Netflix mbatalake Grand Army sawise mung siji musim, lan para penggemar katon gagah

>

Netflix bubar digawe geni online sawise mutusake ora gawe anyar Grand Army kanggo musim kaping loro. Drama remaja kasebut kalebu limang siswa ing sekolah umum ing Brooklyn sing nampilake sawetara perjuangan bernuansa. Acara kasebut fokus ing diskriminasi rasi, beda ekonomi, serangan seksual, lan identitas seksual.

Senadyan kasunyatan manawa Grand Army debut ing Netflix tanggal 16 Oktober 2020, lan entuk skor sing disertifikasi 71% sing disertifikasi ing Rotten Tomat. Salajengipun, uga ngetung 7,6 peringkat ing IMDB. Seri digawe dening Katie Cappiello lan adhedhasar lakon taun 2006, Slut.

promo john cena roman
Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening GRAND ARMY (@wearegrandarmy)





Seri kasebut dibintangi Odessa Adlon dadi Joey Del Marco, Amir Bageria minangka Siddhartha Pakam, Odley Jean minangka Dominique Pierre, Maliq Johnson dadi Jayson Jackson, Amalia Yoo minangka Leila Kwan Zimmer, lan liya-liyane.

Uga Waca: Gigi Manis: Tanggal rilis, cara stream, trailer, lan kabeh babagan seri drama fantasi Netflix.


Sanajan peringkat Grand Army gratis, raksasa streaming Netflix ngilangi acara kasebut ing wulan Juni sawise mung siji musim

Miturut laporan sing dikonfirmasi dening Variety, Netflix ora bakal nerusake saga Grand Army kanthi musim kaping loro.



Cast Tentara Agung. Gambar liwat: Seventeen.com

Cast Tentara Agung. Gambar liwat: Seventeen.com

Grand Army minangka pertunjukan nomer loro sing wis dibukak dening Netflix bubar. Netflix uga wis mbatalake pertunjukan superhero anyar, Jupiter's Legacy (dibintangi Josh Duhamel lan Leslie Bibb), sawise mung sajrone musim.

Nalika Netflix ora negesake sebab pembatalan Grand Army, spekulasi manawa seri kasebut ora cukup bisa ditampilake kanggo Season 2. Salajengipun, sawetara pangritik acara kasebut nuduhake seri kasebut ora duwe orisinalitas ing sawetara aspek lan alangan paksa karo paraga



Nanging, kurang pamirso katon minangka alasan utama sing mbebayani nalika Grand Army. Kangge, pembatalan Warisan Jupiter minangka biaya produksi sing akeh banget lan tinjauan sing ora apik dening para kritikus.

Uga Waca: 'Wektu kanggo mbatalake lenggananku': Netflix lagi diwiwiti sawise ngumumake The Hype House Reality Show ft. Nikita Dragun.


Sawetara penggemar seri kasebut menyang Twitter kanggo nyeluk Netflix kanggo mbatalake Grand Army

Penggemar malah nyoba nguatake swarane kanthi nggunakake tagar kaya #SaveGrandArmy ing Twitter.

netflix pancen durung nganyari maneh tentara gedhe lan dheweke ora bakal nate… wong bakal mbayar bc iki sing dadi salah sawijining drama remaja paling apik pic.twitter.com/ZOm8ZKHy9n

- m (@laylaswhitney) 15 Juni 2021

netflix ora gawe anyar tentara yaiku crita asale penjahatku pic.twitter.com/Puc1XqU1xw

- m (@gracieryders) 17 Juni 2021

Aku sengit karo Netflix, tentara gedhe uga apik

- Sad Girls Club (@honeyreigna) 18 Juni 2021

Aku arep mbusak Netflix kepiye sampeyan mbatalake Grand Army lan The Society sawise sawijining mangsa, nanging nganyari Ginny & Georgia pic.twitter.com/ufBAD41QqM

- (@Miss_Laiiii) 18 Juni 2021

ora percaya yen mbatalake tentara gedhe ... pic.twitter.com/vcqfh58elB

- (@ spidysiron2) 17 Juni 2021

Kepiye Netflix mbatalake Grand Army nanging menehi pertunjukan putih endhog rasis ?? !! pic.twitter.com/u7IMhDm8nr

wiwit sengit dadi tresna saka tresna marang hawa nepsu
- 🦇 (@iblamecurt) 17 Juni 2021

metu saka kabeh acara ing netflix ... dheweke mutusake mbatalake GRAND ARMY?! ?? !!!!! pic.twitter.com/1fn6qy8nhz

- Ebonee (@ebonee_mm) 17 Juni 2021

kula nyoba ngyakinake netflix supaya tentara tetep akeh lan mbatalake pertunjukan tik tik bodho babagan tiktok pic.twitter.com/xq2eRds8Ae

- k 🫂 (@karen_cxbral) 17 Juni 2021

biso PLEASE njupuk tentara gedhe saka netflix amarga dheweke dibatalake pic.twitter.com/wumsp74253

- Taurus (@sageissopretty) 17 Juni 2021

Netflix menehi kabeh kuldi pincang nuduhake musim hella, nanging Grand Army entuk boot ??!? @Hulu @HBO @PrimeVideo salah sawijine sampeyan bakal nuduhake acara kasebut

- Jalila ️ (@jay_thehorrible) 17 Juni 2021

Uga Waca: Loki Episode 2: Lady Loki Sophia Di Martino ngumumake njupuk Twitter kanthi badai.

Sawetara penggemar njaluk HBO nyimpen acara kasebut kanthi entuk hak saka Netflix. Nanging, panjaluk iki kayane ora bisa kawujud, amarga HBO sing wis misuwur banget lan drama nominasi Emmy Euphoria wis digawe anyar kanggo Musim 2.