5 wayahe paling penting ing WCW lan WWE ing nWo

>

Esuk iki, aku tangi lan njupuk smartphone kanggo mateni jam alarm. Layar kasebut kebak judhul sing padha - 'The nWo kanggo dilebokake ing Hall of Fame WWE.' Sanalika, pikiranku wiwit kelingan karo kenangan babagan fraksi WCW sing pengaruh wiwit cilik (uga, sampeyan ngerti, 'apa anakku tangi?', 'Apa aku duwe kopi?', 'Apa dheweke saiki ora bisa ngatasi kekuwatanku? '- biasane).

WWE.com diumumake esuk iki (sanajan ketoke kalorone Wong lan ESPN (uga ngalahake), bebarengan karo mantan Juara WWE multi-wektu lan bintang film sing ditembak gedhe Batista, telu anggota Orde Dunia Baru - Hulk Hogan, Kevin Nash, lan Scott Hall - 'Hollywood' Hulk Hogan, lan Scott Hall - uga 'Syxx / X-Pac' Sean Waltman (sing wis duwe cincin induksi Degeneration X) bakal dilebokake ing ruang suci lan teknis sing ora ana ing Hall of Fame WWE.

Dadi, aku nggabungake dhaptar limang nWo (sampeyan diwajibake nulis kanthi cara kaya ngono) wektu sing ora bisa dilalekake ing inkarnasi WCW lan WWE. Aja kuwatir, mung ana siji entri WWE.





Iki bisa uga dudu wayahe kaya sing ditindakake klompok kasebut kaya kanggo elinga, nanging lagi wayahe kita bakal kelingan - apamaneh wong tuwa kaya aku sing nate nonton nalika kedadeyan kasebut.

Dadi, ayo miwiti.




# 5 Debut nWo ing WWE

Panggunaan WWE kanggo mantan bintang WCW sawise tuku tandhingane sadurunge, nanging isih akeh banget, tekane utawa ora kejawab pirang-pirang taun. Wiwitane dudu kesalahan sing padha, mula lintang-lintang WCW sing paling gedhe milih kontrak karo AOL Time Warner mbayar dheweke tetep ing omah nalika sudut Invasi. Nanging, pungkasane, kontrak kasebut wis entek lan lintang-lintang kasebut butuh kerja.

Tanggal 17 Februari 2002, kedadeyan sing ora dipikirake sadurunge - Hogan, Hall. lan Nash ora mung bali menyang WWE, nanging minangka klompok sing sadurunge nggunakake senjata utama WCW kanggo ngilangi WWE saka bisnis. The No Way Out (entuk? Ora Way Out? NWO? OK, sampeyan ora preduli) PPV dibukak kanthi main musik tema ikon fraksi kasebut, layar TV ganti ireng lan putih, lampu strobo, lan wong telu kasebut ring, kekarepane rada ora dingerteni.

Minangka klompok, nWo ora sukses banget ing WWE - sanajan Hogan bakal terus mlaku kanthi apik, kalebu balapan pungkasan karo Kejuaraan WWE (wektu sepele: iki bakal dadi pamrentahan pungkasan kejuaraan iki sadurunge WWE ngalih saka jeneng sadurunge, WWF). Nanging, wayahe telung muncul maneh ing televisi WWE iki mesthi dadi sejarah.



limalas SEBELUK