Pamane Randy Orton, Barry Orton tilar donya nalika yuswa 62 taun

>

Randall Barry Orton, mung dikenal kanthi jeneng Barry Orton, tilar donya nalika yuswa 62 taun. Tilas aktor lan pegulat profesional yaiku pamane WWE Superstar WWE saiki, Randy Orton lan putrane legendaris Bob Orton.

Lair ing Amarillo, Texas, Barry Orton miwiti latihan minangka pegulat profesional nalika isih enom. Dadi saka kulawarga Orton sing legendaris, Barry nampa pelatihan saka kakange, Cowboy Bob Orton Jr, lan bapake, Bob Orton. Dheweke duwe karir 16 taun ing gulat profesional, nalika debut ing taun 1976 lan pensiun ing taun 1992.

Barry Orton gelut kanthi macem-macem jeneng kaya Berry Orton, Barry O, lan Superstar Barry O. Dheweke uga main karakter Zodiak sing topeng, karakter sing padha kaya bapake kanggo sawetara wektu.





Ing wektu iki, panyebabe pati Barry Orton durung dingerteni. Nanging ponakane, WWE Superstar Randy Orton seneng sawetara kiriman kanggo ngurmati pamane ing Twitter .

pratandha dheweke ora mlebu sampeyan

Warta sedih kaya aku ngerti @RandyOrton pamane Berry tilar donya dina iki. Dheweke kaya kabeh Ortons. Talenta dering sing apik lan bisa nindakake kabeh ing dering. Nyuwun tulung njaga pandonga lan pandonga kanggo Randy, Bob, Jr, Elaine & kabeh kulawarga Orton ing wektu iki kelangan. pic.twitter.com/7tDcgULAr6



- # 1RandyOrtonSource (@ BaltOs1Fan) 19 Maret 2021

Barry Orton minangka pegulat profesional sing trampil banget, lan nglampahi akeh promosi sajrone karir. Dheweke nemokake sukses dadi pegulat tim tag, amarga dheweke menang tim tag emas karo adhine lan legendaris Hector Guerrero.

Barry Orton mbukak babagan sawetara masalah ing industri gulat pro

Barry Orton

Barry Orton

Barry Orton duwe karir 16 taun ing gulat profesional wiwit taun 1976 nganti 1992. Nanging Orton mung dadi sorotan sajrone taun-taun pungkasan kariere, udakara taun 1991 lan 1992. Keterbukaane babagan masalah ing industri gulat pro nggawe dheweke dadi adil tokoh kontroversial.



watu kadhemen steve austin ngombe bir

Orton ngumumake rincian babagan pelecehan seksual dening Terry Garvin, sing kerja ing hubungan bakat karo Pat Patterson legendaris ing WWE (banjur WWF). Wahyu kasebut nyebabake dheweke tampil ing akeh acara obrolan kayata Phil Donahue, Larry King lan Geraldo Rivera.

cara kanggo nggawe wong rumangsa istimewa

Nembe krungu saka Bob Johnson ing Calgary manawa Barry Orton tilar donya .. dheweke dadi bakat sing apik dhewe .. Ngucapake sungkawa kanggo kabeh kulawarga ... pic.twitter.com/9AjZYOdg84

- Rip Rogers (@ Hustler2754) 20 Maret 2021

Tumindak kasebut malah nyebabake konfrontasi karo Vince McMahon ing rong acara sing beda-beda, lan pungkasane dheweke menehi keputusan yen bakal ngumumake masalah kasebut minangka alasan dheweke pensiun saka pegulat ing umur 33 taun.

Sanajan kabeh kontroversi sing ngubengi dheweke sajrone taun-taun pungkasan karier, Barry Orton bakal mesthi eling minangka bakat ing-ring sing apik. Ing Sportskeeda, pikirane metu kanggo kulawarga Orton sajrone wektu kangelan iki.