Peringkat Dhuwit ing Dhuwit Tunai Bank ing Wrestlemania 21-26

>

CM Punk Cashes ing Jeff Hardy Sawise Edge Kalah, Aturan Ekstrim 2009

Jeff Hardy numpes Edge sadurunge Punk nyolong wektu kasebut

Jeff Hardy numpes Edge sadurunge Punk nyolong wektu kasebut

Perjalanan sing angel banget Jeff Hardy kanggo mbalekake judhul donya nyebabake pertandingan undhak-undhakan karo Edge, sing wis nggawe konsep TLC. Minangka wayahe rame kanggo superstar sing paling populer ing taun 2009 nalika menang kemenangan.

Sayange, CM Punk nggawe keputusan nalika proses kasebut kanthi cepet lan menang gelar jagad kasebut. Taun kapindho berturut-turut CM Punk ngetokake aksi sing edan iki, nanging wektu iki para penggemar ora gelem ngapura, meksa superstar pinggiran lurus kanggo muter tumit.





Cukup lucu, Edge ngundang Punk nalika wengi sawise PPV. Dheweke moyoki Punk amarga ngetutake lakune lan dhasar ngarani dheweke Straight Edge kanthi bekti marang superstar R R. Iki minangka dhuwit sing penting, sanajan Edge minangka transisi antarane persaingan lintang.

PREVIOUS 4/6SEBELUK