Mantan kanca kasebut dilaporake ketemu ing Toko Umum Chilmark ing Kebun Anggur Martha lan melu adu panas babagan hubungan politik Dershowitz. Miturut Kaca Enem, Alan Dershowitz miwiti pertukaran kasebut kanthi ujar:

Kita isih bisa ngomong, Larry.

Nanggepi, Larry David sing nesu nesu mangsuli:





Ora. Pancen ora bisa. Aku saw sampeyan Aku weruh sampeyan karo tangan sampeyan ngubengi Pompeo! Njijiki!

Pelawak kasebut diajak Mike Pompeo, sing dadi Sekretaris Negara kanggo Trump administrasi Alan Dershowitz terus mbela awake dhewe, ujar manawa dheweke menehi salam marang Pompeo amarga dheweke mantan siswa Dershowitz ing Sekolah Hukum Harvard:

Dheweke mantan muridku. Aku menehi salam marang kabeh kancaku sadurunge. Aku ora bisa menehi salam marang tilas muride?

Nanging, Larry David tetep ora yakin lan ujar:



Njijiki. Enklave sampeyan kabeh - njijiki. Sampeyan njijiki!

Nalika ana warta babagan perselisihan umum Larry David lan Alan Dershowitz sing digawe online, para netizen melu menyang Twitter kanggo muji mantan sing ngundang pengacara kasebut. Malah akeh sing ngarani Larry David dadi Harta Nasional ing media sosial.

LARRY DAVID: GAMBAR NEGARA https://t.co/pFfW5W7Vag

- kanthi cepet ngadili sampeyan (@saibellanyc) 18 Agustus 2021

Larry David minangka harta nasional. https://t.co/pMu7m1GsTz pic.twitter.com/UCwDt0bX2A



- Ian Kullgren (@IanKullgren) 16 Agustus 2021

Kangge, sawetara pangguna uga mbandhingake skenario kasebut kanthi seri komedi HBO Larry David, Curb Your Enthusiasm.

Sawise Larry David lunga, Alan Dershowitz dilaporake njupuk kaos kanggo nampilake kaos liyane sing dienggo ing ngisor. Grafis ing tee sing diwaca, Iku Konstitusi Bodoh!

Sing terakhir dilaporake nyerbu saka venue ing Volvo sawise ijol-ijolan panas.


Twitter menehi reaksi saka perselisihan umum Larry David lan Alan Dershowitz

Pencipta seinfield lan Curb bintang Antusiasme sampeyan, Larry David (Gambar liwat Getty Images)

Pencipta seinfield lan Curb bintang Antusiasme sampeyan, Larry David (Gambar liwat Getty Images)

Larry David lan Alan Dershowitz kacarita wis suwe dadi kanca. Duo kasebut dilaporake dadi kekancan amarga padha setya karo Partai Demokrat AS.

Nanging, paseduluran kasebut dilaporake ngalami gangguan nalika Alan Dershowitz dadi anggota tim pertahanan sajrone persidangan pertama Donald Trump ing Januari 2020.

Sawise melu daging sapi lisan ing Kebun Anggur Martha, kanca-kanca sadurunge bubar njupuk internet kanthi badai. Dershowitz uga negesake kedadeyan kasebut. Tilas profesor Harvard kasebut marang Kaca Enem:

Ora lucu tenan. Aku kuwatir dheweke bakal kena stroke… Nalika dheweke [Larry David] nulis guyonan ala, aku nulungi perdamaian ing Timur Tengah. Apa sing wis ditindakake?

Dershowitz uga njlentrehake manawa dheweke seneng karo Mike Pompeo amarga pakulinane nggawe perdamaian ing Timur Tengah. Pengacara kasebut uga pungkasane nyebut Larry David radikal lutut lan ujar manawa dheweke uga milih Joe Biden:

carane ngerti sampeyan kaya bocah lanang
Larry minangka radikal lutut. Dheweke njupuk politik ing Hollywood. Dheweke ora maca akeh. Dheweke ora mikir akeh ... Aku Demokrat liberal lan aku milih Biden kaya semangat kaya Larry.

Sawetara pangguna media sosial njupuk Twitter kanggo ngapresiasi Larry David kanggo gaweyane sawise konfrontasi umum. Pelawak kasebut asring dihargai amarga vokal babagan nyalahake Trump pamrentah

Larry David kanggo aku.

- Jaime Primak (@JaimePrimak) 19 Agustus 2021

larry david urip.

- Ref (@rifkoosh) 19 Agustus 2021

Seneng banget ndeleng Larry David tren amarga kabeh sebab sing bener

- Brittany King (@brittkingz) 19 Agustus 2021

Larry David mbengok ing Dershowitz kudu nggawe Semangat Sampeyan

- Kathleen Wolak (@wolak_kathleen) 19 Agustus 2021

Dhuh, wong. Aku mesthi tresna marang aku Larry David, nanging saiki? Dheweke ICON! https://t.co/5mRSxktr2M

- mike sax (@TreasonHappens) 19 Agustus 2021

Larry David pancen minangka harta nasional.

- Marc Goldstein (@ goldy881) 18 Agustus 2021

Luar biasa. Bandha nasional. https://t.co/68iUyMUF2c

- Morgan Keel (@morganjodonnell) 19 Agustus 2021

Muga-muga toko kelontong kebun anggur Larry David lan Alan Dershowitz Martha nggawe musim anyar kanggo ngatasi semangat sampeyan

- Molly Jong-Fast (@MollyJongFast) 19 Agustus 2021

Larry David njerit ing Alan Dershowitz ing toko kelontong mung minangka rahmat sing dibutuhake taun 2021.

- Palmer Report (@PalmerReport) 19 Agustus 2021

Larry David. Iku wis. Yaiku tweet.

- Jameela Jamil (@jameelajamil) 19 Agustus 2021

Larry David minangka legenda absolut.

puisi babagan pilihan ing urip dening pujangga misuwur
- Brett Meiselas (@BMeiselas) 19 Agustus 2021

Larry David njerit ing Dershowitz? Saiki aku nggawe aku seneng! https://t.co/uXqsHyoaHm

- Brian O'Sullivan (@osullivanauthor) 18 Agustus 2021

Larry David mbendung Alan Dershowitz https://t.co/iv2XwcI1XW

- Outspoken (@ Out5p0ken) 18 Agustus 2021

Larry David: bandha nasional https://t.co/rZYDeip2Fz

- Goldburn P. Maynard Jr. (@deathntaxesprof) 19 Agustus 2021

Larry David ngumumake publik ing Alan Dershowitz lan nyebut dheweke njijiki amarga hubungane karo Trump, Pompeo, lan kabeh kanca.

Aku ora mikir bisa ❤️ Larry David luwih akeh tinimbang aku. # DemVoice1 # SijiV1 https://t.co/qjIU5tDgJg

- Natalie (@ Nat4Democracy) 18 Agustus 2021

Sanajan ana kontroversi sing panas, Alan Dershowitz dilaporake marang Page Six yen dheweke wis siyap rekonsiliasi kekancan karo Larry David mung yen sing terakhir ngakoni masalah iki:

Aku ora bakal melu pertandingan njerit karo dheweke. Yen dheweke pengin njerit, dheweke kudu njerit dhewe.

Nalika reaksi terus diluncurake kanthi online, isih bisa dingerteni manawa Larry David bakal ngatasi kahanan kasebut utawa nanggepi pernyataan Alan Dershowitz.


Uga Waca: Twitter Pengin Mel Gibson dibatalake sawise video sing 'salam' Donald Trump dadi virus


Bantuan Sportskeeda ningkatake liputan warta budaya pop. Coba survey 3 menit saiki .