Panemu: Finn Balor kudu ninggalake NXT lan pindhah menyang WWE RAW

>

Ora bakal dadi wates manawa ujar manawa Finn Balor minangka salah sawijining pegulat paling berpengaruh ing dasawarsa pungkasan. Wong Irlandia kasebut dadi pucuking kenaikan global kanggo rong perusahaan sing beda. Kaping pisanan, minangka anggota pendiri Bullet Club, Pangeran Devitt ngumumake tekane ing panggung gedhe.

Nalika dheweke dadi raja ing Bullet Club pancen kurang, pengaruh Devitt ing grup kasebut ora bisa diilangi. Transisi dheweke dadi bayi sing ceria dadi nggambar tumit sing subur iku perkara sing gampang kanggo wong Irlandia. Nanging dheweke dadi peran kesempurnaan.

Kanthi sisihane Bad Luck Fale, Tama Tonga, lan The Good Brothers, Devitt lan Bullet Club dadi dominasi New Japan Pro-Wrestling. Finn Balor mbesuk nggawe perusahaan kasebut dadi popularitas utama. Keputusan iki nggawe akeh penggemar. Nanging tekane Devitt ing WWE mung wiwitan bab liyane ing karir sing misuwur.





Promo pungkasan Pangeran Devitt karo Bullet Club ing NJPW pic.twitter.com/99d7Qnc3lk

- keenan Fisher (@ keenanfisher13) 1 April 2020

Finn Balor mlebu karo WWE ing Mei 2014, lan dheweke debut NXT ing wulan September. Mantan pimpinan Bullet Club dadi salah sawijine kekuwatan pendhukung NXT munggah global. Nalika Balor ninggalake NXT kanggo dhaptar utama ing 2016, ana rasa kosong ing antarane para penggemar NXT hardcore. 'The Demon King' minangka merek ireng-emas. Sulit mbayangake NXT tanpa Balor.



pratandha dijupuk kauntungan

WE dadi Juara NXT # Klub Klub

Matur nuwun Jepang 🇯🇵 Nganti ketemu maneh. pic.twitter.com/gQQWPc13GP

- Finn Bálor (@FinnBalor) 5 Juli 2015

Kaya dene mlayu ing NXT, Finn Balor ngalami kenaikan meteorik ing dhaptar utama. Dheweke ngalahake Roman Reigns ing wengi pertama nalika WWE RAW. Banjur ngadhepi Seth Rollins ing WWE SummerSlam 2016. Balor ngalahake Rollins ing Pesta Terbesar ing Musim Panas dadi Juara Universal WWE sing pertama.

wwe raja ring

Nanging acara sing kudune dadi puncak karir profesional Finn Balor kanthi cepet dadi ngipi elek. Sajrone menang ing WWE SummerSlam, Balor ngalami cedera pundhak sing parah. Wengi sabanjure ing RAW, Balor ngeculake Kejuaraan Universal WWE.



Balor bali tumindak ing-ring merek abang sawise mandheg wolung wulan. Nanging luwih saka rong taun, Balor kecepet ing kertu tengah. Sanajan 'Pangeran' menang Kejuaraan Antar Benua WWE kaping pindho, para penggemar Balor ndeleng sajrone wektu kasebut minangka cangkang saka awake dhewe. Sayange, ora ana arah kreatifitas nggawe Balor dadi pasuryan liyane ing daptar acara WWE.

Ing #IntercontinentalChampion @FinnBalor njupuk menyang langit nglawan @AndradeCienWWE ing #SDLive ! pic.twitter.com/HulyA1d13r

- WWE (@WWE) 25 April 2019

Finn Balor ngalami salah sawijining kerugian paling nyenengake kanggo karir ing WWE SummerSlam 2019 nglawan The Fiend. Nalika mangkat saka formula gulat pro sing biasa, masarakat rame nalika tumit (Wyatt) ngrusak babyface (Balor.) Sawise dikalahake iki, Balor ilang saka program WWE.

Sajrone mandheg Balor saka WWE, NXT pindhah menyang Jaringan USA. NXT wis entuk reputasi minangka salah sawijining merek paling apik ing bisnis kasebut. Nanging butuh praupan sing misuwur sing bisa narik kawigaten para penampil santai. Lumrahe, Triple H dadi salah sawijining prajurite sing paling setya, Finn Balor, kanggo ngisi peran iki.

Dheweke baaaaaaaack! @FinnBalor . IS. NXT #WWENXT #NXTonUSA #WeAreNXT pic.twitter.com/gcU9Fn1SCv

wwe nxt pengambilan New York
- WWE (@WWE) 3 Oktober 2019

Pindhah menyang merek ireng-emas wis mujudake berkah kanggo Balor. Dheweke urip maneh ing karir sing stagnan, lan uga ngidini dheweke main karakter sing luwih edan. 'Pangeran' wis tuwuh kanthi kepribadian anyar iki.

Kaya kabeh perkara sing apik, wektu Finn Balor ing NXT kudu rampung

Finn Balor ing NXT

Finn Balor ing NXT

Minangka wong sing wis dadi bintang utama ing daptar acara utama, tekane Finn Balor ing NXT nuduhake manawa WWE pengin luwih kepengin ndeleng merek kasebut. Wis luwih saka setahun dheweke bali menyang NXT. Kariré ana ing posisi ora aman nalika tekan NXT ing taun 2019. Balor babagan NXT wis nulungi loro pihak.

carane beda karo wong liya

2015/2020 pic.twitter.com/rin2FzbDBk

- Finn Bálor (@FinnBalor) 1 Januari 2021

Nanging saiki, NXT lan Balor cukup kuwat kanggo mbukak cara sing beda. NXT wis suwe banget, amarga duwe bakat sing nyengsemake. Jeneng kaya Kushida, Bronson Reed, Dexter Lumis, Cameron Grimes, lan Timothy Thatcher ngenteni kesempatan kanggo dadi pemain acara utama. Yen Balor kiwa NXT, merek kasebut wis duwe selusin Superstar sing siyap nggenteni.

Saliyane, wis ana batal ing adegan acara utama RAW wiwit Draft 2020. Mung ana sawetara Superstar ing level kasebut, kayata Drew McIntyre lan Randy Orton.

Salah sawijining alasan utama kenapa perusahaan kasebut mutusake tantangan Goldberg nantang McIntyre kanggo Royal Rumble yaiku ora ana lawan sing bisa dipercaya ing divisi kasebut. McIntyre wis pasulayan karo AJ Styles lan Randy Orton. Yen ora, The Fiend lan Braun Strowman ora konsisten dadi juara dunia.

Ana lintang kaya Jeff Hardy, Matt Riddle, lan Sheamus, nanging para pesaing kasebut ora duwe silsilah acara utama ing wektu iki. Ana kekurangan lawan sing bisa dipercaya amarga McIntyre mlebu WWE WrestleMania 37.

Kanthi saiki main ing NXT, Finn Balor wis mbuktekake manawa dheweke kalebu ing adegan acara utama. Dheweke dudu wong sing padha karo dheweke sawetara taun kepungkur. 'Pangeran' katon luwih motivasi tinimbang sadurunge. Kajaba iku, miturut jadwal dhaptar utama sing ditindakake saiki, awake Balor ora prelu nganggo sandhangan lan sandhangan sing padha dialami nalika mbukak WWE RAW kaping pisanan.

NXT bubar ngumumake khusus Takeover kanggo Dina Valentine. Balor bisa uga bakal mbela Kejuaraan NXT ing acara kasebut. Ing kana, 'Pangeran' bisa menehi judhul kanggo wong kaya Karrion Kross. Banjur, Balor bisa pindhah menyang merek abang lan mlebu perselisihan WrestleMania gedhe.

Jam penyihir wis cedhak.

Ana jinis duraka khusus sing ora bisa ilang.

Iki minangka jinis sing bakal ngukum wong sing ala lan ngelingake para bangsawan supaya tetep nglakoni.

Pikirake minangka tumindak saldo.

Kita bagean saka Semesta.

Telengen mripat ing T I M E. pic.twitter.com/lzO7iCI0CZ

- Karrion Kross (@WWEKarrionKross) 30 November 2020

Akeh penggemar pengin ndeleng persaingan antarane McIntyre lan Finn Balor. Kajaba iku, 'Pangeran' bisa nyekel Randy Orton utawa mungsuh lawas, Bobby Lashley. 'The Demon King' vs. The Fiend uga wis dadi pertandingan impen kanggo WWE Universe. Ora preduli, Balor bakal nambah kekuwatan bintang ing merek abang.

apa sing kedadeyan karo wendy williams dj

Ing jalur iki, Finn Balor ora kudu pindhah menyang WWE RAW. Nanging merek abang butuh lintang sing dinamis kaya Balor kanggo nambah listrik ing acara kasebut.